Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gusia0106']Ehhhh, było bosko. Piękny macie ten Kraków.Baaaaardzo się cieszę, że Cię poznałam.Jeszcze nadrobimy. A jakie wieści z Niepołomic?[/quote]
Była jeszcze Iwonka z Mariuszem więc psiaki znowu dopieszczone.:loveu:
Ale jak zobaczyłam starszą, wilkowatą sunię to mi serce pękło.
Przyjechała chyba z interwencji. Nasze psiaki w tej chwili są tak zadbane i piękne, że przy porównywaniu Kory z nimi przeżywam szok. Ale będzie dobrze, też będziemy Jej szukać domu.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spóźnione ale szczere życzenia dla Paros:-)!

No i gratulacje dla takiej jednego, która ma uzdolnione ustnie dziecko:-)!! Smsy już wysyłałam słowo! I gratulowałam tyż.

A tak między nami, to to dziecko dodatkowo urodziwe jest. HIhihi to się będzie teraz w domu działo a działo:-)

Czy ja sie też mogę pochwalić, że moje dziecko robi za gwiazdę tv;-).

Posted

[quote name='Neigh']Spóźnione ale szczere życzenia dla Paros:-)!

No i gratulacje dla takiej jednego, która ma uzdolnione ustnie dziecko:-)!! Smsy już wysyłałam słowo! I gratulowałam tyż.

A tak między nami, to to dziecko dodatkowo urodziwe jest. HIhihi to się będzie teraz w domu działo a działo:-)

Czy ja sie też mogę pochwalić, że moje dziecko robi za gwiazdę tv;-).[/quote]

Mariamc chyba musi dojść do siebie po wczorajszych emocjach. Więc nam też się należą jakieś toasty ( chociaż wirtualne):knajpa:
A dlaczego Neigh ja jeszcze nic nie wiem, że jakaś druga gwiazda TV nam wyrasta? Szybko się "chwal". :-x

Posted

[quote name='Neigh']Spóźnione ale szczere życzenia dla Paros:-)!

Czy ja sie też mogę pochwalić, że moje dziecko robi za gwiazdę tv;-).[/QUOTE]

Wszystkim bardzo dziękuję za życzenia :hand:

Neigh skoro zdradziłaś "a" to czekamy na dalsze uchylenie "rąbka tajemnicy" :cool3:

Posted

Dziękuję dziewczyny bardzo:loveu:
Dochodzę powoli do siebie, nie poznałam Irenki przez telefon i spaliłam garnek z rosołem.

Za 3y tygodnie finał ,ale to już luzik,miał dojść di finału i pokazać, co potrafi.

A co z twoim dzieckiem Neigh?
Szykuje nam się kolejna edycja Mam Talent:multi:

Posted

[quote name='mariamc']Dziękuję dziewczyny bardzo:loveu:
Dochodzę powoli do siebie, nie poznałam Irenki przez telefon i spaliłam garnek z rosołem.

Za 3y tygodnie finał ,ale to już luzik,miał dojść di finału i pokazać, co potrafi.

A co z twoim dzieckiem Neigh?
Szykuje nam się kolejna edycja Mam Talent:multi:[/quote]

Aaaaa, to Twoje dziecko- gratuluję. Naprawdę zdolny chlopak.
Oglądałam i jak tylko zobaczyłam, jak kocha zwierzaki, wysłałam smsy i kazałam otoczeniu:evil_lol:. A zaraz potem Irenka wysłała żeby głosować.;)

Posted

Moje Kochane - poszukujemy kogoś do przedadopcyjnej w okolicach Kłodzka, Polanicy Zdrój.
Miejscowość nazywa się Wolany - pani chce zaadoptować naszego krzyczkowego Brysia. Mamy nawet wizje na transport. Potrzeba tylko kogoś do sprawdzenia domu.

Każdy pomysł na wagę domu dla Brysia.....

Posted

[quote name='Neigh']Moje Kochane - poszukujemy kogoś do przedadopcyjnej w okolicach Kłodzka, Polanicy Zdrój.
Miejscowość nazywa się Wolany - pani chce zaadoptować naszego krzyczkowego Brysia. Mamy nawet wizje na transport. Potrzeba tylko kogoś do sprawdzenia domu.

Też sobie znalazłaś okolicę:-o.
Ja zupełnie nie mam pomysłu kto może tam dom sprawdzić.

Posted

[quote name='Neigh']Moje Kochane - poszukujemy kogoś do przedadopcyjnej w okolicach Kłodzka, Polanicy Zdrój.

Dziewczyny z Dolnego Śląska zaproponowały

Adzia&Senka
tadzia@onet.eu
gg 4378577

dawno nie pisała na Dogo ale napisz do niej :cool3:
TUTAJ JEJ PROFIL

Posted

Neigh napisał(a):
Nic nie mówię nic nie mówię........ale kciuki trzymajcie!

Nie dość , że kciuki trzymam to jeszcze oddech wstrzymuję!
Bylebyś w takim stanie zbyt długo mnie nie trzymała:evil_lol:
A w Niepołomicach znowu nie byłam dwa tygodnie:-(
Grypę taką złapałam, że ledwo kontaktowałam ze światem zewnętrznym.

Posted

Powinno się ostatecznie wyklarowac w najbliższy weekend, a w pierwszy grudniowy przeprowadzka ........ale nic nie mówię, dobra? Brysiek już w domu był.........i wrócił

Wróciła także Bryza.......ech z tą to duuużo gorzej. Kondycja psychiczna fatalna. Przeprowadziła się z hoteliku od p. Małgosi do p. Kasi trenerki i behawiorystki. Pani Kasia specjalizuje się w wyprowadzaniu na prostą różnych schroniskowych pogibusów.
Mieszka tam 3 dni - werdykt jest taki - pies będzie adopcyjny, zaczyna sie bawić, NIE NADAJE SIĘ DO MIASTA, cichy spokojny dom na uboczu i spokojni ludzie. Idealnie starsza pani........Nooo i skąd taką wziąć. A ta nasza "karakułka" to już takie nieszczęście.......ze o jennny.

Po powrocie z adopcji zaczęła mieć chorobę kenelową, chodzenie w kółko, apatia, odmowa jedzenia. No i co? No i jeśli nie p.Kasia to........

W sumie paradokslanie Dupek to jest całkiem przebojowy gość. I też nikt go nie chce.

Posted

Boże! Aga! Jak nawet nie je, to przecież dramat:-(.
Jeśli nie Pani Kasia to ratunek w DT.
Innej opcji nie biorę pod uwagę.
Moja świadomość odrzuca wszelkie inne opcje.
Co to za dom? Nie zgłaszali, że coś się dzieje z psem?:angryy:

Posted

gusia0106 napisał(a):
Aga...ja wiem...
Znaczy pewności nie mam, ale może warto spróbowac sie odezwać jeszcze raz do Pani T coś tam coś tam?:oops:

Był mail, była próba uzyskanie numeru tel od córki. I cisza.......no to co?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...