Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gusia0106 napisał(a):
Irenko, a dostałaś ode mnie PW z danymi Pera?

Tak, w tym tygodniu załatwiam wszystkie zaległości chorobowe.
A teraz kilka fotek naszych kochanych psiaków.
Wszystkie są fantastyczne, ale największe wrażenie robi Sonia.
Zrobił się z Niej mały urwis.
To już nie ta zastraszona Sonia która była na początku, teraz to królewna:loveu::loveu:

Posted

Filipek ze swoim przyjacielem Prinsem. Siedzą razem w kojcu.

Filip - chyba szczęśliwy? Chociaż jak znajdzie dom to dopiero wtedy dowie się co znaczy szczęście.

Posted

Kamila_s napisał(a):
Irenko powiedz mi jak sie czuje Sonia..jaki ma charakter???
jest przepiekna na zdjeciach!!!!!!!:loveu:

A widzisz!!
Wiedziałam, że Sonia zrobi wrażenie!!
Jest przełagodna i zupełnie inna niż po przyjeździe.
Nauczyła się "rozrabiać" z Figielkiem. Biega po ogrodzie w tępie sprintera.
Cieszy się ogromnie wolnością. Nadal jeszcze jest nieufna jak podchodzi ale daje się pogłaskać. I oczywiście ta nieufność nie ma nic wspólnego z agresją, jak nie chce dotyku to się cofa. Za chwilę znów podbiega.

Posted

Jeszcze kilka fotek z Niepołomic.
Na początek Iwonka, która próbuje dla Amorka i Areska zorganizować jabłka. Wprawdzie nie wiem, dlaczego psiaki tylko podgryzają jabłka a nie jedzą, ale ponieważ to lubią, to Iwonka wdrapała się na drabinę i zrzucała psiakom jabłka:evil_lol:. Lęku wysokości nie ma:evil_lol:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Fajne miejsce:loveu:

Iwonka!
Musisz sprawdzić osobiście;).
Zapraszam serdecznie do Krakowa:loveu:
Może z Gusią?:loveu:
Może jeszcze Neigh dołączy?:evil_lol:
Zresztą po co się mam rozdrabniać, zapraszam całą resztę, czyli wszystkich którzy chcą odwiedzić psiaki w Niepołomicach:loveu::loveu:
Kto chętny?

Posted

Neigh napisał(a):
A jutro rano, jakby ktoś byl w domu i miał ochotę sobie krzyczkowe w tv pooglądać........to teges;-)

To ja tylko dopiszę małe co nieco od siebie.
Nie tylko w Warszawie dzisiaj ważny dzień dla psiaków z Krzyczek:loveu:

Posted

No więc tak:
Kanzaj była w tv sniadaniowej. Mam uczucia mocno mieszane. Tv odtrzymało od nas kupę zdjęć, ktore miały być wyświetlane na ekranie specjalnym. NIe były....
Potem było dosłownie klika telefonów. Niestety głównie od osób skarzących się na trudną podobną sytuację z psami.

Plusy? Ogólnie pozytywne nastawienie - obietnice pomocy, być moze znów się kogoś pokaże za 3 tyg. W sprawie Dupka vel Hektora pokazanego w programie zero telefonów. W sprawie czarnej małej - 2 ponoć zainteresowane, ale sie okaże

Co do Brysia - myślę, ze jednak nie pojedzie - w każdym razie ja jestem przeciwna.
Pani ma owszem ogrodzony teren, bardzo porządną budę pod zadaszeniem i osłoniętą z 3 strony. Suki jej zadbane ( ale niesterylizowane ) - siedziały w domu.

jednak pani ma także kury, nie ma na nie wydzielonego terenu, nie ma też kojca.

Uczciwie powiedziała, ze dopóki się Bryś nie przyzwyczai do kur, a jej nie będzie w domu "będzie uwiązany". Czyli łańcuch no bo co innego?

A jeśli się nigdy nie przyzwyczai??? Albo zadusi kurę.......

Za daleko, zeby go w razie co natychmiast odbierać i płacić za uduszone kury.

Ja nie chcę ryzykować. Kanzaj chciała, ale chyba ją przekonałam.

Posted

gusia0106 napisał(a):
A z kim Kanzaj była? Znaczy o psy pytam ;)

Była z Dupkiem i taką czarną pokraką w typie jej stada. Małe, czarne, stare, siwa morda.
To jest sunia, która siedziała wieki temu w boksie razem z taką jedną, co ją Kanzaj wzięła.

Nie wiem skąd ją wytrzasnęła.....Wiem, ze to małe obrzydliwe całe życie schronie siedziało, stare jest i ze Kanzaj jej szukała domu - ale lipa. W tv powiedziała, ze jest od 4 dni u niej.

Możliwe.......ja sie na Kanzaj ostatnio często gniewam, to nie jestem na bieżąco:-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...