Romi Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 irenaka napisał(a):A to czemu? Fantastyczny był:evil_lol: wstydziłem się...
mysza 1 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Słuchajcie- kto kontaktuje się z p. Ewą od Lotnika, Mata, Zeusa? Dostałam od p. Ewy smsa, że TOZ Kraków (kto to- czyzby Irenka?) milczy. Nie ma wpłaty za grudzień za żadnego z psów. Pytała też o dom dla Mata- mnie nic nie wiadomo, czy moze osoba w temacie napisać tutaj i odpowiedzieć p. Ewie na pytania?
mysza 1 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Czyli Lamia się zajmie płatnosciami i mam nadzieję, że skontaktuje się z p. Ewą. Dzięki za wyjaśnienie.
irenaka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 mysza 1 napisał(a):Słuchajcie- kto kontaktuje się z p. Ewą od Lotnika, Mata, Zeusa? Dostałam od p. Ewy smsa, że TOZ Kraków (kto to- czyzby Irenka?) milczy. Nie ma wpłaty za grudzień za żadnego z psów. Pytała też o dom dla Mata- mnie nic nie wiadomo, czy moze osoba w temacie napisać tutaj i odpowiedzieć p. Ewie na pytania? W sprawie Pani Ewy dzwoniła do mnie w tej chwili Lamia. Wszystko co wiem przekazałam, o Macie nic mi nie wiadomo.
mysza 1 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 To ja się zgubiłam. Sama zawoziłam niektóre z tych psów tam za zgodą i wiedzą Lamii. Wczesniej płaciła Elik, teraz to ja nie wiem:roll:
irenaka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 mysza 1 napisał(a):Czyli Lamia się zajmie płatnosciami i mam nadzieję, że skontaktuje się z p. Ewą. Dzięki za wyjaśnienie. Nie Iwonko! Lamia pytała tylko jaka jest sytuacja i ma przekazać Pani Ewie wyjaśnienia.
mysza 1 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Czekam cierpliwie:p, tylko nie lubię jak mnie ludzie wypytują bo jestem jedną z osób w temacie a ja nie mogę odpowiedzieć...
irenaka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 mysza 1 napisał(a):To ja się zgubiłam. Sama zawoziłam niektóre z tych psów tam za zgodą i wiedzą Lamii. Wczesniej płaciła Elik, teraz to ja nie wiem:roll: Iwonko! Sfora nie może płacić za DT. Poczekaj, jak będą konkrety to wszyscy będą mieli na tym wątku informację.
irenaka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 mysza 1 napisał(a):Czekam cierpliwie:p, tylko nie lubię jak mnie ludzie wypytują bo jestem jedną z osób w temacie a ja nie mogę odpowiedzieć... Rozmawiałam dzisiaj też z Neris na ten temat gdyby ktoś pytał;)
Romi Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Filipek był wczoraj w programie "Kundel bury i kocury" oto link do nagrania do oglądnięcia na stronie internetowej: TVP KRAK�W dla tych co by chcieli sobie ściągnąc nagranie: http://ww6.tvp.pl/video/2008/12/11/185390/film.asf
gusia0106 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Obejrzałam. Filipek prezentuje sie rewelacyjnie :loveu: A jak zobaczyłam chusteczkę dzieła Pani Bożenki to normalnie :crazyeye: CUDO!!! Był jakiś odzew po programie? Ale historia Oskara na koniec :-( Zryczałam się jak głupol. Tak mi szkoda tego psa..............Jak Juda.........
irenaka Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Zero telefonów:-(. Jak mówię, że fatum jakieś nad tymi psiakami wisi, to nikt nie wierzy:-(. A przecież Filipek:loveu: to pies wzorcowy w tej chwili.
paros Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Obejrzałam Filipka ślicznie się prezentował :lol: I miał piękną chustę dzieło p. Bożenki :loveu: Irenaka żadne mi tu fatum wisi :mad: wypluj te słowa i podepcz :cool3:
irenaka Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Irenaka żadne mi tu fatum wisi :mad: wypluj te słowa i podepcz :cool3:[/quote] Nawet będę pluć przez prawe i lewe ramię byle pomogło!!!:evil_lol:
mariamc Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ale tutaj cicho:shake::shake::shake: Mniej się udzielam , bo skomplikowało mi się w domku. Moje zwariowane koleżanki oddały swoje futra na psie legowiska, zobaczycie zdjęcia.;)
mariamc Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Podczas mojej nieobecności "chłopaki " zapaśli psy dokumentnie! Będę dawać ogłoszenia "Pies potrzebuje swojego człowieka i porządnej diety odchudzającej"
irenaka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Dlaczego na wątku takie pustki? Może ja zacznę od konkretnych wiadomości w Nowym Roku. Jak wszystkim wiadomo, po przelaniu pieniędzy przez Elik na Sforę szukałam dobrego rozwiązania problemu, co dalej z naszymi psiakami z Krzyczek. Po bardzo długim okresie i naprawdę dużych kłopotach ( które na szczęście są już za nami) udało się dzięki naprawdę ogromnej pomocy ludzi życzliwych znaleźć bezpieczną przystań dla psów z Krzyczek. W uzgodnieniu z Fundacją Sfora pieniądze zostały przelane na konto Fundacji Zwierzę nie jest rzeczą. Fundacja Pani Izy to bezpieczna przystań dla wszystkich zwierząt w potrzebie zarówno tych dużych jak konie i tych małych jak psy i koty. Uważam, że lepiej nie mogło się zdarzyć, że dzięki Pani Prezes mamy czasową przystań dla naszych podopiecznych. Napisałam czasową, ponieważ kończą się fundusze na psy z Krzyczek i w połowie lutego niestety będziemy mieć kolejny dramat, ponieważ nie będziemy mieli za co utrzymać Krzyczek. Jest to ogromna suma -ponad 4000,00 miesięcznie, więc bez siania paniki uprzedzam, że pilnie musimy szukać rozwiązań problemów finansowych. Jak tylko będę miała potwierdzenia z Fundacji to przedstawię rozliczenie. Nie będzie różnic w wypłatach z wyjątkiem jednej a mianowicie opłacane będą dodatkowo dwie suczki znajdujące się pod opieką Fundacji Emir/ Oddział Poznań, bo wbrew mylnym informacjom psy nie zostały wyadoptowane i nadal wymagają opłacania pobytu. Gdyby były jakieś pytania, to bardzo proszę o pw. lub mail, będę w miarę swoich możliwości odpowiadać. Mam jeszcze gorącą prośbę o usunięcie ze wszystkich stron ogłoszeniowych konta Elik ( zawiadomcie też Kometę aby zrobiła to na starym wątku Krzyczek). Aktualne konto do przelewów na rzecz psiaków z Krzyczek: Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą" ul. Batalionu "Skała" AK 8/36 31-273 Kraków nr konta PEKAO SA: 58 1240 1170 1111 0000 2420 9674 Dla przelewów zagranicznych: BIC ( SWIFT) : PKOPPLPW IBAN : PL581240 1170 1111 0000 2420 9674 Koniecznie z dopiskiem : KRZYCZKI
mysza 1 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Wspaniale Irenko, że znalazłaś rozwiązanie, najgorzej, że tak krucho z finansami:-(
epe Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Dziewczyny! A może przydałaby się akcja cegiełkowa,tak jak teraz na Olkusz?
mariamc Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 W zeszłym roku połowa mojego miasta przekazała 1% z podatku na organizację, którą podałam. Wprawdzie te pieniądze przyjdą w drugiej połowie roku ale zawsze. Tu nie widzę takiej możliwości - szkoda!:shake:
mysza 1 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 epe napisał(a):Dziewczyny! A może przydałaby się akcja cegiełkowa,tak jak teraz na Olkusz? Myślę, że to dobry pomysł, coś zrobić trzeba.
irenaka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 gusia0106 napisał(a):No Patos nie wygląda na przerażonego obecnością innego psa ;) I nie jest. Nawet całą budę zajął a Filip na to pozwala:evil_lol: Stanowią fajną parkę, tak jak Amorek i Ares.
gusia0106 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 No Patos nie wygląda na przerażonego obecnością innego psa ;)
emilia2280 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 mam zapytanie o mojego Benka z Krzyczek. Przez telefon wszystko wydaje sié super, sama rozmawialam z zainteresowaná. Jedno "ale" - pani twierdzi, ze dziewczyny z organizacji/fundacji (nie podala nazwy) byly juz u niej, zeby sprawdzic warunki, dla psa krzyczkowskiego, którego ona chciala adoptowac od nich. Wszystko piéknie, panie chwalily, ale sié nie odezwaly wiécej, nie odbierajá tez jej telefonów. Ona proponuje dobre warunki, tyle ze pies musi zgodzic sié z jej 2 suczkami, kotami i kurami,- wszystko znajduje sié na dobrze ogrodzonej posesji. Pani mieszka kolo Klodzka w miejscowosci Wolany. Czy ktos z tego wátku natrafil moze na té paniá i moze powiedziec, co go odstraszylo w efekcie? (moze byc na pw).
Recommended Posts