irenaka Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='gusia0106']Ehhhh, było bosko. Piękny macie ten Kraków.Baaaaardzo się cieszę, że Cię poznałam.Jeszcze nadrobimy. A jakie wieści z Niepołomic?[/quote] Była jeszcze Iwonka z Mariuszem więc psiaki znowu dopieszczone.:loveu: Ale jak zobaczyłam starszą, wilkowatą sunię to mi serce pękło. Przyjechała chyba z interwencji. Nasze psiaki w tej chwili są tak zadbane i piękne, że przy porównywaniu Kory z nimi przeżywam szok. Ale będzie dobrze, też będziemy Jej szukać domu.
Neigh Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Spóźnione ale szczere życzenia dla Paros:-)! No i gratulacje dla takiej jednego, która ma uzdolnione ustnie dziecko:-)!! Smsy już wysyłałam słowo! I gratulowałam tyż. A tak między nami, to to dziecko dodatkowo urodziwe jest. HIhihi to się będzie teraz w domu działo a działo:-) Czy ja sie też mogę pochwalić, że moje dziecko robi za gwiazdę tv;-).
irenaka Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='Neigh']Spóźnione ale szczere życzenia dla Paros:-)! No i gratulacje dla takiej jednego, która ma uzdolnione ustnie dziecko:-)!! Smsy już wysyłałam słowo! I gratulowałam tyż. A tak między nami, to to dziecko dodatkowo urodziwe jest. HIhihi to się będzie teraz w domu działo a działo:-) Czy ja sie też mogę pochwalić, że moje dziecko robi za gwiazdę tv;-).[/quote] Mariamc chyba musi dojść do siebie po wczorajszych emocjach. Więc nam też się należą jakieś toasty ( chociaż wirtualne):knajpa: A dlaczego Neigh ja jeszcze nic nie wiem, że jakaś druga gwiazda TV nam wyrasta? Szybko się "chwal". :-x
paros Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='Neigh']Spóźnione ale szczere życzenia dla Paros:-)! No i gratulacje dla takiej jednego, która ma uzdolnione ustnie dziecko:-)!! Smsy już wysyłałam słowo! I gratulowałam tyż. A tak między nami, to to dziecko dodatkowo urodziwe jest. HIhihi to się będzie teraz w domu działo a działo:-) Czy ja sie też mogę pochwalić, że moje dziecko robi za gwiazdę tv;-).[/QUOTE] Wszystkim bardzo dziękuję za życzenia :hand: Neigh skoro zdradziłaś "a" to czekamy na dalsze uchylenie "rąbka tajemnicy" :cool3:
mariamc Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Dziękuję dziewczyny bardzo:loveu: Dochodzę powoli do siebie, nie poznałam Irenki przez telefon i spaliłam garnek z rosołem. Za 3y tygodnie finał ,ale to już luzik,miał dojść di finału i pokazać, co potrafi. A co z twoim dzieckiem Neigh? Szykuje nam się kolejna edycja Mam Talent:multi:
mysza 1 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='mariamc']Dziękuję dziewczyny bardzo:loveu: Dochodzę powoli do siebie, nie poznałam Irenki przez telefon i spaliłam garnek z rosołem. Za 3y tygodnie finał ,ale to już luzik,miał dojść di finału i pokazać, co potrafi. A co z twoim dzieckiem Neigh? Szykuje nam się kolejna edycja Mam Talent:multi:[/quote] Aaaaa, to Twoje dziecko- gratuluję. Naprawdę zdolny chlopak. Oglądałam i jak tylko zobaczyłam, jak kocha zwierzaki, wysłałam smsy i kazałam otoczeniu:evil_lol:. A zaraz potem Irenka wysłała żeby głosować.;)
Neigh Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Moje Kochane - poszukujemy kogoś do przedadopcyjnej w okolicach Kłodzka, Polanicy Zdrój. Miejscowość nazywa się Wolany - pani chce zaadoptować naszego krzyczkowego Brysia. Mamy nawet wizje na transport. Potrzeba tylko kogoś do sprawdzenia domu. Każdy pomysł na wagę domu dla Brysia.....
irenaka Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='Neigh']Moje Kochane - poszukujemy kogoś do przedadopcyjnej w okolicach Kłodzka, Polanicy Zdrój. Miejscowość nazywa się Wolany - pani chce zaadoptować naszego krzyczkowego Brysia. Mamy nawet wizje na transport. Potrzeba tylko kogoś do sprawdzenia domu. Każdy pomysł na wagę domu dla Brysia..... Też sobie znalazłaś okolicę:-o. Ja zupełnie nie mam pomysłu kto może tam dom sprawdzić.
mysza 1 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Na mapie pomocy dogo trzeba sprawdzić, moze jest ktoś, zapytam też Asię ona ma wszędzie kontakty.
Neigh Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Sprawdzałam, najdalej znalazłam w Wałbrzychu. Gdyby ktokolwiek Wam przyszedł do głowy.....
paros Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='Neigh']Moje Kochane - poszukujemy kogoś do przedadopcyjnej w okolicach Kłodzka, Polanicy Zdrój. Miejscowość nazywa się Wolany - pani chce zaadoptować naszego krzyczkowego Brysia. Mamy nawet wizje na transport. Potrzeba tylko kogoś do sprawdzenia domu. Każdy pomysł na wagę domu dla Brysia..... Dziewczyny z Dolnego Śląska zaproponowały Adzia&Senka tadzia@onet.eu gg 4378577 dawno nie pisała na Dogo ale napisz do niej :cool3: TUTAJ JEJ PROFIL
PaulinaB Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 A ja chciałam powiedziec ze jestem dumna z Filipka, bylam z nim w programie w czwartek, tu jest link do wydania http://ww6.tvp.pl/7400,20081114828032.strona Filipek zachowywal sie bardzo grzecznie, jest posłuszny i bardzo kochany, bał sie jedynie obcych osób. Do innych psow jest przyjaznie nastawiony:)
Neigh Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [quote name='paros']Dziewczyny z Dolnego Śląska zaproponowały Adzia&Senka tadzia@onet.eu gg 4378577 dawno nie pisała na Dogo ale napisz do niej :cool3: TUTAJ JEJ PROFIL Wielkie dzięki Paros!, napisałam - mam nadzieję, ze się odezwie
paros Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Jeszcze druga dogomaniaczka Molkas jest z okolic Kłodzka Jej profil TUTAJ Molkas jej mail ms95@wp.pl
Weronia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 PROSZĘ O GŁOSY NA KRAKVECIE!!! GŁOSUJEMY NA PRZYBORÓWKO (P.WANDA) każdy głos się liczy.. Krakvet-Głosujemy na Przytulisko P. Wandy w Przyborówku Forum o psach i kotach przepraszam za offa..:oops:
gusia0106 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Co tam słychać w Niepołomicach? Udało się załatwić przedadopcyjną Brysiową?
Neigh Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Nic nie mówię nic nie mówię........ale kciuki trzymajcie!
irenaka Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Neigh napisał(a):Nic nie mówię nic nie mówię........ale kciuki trzymajcie! Nie dość , że kciuki trzymam to jeszcze oddech wstrzymuję! Bylebyś w takim stanie zbyt długo mnie nie trzymała:evil_lol: A w Niepołomicach znowu nie byłam dwa tygodnie:-( Grypę taką złapałam, że ledwo kontaktowałam ze światem zewnętrznym.
Neigh Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Powinno się ostatecznie wyklarowac w najbliższy weekend, a w pierwszy grudniowy przeprowadzka ........ale nic nie mówię, dobra? Brysiek już w domu był.........i wrócił Wróciła także Bryza.......ech z tą to duuużo gorzej. Kondycja psychiczna fatalna. Przeprowadziła się z hoteliku od p. Małgosi do p. Kasi trenerki i behawiorystki. Pani Kasia specjalizuje się w wyprowadzaniu na prostą różnych schroniskowych pogibusów. Mieszka tam 3 dni - werdykt jest taki - pies będzie adopcyjny, zaczyna sie bawić, NIE NADAJE SIĘ DO MIASTA, cichy spokojny dom na uboczu i spokojni ludzie. Idealnie starsza pani........Nooo i skąd taką wziąć. A ta nasza "karakułka" to już takie nieszczęście.......ze o jennny. Po powrocie z adopcji zaczęła mieć chorobę kenelową, chodzenie w kółko, apatia, odmowa jedzenia. No i co? No i jeśli nie p.Kasia to........ W sumie paradokslanie Dupek to jest całkiem przebojowy gość. I też nikt go nie chce.
gusia0106 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Aga...ja wiem... Znaczy pewności nie mam, ale może warto spróbowac sie odezwać jeszcze raz do Pani T coś tam coś tam?:oops:
irenaka Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Boże! Aga! Jak nawet nie je, to przecież dramat:-(. Jeśli nie Pani Kasia to ratunek w DT. Innej opcji nie biorę pod uwagę. Moja świadomość odrzuca wszelkie inne opcje. Co to za dom? Nie zgłaszali, że coś się dzieje z psem?:angryy:
GoniaP Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Przepraszam za off: Czy mogę Was wszystkich prosić o zagłosowanie w Krakvecie na Przyborówko?? Tam też są "nasze psy" a Pani Wanda, to anioł, nie człowiek... Poświęciła wszystko psom. Należy Jej się oddech na święta. Bardzo wszystkich proszę: Krakvet-Głosujemy na Przytulisko P. Wandy w Przyborówku
Neigh Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 gusia0106 napisał(a):Aga...ja wiem... Znaczy pewności nie mam, ale może warto spróbowac sie odezwać jeszcze raz do Pani T coś tam coś tam?:oops: Był mail, była próba uzyskanie numeru tel od córki. I cisza.......no to co?
irenaka Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 A ja coś miłego mam dla Wszystkich. Komu przytulankę na Mikołaja? http://www.dogomania.pl/forum/f99/sliczne-maskotki-duze-male-w-sam-raz-na-mikolaja-na-psy-z-krzyczek-125727/#post11315805
irenaka Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Żadnego odzewu na maskotki? Nikt już nie ma kaski? Może jakiś ciuszek dla kogoś: http://www.dogomania.pl/forum/f99/golfy-bluzeczki-spodnice-plaszcz-na-psy-z-krzyczek-125815/#post11322774
Recommended Posts