Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neigh napisał(a):
hihihi :-).

Słuchajcie, ale tak w sumie..........moze by połączyć sily, o co ja zresztą zawsze apeluję. Zrobić im jakieś odpłatne allegro wyróżnione.......cholera wie co. Każdy pomysł dobry, jeśli skuteczny.

Ja robię sukcesywnie psiakom krzyczkowym allegra, część aukcji jest wyróżnionych. We wszystkich jest link do strony gdzie są informacje o wszystkich psiakach krzyczkowych w potrzebie. Teraz otrzymałam więcej informacji i muszę uaktualnić stronę i zrobić nowe aukcje i wznowić niektóre stare, inne usunąć, bo psiak ma dom.... Muszę się obrobić:cool3:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Co racja to racja;)

P.S. No TWA jak nic

Tak swoją drogą.........niektóre to nie wiedzą jaką nam przysługę zrobiły.....bo jak to mawiają:

"w jedności siła"
a przede wszystkim

"Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie"

Posted

Neigh napisał(a):
Tak swoją drogą.........niektóre to nie wiedzą jaką nam przysługę zrobiły.....bo jak to mawiają:

"w jedności siła"
a przede wszystkim

"Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie"

;):loveu:....

Posted

Ewelinka już "wyprała" Amorka.:evil_lol:
Podobno miał nieziemską radochę.:loveu::loveu:
Jadę na "kontrolę" ;)w piątek. Jest ktoś chętny?

Posted

irenaka napisał(a):

Troszkę daleko

Posted

irenaka napisał(a):

Wujek Romi oczywiście chętny, ale...:placz: popołudniu jestem w pracy :placz:

Posted

Romi napisał(a):
Wujek Romi oczywiście chętny, ale...:placz: popołudniu jestem w pracy :placz:

Wujek! Ty szybko zmieniaj pracę albo tylko ranne zmiany bierz.
Pierwsza "kontrola" ;) Cię omija:lol:
Myszko! A Ty jesteś usprawiedliwiona, poczekam aż Przylepka znajdzie dom w Krakowie i wtedy dopiero dam Ci popalić:evil_lol:

Posted

irenaka napisał(a):
Wujek! Ty szybko zmieniaj pracę albo tylko ranne zmiany bierz.
Pierwsza "kontrola" ;) Cię omija:lol:
Myszko! A Ty jesteś usprawiedliwiona, poczekam aż Przylepka znajdzie dom w Krakowie i wtedy dopiero dam Ci popalić:evil_lol:

Jak znajdziecie dwa domy w Krakowie dla naszych, to ja się zaoferuję jako transport:-) i będziecie mieć mnie na głowie. HIhih pójdę z wizytą tu i tam.......:diabloti:

Posted

Czy Amorek i Ares zostały rozdzielone? Zarówno w Krzyczkach jak i potem były zawsze razem. Czy osoba, która adoptowała Amorka nie chciałaby również Aresa?

Posted

Iza82 napisał(a):
Czy Amorek i Ares zostały rozdzielone? Zarówno w Krzyczkach jak i potem były zawsze razem. Czy osoba, która adoptowała Amorka nie chciałaby również Aresa?

Tak, zostały rozdzielone. Dom dla dwóch psów które z trudem akceptują mężczyzn był nierealny.
Ares i Amor w hotelu ( zwłaszcza na początku) naśladowali się wzajemnie w swoich zachowaniach. Jeżeli jeden podbiegł i szczekał drugi robił to również. Z czasem psy zaczęły się zmieniać pod względem zachowań wobec ludzi. Amor miał wyraźne swoje typy, przytulał się do wybrańców.
Tak było też z Ewelinką. Teoretycznie wybrała najpierw Aresa ale kiedy poznała Amorka ten oszalał na Jej punkcie. Ares od pewnego momentu już nie był drugą połówką Amorka. Wyraźnie po opuszczeniu kojca zmieniał kierunek spacerków. Wspólny cel mieli jeden, aby się przytulać. Wtedy koło mnie byli zawsze obaj.
Wiem, że wspólny dom teoretycznie byłby super ale bałabym się aby wzajemnie się nie "nakręcali" wobec facetów.
Jest mi oczywiście żal, że Ares nie może zamieszakać w jednym domu z Amorkiem. Jedyne co mogę zrobić dla nich to znaleźć dom dla Aresa w Krakowie. Ewelinka zresztą już się zgodziła przy adopcji abym podała do niej kontakt jeżeli tylko nowi właściciele Aresa wyrażą zgodę. Myślę, że jeżeli to się uda będą szczęśliwi.

Posted

A ja myślę, ze pomysł o ich rozdzieleniu był bardzo dobry. Dokładnie z powodów podanych przez Irenkę. Niech zapomną dlaczego nie lubią facetów.....jak najszybciej niech przestaną być "krzyczkowi" a zaczną być "domowi"....

Tygrys na początku rzucał się na wszystkich facetów.......na zasadzie bij zabij. Teraz już tylko na tych w gumiakach.......( myślę, ze tak mu zostanie)

Posted

Wklejam informacje od Mariamc :lol:
zdjęcia na rykowisko

ze sprzatanio-miziania, tutaj wujek Horst a obok Sówka nie może się już doczekać kiedy wujek przyjdzie do niej,

no i oczywiście moja ukochana Roa, dzisiaj oddałam ostatniego szczeniorka Maniusi.

Posted

Tak się właśnie zastanawiałam nad Aresem, czy nie tęskni, sama miałam niedawno dylemat czy rozdzielać bardzo zaprzyjaźnione sunie ale nowe domy i duzo miłosci wynagradzają wszystko.

Jesli chodzi o nowy dom dla Przylepki w Krakowie- to jestem za, chętnie przyjadę, przy okazji smoka odwiedzę;)

Posted

Już nie będzie pusto!:lol:
Jestem po wizycie u Ewelinki i Amorka.
Miłość kwitnie, chociaż to nie wiosna!!!!:loveu::loveu::loveu:
Amor jest zakochany w Ewelince:loveu:, uczy się szybko, chociaż problemy też są.
Przecież wszędzie wokół tyle facetów:mad:.
Ale będzie dobrze, to przecież dopiero pierwsze dni, chłopak się rozkręci i pokonamy problemy.
Za trzy tygodnie będzie próba generalna, czyli spotkanie Amorka z tatą Ewelinki!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...