Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Inka1988 napisał(a):
ooo rany, to musi miec ciekawe sny;) w takim razie już się nie martwię, mogę tylko z niego pośmiać;)

Sny moze mieć kiepskie........mój osobisty Tygrys do tej pory czasem piszczy przez sen.....Ja go budzę wtedy. Jak sobie szczeka, gdzies biegnie, to jest ok - ale miewa też koszmary.......

Posted

Inka1988 napisał(a):
ooo rany, to musi miec ciekawe sny;) w takim razie już się nie martwię, mogę tylko z niego pośmiać;)

Mój piesek też często biega przez sen, pytałam o to lata temu weterynarza to stwierdził, że to normalne. A jak sunia była młodziutka to śniła często, że ssie mamuśkę :-)

Posted

mariamc napisał(a):
Mania, tlusta ,duża dupka wskakuje mi na ręce a Roa ,która jest od niej o wiele większa ,usiłuje z robić to samo.

musicie to zobaczyć!

Też tak uważam, ale ciotkom brak ułańskiej fantazji.........ruszyć się z wizytą jedziemy;-)

Posted

Za zgodą Irenki;)
Przylepka to bardzo przyjacielska sunia, łagodna w stosunku do ludzi i zwierząt, karna, posłuszna, pies idealny, kocha się tulić.
Wysterylizowana, młoda.

Posted

irenaka napisał(a):
O rany, jaka Ona jest piękna!!!!:loveu::loveu:
Jak się tylko trochę odrobię to dam Ją na piewszą stronę.

No toż mówiłam, ze ładna.........!!!!

Irenka......a tak wiesz po znajomości, nie mogę tu Bryśka wrzucić? albo Bryzuni? Nie chce mi się im nowego wątku zakładać.....to cio? Przygarniesz 2 krzyczkowych?

Posted

mariamc napisał(a):
I MOJA DZIESIATKE?:lol::lol::lol:

hihihi :-).

Słuchajcie, ale tak w sumie..........moze by połączyć sily, o co ja zresztą zawsze apeluję. Zrobić im jakieś odpłatne allegro wyróżnione.......cholera wie co. Każdy pomysł dobry, jeśli skuteczny.

Posted

O matko i córko.........mogę im wątek założyć. Będziemy się tak prowadzac z wątku na wątek:-) Bo szanse ze zajrzy tam ktoś inny ( fajny) są malusie, oj malusie.

Czyli znów tylko TWA bedzie sobie po wątkach łazić

Dobra na razie to ja idę do pracy:-)

Posted

Neigh napisał(a):
hihihi :-).

Słuchajcie, ale tak w sumie..........moze by połączyć sily, o co ja zresztą zawsze apeluję. Zrobić im jakieś odpłatne allegro wyróżnione.......cholera wie co. Każdy pomysł dobry, jeśli skuteczny.

To może nowy wątek zbiorczy? Tutaj już brakuje jasności, trzeba brnąć.

Posted

mysza 1 napisał(a):
To może nowy wątek zbiorczy? Tutaj już brakuje jasności, trzeba brnąć.

Booooje się...........

Zbyszku kwiecie pachnie.........booooję się. Tak jakos bredziła Danusia z Krzyżaków.

Ale prawda jest taka, ze nie mozna się komuś na wątek wciskać.......hihi to moze TWA powinno zbiorczy zalożyć:razz:

Posted

Chyba mi tego nie zrobicie:placz:
Znajdę miejsce dla wszystkich tyko muszę się odrobić, bo klient nasz pan:evil_lol:
Macie mój mail na pierwszej stronie przesyłajcie zdjęcia i teksty i żadnej "konkurencji" i nowych wątków.:evil_lol: Będzie nam łatwiej ogłoszać psiaki.
W kupie raźniej;)

Posted

Weronia napisał(a):
Witam:)
Czy to jest wątek tylko tych krzyczkowych, które pojechały do Niepołomic???

Dzisiaj będę robić z tego wątku wątek wszystkich psiaków z Krzyczek.
Na pierwszej stronie masz mój mail prześlij zdjęcia i teksty do ogłoszeń.
To że wątek był do dzisiaj tylko dla tych które są w Niepołomicach nie znaczy, że nie mam zmienić go na ogólny.
Ale niech mi się ktoś tylko wpisze nie na temat, to natychmiast robię czystkę :angryy: Mój wątek nie jest dla "krzykaczy" tylko dla psów w potrzebie z Krzyczek. Chyba zasady są jasne:cool3:

Posted

irenaka napisał(a):
To że wątek był do dzisiaj tylko dla tych które są w Niepołomicach nie znaczy, że nie mam zmienić go na ogólny.
Ale niech mi się ktoś tylko wpisze nie na temat, to natychmiast robię czystkę :angryy: Mój wątek nie jest dla "krzykaczy" tylko dla psów w potrzebie z Krzyczek. Chyba zasady są jasne:cool3:

tak jest Panie Kapitanie:evil_lol::evil_lol:
Dzien dobry Irenko....;);):loveu:

Posted

Kamilko! Miałam do Ciebie pisać bo nie mogłam znaleźć kotków na dogo ale już mam.
Całuski, buziaczki i co tylko chcesz z Krakowa dla Ciebie:loveu::loveu::loveu::loveu:
Ps,
Nie chce ktoś małego czarnego kotka:evil_lol:

Posted

Kamilko! Bardzo dziękuję, tylko w piątek kociak będzie przez weta zaszczepiony i wtedy określi płeć, bo teraz nawet nie wiem czy dziewczyna czy chłopczyk:evil_lol:

Posted

irenaka napisał(a):

tak jest!! :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...