mariamc Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Irenko, czy Leonek znalazł dom, bo nie ma linku na niego przy twoich postach?
Romi Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='mariamc']Irenko, czy Leonek znalazł dom, bo nie ma linku na niego przy twoich postach? W zastępstwie za Irenke, ja odpowiem. TAK !!! Leonek już w nowym domku. Oto link do wątku Leonka http://www.dogomania.pl/forum/f85/krakow-leon-10kg-radosci-slodyczy-w-nowym-domu-juz-szczesliwy-117329/
mariamc Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Dziękuję. Przeczytałam. Bardzo się cieszę:multi::multi::multi:
paros Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='mysza 1']W związku z tym postem, zrobiłam wiele ogłoszeń suni, Paros allegro. Jednakże, sunia zaginęła. Pani Patrycja, u której sunia była ma od kilku tygodni wyłączony telefon, nie odpowiada na moje nagrania i smsy, a suni nie ma w miejscu, w którym była- byłam tam i sprawdziłam. Chciałam zatem zapytać co się stało z Przylepką ............ Mam Panią zainteresowaną adopcją tej suni i jesli jest jeszcze do adopcji to będę wdzięczna za informację gdzie się znajduje- dla dobra suni. Myślę ze Renata też powinna wiedzieć i podpisać umowę z nowym właścicielem. Sunia Przylepka nie zaginęła, jest w hoteliku w Markach :lol: Okazało się, że Patrycja zrezygnowała z takiej działalności i trzeba było coś zrobić z psiakami :cool3: w zeszłym tygodniu Lamia2 zawiozła ją do tego hoteliku, Mysza1 zadzwoń do Lamii2 to poda Ci nr tel. do hoteliku. Skoro jest domek to szkoda stracić okazję. Tylko czy to na pewno dobry domek? Lamia2 jest zawalona robotą i nawet nie zagląda na Dogo :shake: Najlepiej do niej dzwonić po południu lub wieczorem. Wczoraj chciałam wejść na Dogo ale nie mogłam zalogować się albo nie mogłam wejść na stronę:shake:
irenaka Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 paros napisał(a):Sunia Przylepka nie zaginęła, jest w hoteliku w Markach :lol: Okazało się, że Patrycja zrezygnowała z takiej działalności i trzeba było coś zrobić z psiakami :cool3: w zeszłym tygodniu Lamia2 zawiozła ją do tego hoteliku, Mysza1 zadzwoń do Lamii2 to poda Ci nr tel. do hoteliku. Skoro jest domek to szkoda stracić okazję. Tylko czy to na pewno dobry domek? Lamia2 jest zawalona robotą i nawet nie zagląda na Dogo :shake: Najlepiej do niej dzwonić po południu lub wieczorem. Wczoraj chciałam wejść na Dogo ale nie mogłam zalogować się albo nie mogłam wejść na stronę:shake: Paros! Nie rozumiem, wypowiadasz się za fundację Sfora? I dlaczego Sfora nie informuje co dzieje się z sunią której formalną opiekunką jest chyba Mysza. Przynajmniej tak rozumiem oświadczenie Lami2 w sprawie Przylepki/ Nie wiem, czy ktoś ze Sfory jest świadomy jak duży stres przeżywa Mysza w związku ze zniknięciem tego psa:angryy:. Rozumiem, że nikt od tygodnia nie miał czasu wejść na wątek i poinformować o sytuacji suczki.
mysza 1 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 paros napisał(a):Sunia Przylepka nie zaginęła, jest w hoteliku w Markach :lol: Okazało się, że Patrycja zrezygnowała z takiej działalności i trzeba było coś zrobić z psiakami :cool3: w zeszłym tygodniu Lamia2 zawiozła ją do tego hoteliku, Mysza1 zadzwoń do Lamii2 to poda Ci nr tel. do hoteliku. Skoro jest domek to szkoda stracić okazję. Tylko czy to na pewno dobry domek? Lamia2 jest zawalona robotą i nawet nie zagląda na Dogo :shake: Najlepiej do niej dzwonić po południu lub wieczorem. Wczoraj chciałam wejść na Dogo ale nie mogłam zalogować się albo nie mogłam wejść na stronę:shake: Dzięki, to nie hotelik a raczej Dt u Joli. Czy to dobry domek- coż, czy kiedykolwiek mozna mieć pewność? Pani nie jest jeszcze w 100% zdecydowana, po prostu chce zobaczyć Przylepkę. Zastanawia się jak każdy rozsądny człowiek. Zobaczymy co z tego wyniknie.
gusia0106 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 No to trzymamy kciuki. Jakby co to worek karmy dodajemy w prezencie. Tak na serio, nie jak lach ;)
Neigh Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 gusia0106 napisał(a):No to trzymamy kciuki. Jakby co to worek karmy dodajemy w prezencie. Tak na serio, nie jak lach ;) hihihi dobre, dobre:-) naprawdę mi się podoba!
paros Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 irenaka napisał(a):Paros! Nie rozumiem, wypowiadasz się za fundację Sfora? I dlaczego Sfora nie informuje co dzieje się z sunią której formalną opiekunką jest chyba Mysza. Przynajmniej tak rozumiem oświadczenie Lami2 w sprawie Przylepki/ Nie wiem, czy ktoś ze Sfory jest świadomy jak duży stres przeżywa Mysza w związku ze zniknięciem tego psa:angryy:. Rozumiem, że nikt od tygodnia nie miał czasu wejść na wątek i poinformować o sytuacji suczki. Irenaka, ja wypowiadam się za paros :eviltong: ja nie jestem z fundacji Sfora, nie należę do żadnej fundacji:shake: Skoro włączyłam się do akcji krzyczkowej to działam nadal i chciałabym, aby wszystkie psiaki znalazły dom. Sukcesywnie ogłaszam psiaki i do wszystkich dzwoniłam (do kogo miałam nr tel.) z prośbą o nowe fotki. Fotek psiaków od Neris do dzisiaj nie otrzymałam :shake: Ostatnio byłam trochę zajęta ale teraz nadrabiam zaległości :lol: Nie wiem kiedy Mysza była ostatnio u Przylepki i kiedy ostatnio widziała się z Patrycją? Ostatnio Lamia2 zawiozła do Patrycji karmę i wspomniała, że Patrycja nie będzie dalej zajmować się psiakami i że trzeba pilnie szukać czegoś dla suni... Nie znam Patrycji i nie wiem jakie jeszcze psiaki miała u siebie. :shake: Tydzień temu dostałam fotki suni, chyba są to fotki z nowego miejsca. Później wkleję na jej wątek.
irenaka Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Mam mega pilną sprawę dla dziewczyn z Warszawy!! Poszukuję pilnie weta którego możecie polecić w przypadku leczenia psa po paraliżu. Teraz sunia dostaje sterydy:placz:. Może ktoś ma jakiegoś "przetestowanego" weta? Proszę o info na pw lub mail: irenaka7@wp.pl Jeżeli możecie wkleić moją prośbę na jakieś znane Wam wątki z Warszawy będę wdzięczna.
Kamila_s Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Irenko wysylam ci link do dziewczyn,ktore maja sparalizowanego pieska http://www.dogomania.pl/forum/f28/ostroda-pilnie-potrzebny-dt-pieniadze-sparalizowany-bursztyn-po-wypadku-pomocy-118623/ mysle,ze one beda zorientowane... wiem tez,ze demi z Wrocka ma Czucza na wozeczku i zna dobrze kliniki,ale wroclawskie:cool3:
irenaka Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 [quote name='Kamila_s']Irenko wysylam ci link do dziewczyn,ktore maja sparalizowanego pieska http://www.dogomania.pl/forum/f28/ostroda-pilnie-potrzebny-dt-pieniadze-sparalizowany-bursztyn-po-wypadku-pomocy-118623/ mysle,ze one beda zorientowane... wiem tez,ze demi z Wrocka ma Czucza na wozeczku i zna dobrze kliniki,ale wroclawskie:cool3: Kamilko! Zaraz do Niej napiszę. Bardzo dziękuję.
gusia0106 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Irenko, moja wetka wyprowadziła mi Varia po wylewie - zespole przedsionkowym - i jest niezła neeurlogicznie. Mam do niej pełne zaufanie. Nazywa się Ada Uznańska i przyjmuje w przychodni na Białobrzeskiej [url=http://www.bialobrzeska.waw.pl]Przychodnia weterynaryjna - psy, koty, kr
mariamc Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Irenko, wyslalam 3 wiadomosci, nie wiem co sie dzieje. OCZYWISCIE,ZE TAK:lol::lol::lol:
irenaka Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 mariamc napisał(a):Irenko, wyslalam 3 wiadomosci, nie wiem co sie dzieje. OCZYWISCIE,ZE TAK:lol::lol::lol: Jeden mail przyszedł pusty a dwóch nie było w ogóle. Może miałam skrzynkę zapchaną, bo ludziska się odzywają do mnie po adopcjach i zdjęcia wysłali. Dziękuję Ci pięknie za zgodę:loveu::loveu:, zaraz się wpiszę na wątku i dam znać Basi aby robiła bazarek.
mariamc Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Irenko,gdyby znowu meil nie doszedł, podaj adres, gdzie wysłac paczkę. moje koleżanki z Holandii dały fajne ciuchy na wasze psy.
irenaka Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 mariamc napisał(a):Irenko,gdyby znowu meil nie doszedł, podaj adres, gdzie wysłac paczkę. moje koleżanki z Holandii dały fajne ciuchy na wasze psy. Już Ci wysłałam mail.Gdyby nie doszedł to pisz. Bardzo dziękuję:loveu:
mysza 1 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Właśnie wyczytałam na wątku rozliczeniowym, że zakazałaś nam tu pisać Irenko, fantazja Elik naprawdę nie zna granic...
Neigh Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 A to chyba przejdę się na ten wątek i poczytam.........czy mnie także czegoś zakazano???
mariamc Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 A nasza Paros ma dzisiaj urodziny:multi::multi::multi: Jeszcze raz wszystkiego naj.. naj... naj... Wszystkie psiurki szczekają radośnie na cześć Cioci HIP-HIP- HURA,HURA, HURA!
tyciaNi Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 ja podnoszę ciężar psich goryczy i trzymajcie się psie ryjki:evil_lol:
gusia0106 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Uroczyście oświadczam, że w Krakowie byłam i na oczy własne widziałam, że pod oknami Irenki trawa rośnie zielona:evil_lol:
irenaka Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='gusia0106']Uroczyście oświadczam, że w Krakowie byłam i na oczy własne widziałam, że pod oknami Irenki trawa rośnie zielona:evil_lol:[/quote] Gusia~!!! Nawet nie wiesz jak się cieszę, że jednak udało Ci się przyjechać.:loveu::multi::loveu::multi: Zapraszam zawsze i o każdej porze, tylko może jeszcze namów inne dziewczyny na przyjazd. Bożenka w Niepołomicach też żałowała, że nie mogłaś przyjechać ze mną do Niepołomic.
irenaka Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='mariamc']A nasza Paros ma dzisiaj urodziny:multi::multi::multi: Jeszcze raz wszystkiego naj.. naj... naj... Wszystkie psiurki szczekają radośnie na cześć Cioci HIP-HIP- HURA,HURA, HURA![/quote] Jak tylko przeczytałam to zadzwoniłam z życzeniami. Ciocia Paros siedziała przed telewizorem i TVN oglądała więc długo nie mogłyśmy gawędzić bo SMS-y trzeba było wysyłać. A jak "dziecko" przeszło do finału to mnie ogarnął szał radości. Chyba wszyscy byli szczęśliwi.:multi:
gusia0106 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='irenaka']Gusia~!!! Nawet nie wiesz jak się cieszę, że jednak udało Ci się przyjechać.:loveu::multi::loveu::multi: Zapraszam zawsze i o każdej porze, tylko może jeszcze namów inne dziewczyny na przyjazd. Bożenka w Niepołomicach też żałowała, że nie mogłaś przyjechać ze mną do Niepołomic.[/quote] Ehhhh, było bosko. Piękny macie ten Kraków.Baaaaardzo się cieszę, że Cię poznałam.Jeszcze nadrobimy. A jakie wieści z Niepołomic?
Recommended Posts