emilia2280 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Przekléjé swój cytat z benkowego wátku: "Wiécej dobrych wiesci- Wiosna zgodzila sié zawiezc Benka w ten weekend. :multi: Co do kur- Benny zostal zaprowadzony do sásiada z kurami na podwórku i nie wykazywal zadnego zainteresowania nimi- jest nadzieja :cool3: Wiosna przekaze równiez pani, ze gdyby zdazylo sié chlopakowi pacnác jedná czy dwie kury- niech nie panikuje i go nie przywiázuje do niczego, tylko da mu troché czasu na oswojenie (ja pokryjé wszelkie ewentualne szkody). Rozmawialam dzis z Wiosná i powiedziala mi, ze Benek nie czuje sié dobrze w domu, chce byc na zewnátrz, wiéc nowy dom wydaje sié byc idealnym dla niego. Ale oczywiscie my bédziemy nad tym czuwac, zeby bylo tak, jak obiecane przez przyszlá wlascicielké :evil_lol: "
irenaka Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Trochę zmienię temat. Będzie chyba przyjemnie jak zobaczycie Aresa:loveu: na żywo. Wczoraj Ares:loveu: z Niepołomic był w Kundlu: TVP KRAK�W Bożenko! Dziękuję!!!
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 irenaka napisał(a):Trochę zmienię temat. Będzie chyba przyjemnie jak zobaczycie Aresa:loveu: na żywo. Wczoraj Ares:loveu: z Niepołomic był w Kundlu: TVP KRAK�W Bożenko! Dziękuję!!! Uzupełnie wpis dotyczący Aresa. Zero telefonów. A teraz, niech żałują Ci co chcieli i nie dzwonili. Ares:loveu: jest boski. Uwielbiam tego psa.:loveu:
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Figiel:loveu: A to zdjęcie zostawiałam na koniec jako "dowód rzeczowy" jak ciotka Irena znęca się nad psami w Niepołomicach:evil_lol:;) Czyż nie wygląda to tak jakbym dusiła Figileka?:evil_lol:
mariamc Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Irenko, psiurki cudniaste,nowe zdjęcia moich podeślę w tygodniu. Okazało się, że moja osobista Larwa, mix rotka i labka, zjadła nie tylko telefon, ale uszkodziła też aparat fot. Moi się śmieją, że to z głodu;)
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 mariamc napisał(a):Irenko, psiurki cudniaste,nowe zdjęcia moich podeślę w tygodniu. Okazało się, że moja osobista Larwa, mix rotka i labka, zjadła nie tylko telefon, ale uszkodziła też aparat fot. Moi się śmieją, że to z głodu;) Wyszło szydło z worka:evil_lol: Ja katuję Figielka ( a ile miał przy tym rozkoszy) a Ty głodzisz psy:evil_lol: Ale się towarzystwo zebrało na tym wątku:lol:
mariamc Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 "Moi " zapodali ,że zawiadomią odpowiednią organizację, czyli tą ,której jestem prezesem.;)
mariamc Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 We wtorek , moje dziecko występuje u nas charytatywnie na psy. Wstęp-duża puszka karmy:multi::lol::multi:
basiapron Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 piękności:loveu: rozumiem że to na nie ma być następny bazareczek z rzeczy od Ciebie Irenko?? w takim razie zapisuje wątek:)
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 basiapron napisał(a):piękności:loveu: rozumiem że to na nie ma być następny bazareczek z rzeczy od Ciebie Irenko?? w takim razie zapisuje wątek:) Tak Basieńko! Teraz Krzyczki w największej potrzebie. I całuski ogromne jak zwykle za pomoc:loveu:.
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 mariamc napisał(a):"Moi " zapodali ,że zawiadomią odpowiednią organizację, czyli tą ,której jestem prezesem.;) Pół bloku chyba mnie słyszało jak wyję po przeczytaniu Twojego wpisu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale nic to, już chyba dawno uznali, że szurniętą sąsiadkę mają to ten rechot ich też nie zdziwi.
mariamc Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Widzisz jak to jest:mad: Zadnego szacunku dla starszej pani.
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 mariamc napisał(a):Widzisz jak to jest:mad: Zadnego szacunku dla starszej pani. Koniecznie musisz wyprostować towarzystwo do pionu:evil_lol:. A dziecku przekaż, że ma ładnie szczerzyć ząbki przy tej zbiórce na psy. Z żeby nie było na Ciebie to powiedz, że to ciotka z Krakowa "kazała". Może zanim do Krakowa zawita, to mu już złość na mnie przejdzie;).
mariamc Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Nie jest to dobra pora na koncert , bo po WOSP. Sama jestem ciekawa jak będzie. To już kolejna taka akcja, sądzę , że rekordu nie pobijemy. Parę lat temu zebraliśmy w ten sposób ponad 800 :multi: puszek + koce + sucha karma+ psie kiełbasy itd.Ale to było wtedy , kiedy mój starszy syn tez występował a ERA dołożyła nam 2tysie na impre i dojechało mnóstwo muzyków z Poznania za friko, koledzy synów. Impreza była :zacna:jak to oni mówią;)
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Trzymam kciuki za imprezę. I nie zapomnij napisać jak było.
mariamc Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Nie umiem wklejać linków. A dziecko na WOSP. Jak będziesz miała czas i ochotę , to wejdż na YouTube - wpisz - Maciora I tak ci to ukradną - ten co śpiewa ze sterczącymi dredzikami to moje starsze dziecko;)
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 YouTube - I tak ci to ukradną Znalazłam:multi:
irenaka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 YouTube - Maciora- Dancehall Queen Ale dziecko miało raj w takim tłumie dziewczyn.:evil_lol:
mariamc Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 A dla mnie wszystko czarna magia:loveu::loveu::loveu:
Recommended Posts