irenaka Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Neigh co Ty za bzdury na forum publicznym wypisujesz:evil_lol: Przecież Ty się na nikogo gniewać nie potrafisz:loveu:.
gusia0106 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Irenko, dzisiaj jest już dzisiaj ;) No weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeź powiedz:)
irenaka Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 gusia0106 napisał(a):Irenko, dzisiaj jest już dzisiaj ;) No weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeź powiedz:) Jeszcze nie wszystko wiem, ale może jutro . Nie chcę zbytnio zaśmiecać wątku.
mysza 1 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='irenaka']Iwonka! Musisz sprawdzić osobiście;). Zapraszam serdecznie do Krakowa:loveu: Może z Gusią?:loveu: Może jeszcze Neigh dołączy?:evil_lol: Zresztą po co się mam rozdrabniać, zapraszam całą resztę, czyli wszystkich którzy chcą odwiedzić psiaki w Niepołomicach:loveu::loveu: Kto chętny? Dziekuję:loveu:, może się wybierzemy tylko teraz tak zimno brrrr. Wiecie co? Jest jeszcze jeden taki psiak krzyczkowy, ale dokładnie nie znam jego historii- wylądował w schronie w Pawłowie k/ Cichanowa i dramat. Moze i jego by wziąć pod uwagę, on nie ma tymczasu ani hotelu, umiera w tym schronie. Ja wiem, że o domy dla tych ciężko ale serce boli jak sie na niego patrzy.:shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/dt-na-cito-z-patosem-coraz-gozej-106038/index30.html
paros Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Dupcio, Amor, Ares, Sonia i Figiel mają obserwatorów na allegro :lol: Filipek nie ma :-( Na aukcję Dupcia i Aresa było mnóstwo wejść, czy ktoś odzywał się? :roll:
gusia0106 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Irenko, a w Niepołomicach nie znalazło by się jedno wolne miejsce? Coś trzeba zrobić z tym Patosem. Zimy w schronie to on nie przeżyje.
irenaka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 paros napisał(a):Dupcio, Amor, Ares, Sonia i Figiel mają obserwatorów na allegro :lol: Filipek nie ma :-( Na aukcję Dupcia i Aresa było mnóstwo wejść, czy ktoś odzywał się? :roll: Chyba ludzie nie mają oczu skoro Filipka jeszcze nie wypatrzyli:-(. Jest rewelacyjny!!! A w sprawie Aresa właśnie koresponduję z jedną panią, tylko pytanie czy Ją przekonam, że niegrodzony teren to nie jest dobre miejsce dla psa którego nie chce się wyprowadzać na smyczy. Żeby nie było, że odpuszczam, to sprawdzę.
gusia0106 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Wujku Romi, a uradowałbyś moje serce i oczy zdjęciami ulubieńca?:oops: Pera znaczy :oops:
Neigh Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 paros napisał(a):Dupcio, Amor, Ares, Sonia i Figiel mają obserwatorów na allegro :lol: Filipek nie ma :-( Na aukcję Dupcia i Aresa było mnóstwo wejść, czy ktoś odzywał się? :roll: Ani jednego telefonu - przynajmniej w sprawie Dupcia vel Hektora ( bo tak go ostatnio nazywamy - imię kurrde miał fatalne)
Romi Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Były wygłupy, teraz czas na konkrety Wczoraj, czyli w dzień kościółkowy wybraliśmy się z Irenką na wizytę poadopcyjną do Pero. Ponieważ psiak nie ma swojego wątku (chyba), pozwolę sobie wkleić kilka zdjeć z tej wizyty na tym wątku... Na początek cała rodzinka Obywatel Pero w całej swej okazałości z prawego profilu... w tle najmłodsza pańcia a teraz kilka zdjęć ukazujących wielką miłość do Pańci i ... do ciasta na stole :evil_lol: no i pięknie łapke podaje... na koniec pełny relaksik... Serdeczne pozdrowienia dla całej Warszawy a w szczególności dla Gusieńki (chociaż sie nie znamy) :lol:
gusia0106 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 O matko...... Dzięki Kochani... Dawno nic mnie nie ucieszyło tak jak zdjęcia "mojego" chłopaka uśmiechniętego w domu :loveu:
gusia0106 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Bo jakby ktoś miał wątpliwości to to jest ten pies...jeszcze w Krzyczkach...
mysza 1 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 A ja pamiętam go w jeszcze gorszej kondycji- nie wychodził nawet z budy, nawet dla kiełbasy. Zdjecia to miód na moje serce:loveu:
irenaka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Szykuję Wam następne niespodzianki, tylko nie na tym wątku. Czy któraś z Was do piątku nie mogłaby sprawdzić domu w Ustanowie pod Warszawą dla psiaka z Niepołomic?
mysza 1 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Zaraz spawdzę gdzie to jest, bo pierwsze słyszę. To niedaleko Piaseczna, bliżej Gusi- co Ty na to?:diabloti: Ja mogę dopiero w czwartek jesli Gusia nie może
irenaka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 mysza 1 napisał(a):Zaraz spawdzę gdzie to jest, bo pierwsze słyszę. To niedaleko Piaseczna, bliżej Gusi- co Ty na to?:diabloti: Ja mogę dopiero w czwartek jesli Gusia nie może Iwonka! Co ja na to? Jestem wniebowzięta:evil_lol: Tylko napiszę do Pani Małgosi czy będzie im pasować. A godzinę jaką mam podać?
gusia0106 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Oki, mogę pojechać w środę, bo w czwartek lecę na Dalajlamę ;) Tak koło 20 bo wcześniej są tam taaaaaaaaaaaaaaakie korki.
Neigh Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Zdaje się, że KTOŚ miał do mnie oddzwonić w sprawie Maryni:mad:. Masz Mała pranie dupska. Pani od Maryni tam siedzi jak na szpilkach. Wczoraj mi znów litanie dziękczynne odprawiała. Ona się naprawdę zamartwia........i jeszcze prawie płacze, bo kotka chodzi po spakowanych kartonach cała przerażona. I Pani mówi, ze ona sobie na pewno pomyśli, że ona ją wyrzuca........ Wracając do Pero - proszę go sobie nie przywłaszczać. Dziurawą gębę:-).Bo on ma dziurę w wardze taką dużą. Pamiętam jak go Gusi pokazywałam.......a on taki był wtedy bidny......to był jeden z takich psów "żebym go miała do siebie zabrać, to nie zostawię!!!" Słodki obrazek. Kurna, ja też nie wiedziałam, gdzie ten dom do sprawdzenia jest. Dziewczyny ja do Świąt to jestem zarżnięta na amen. Ale między Świętami i Sylwestrem mogę nadrabiać :-) - wizyty i co tam jeszcze. Achaś.....od przyszłego tygodnia nie będę mogła wozić psów. Mam nowe autko. Czy raczej mieć będę....
paros Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 irenaka napisał(a):Szykuję Wam następne niespodzianki, tylko nie na tym wątku.............. Niespodzianki nie na tym wątku :cool3: czyli gdzie? :hmmmm:
Kamila_s Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 A ja to chyba juz wiem co za niespodzianka;) Zdjecia Pero sa boskie:loveu:
Neigh Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Przyszłam sobie jeszcze raz obejrzeć:-) Nic tak nie cieszy, jak widok takiego czyściutkiego, uśmiechniętego, błyszczącego chłopaka między ludzmi. Tak się fajnie wtedy oczy mokre robą, nie?:-)
irenaka Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Neigh! Jak Ty masz nowe autko, to my koniecznie zaraz jakiś transporcik z psiakiem Ci zorganizujemy, to oczywista oczywistość, że nie możesz mieć pachnącego samochodu skoro wszyscy inni mają pachnące inaczej:evil_lol: Może Kraków?
irenaka Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Romi napisał(a):post usunięty A to czemu? Fantastyczny był:evil_lol:
Recommended Posts