Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Takie dobre mam dla wszystkich wiadomości w sprawie Sonii, że aż sama nie mogę uwierzyć, że tak szybko robi postępy. Sonia już biega po ogrodzie z Figielkiem!!!! :multi::multi::multi: Ogonek do góry zadarty a do kojca wracać nie chce!!!!:multi::multi::multi: Jest zupełnie odwrotna sytuacja niż jeszcze parę dni temu. Wtedy wystawialiśmy jedzenie na zewnątrz aby Sonię ośmielić do wyjścia a teraz spryciara nie chce wracać do kojca i trzeba ją karmić po spacerku. Chyba nikt się nie spodziewał ( a zwłaszcza ja), że w ciągu dwóch tygodni Sonia zrobi takie postępy. Czuję ogromną ulgę, że tak skrzywdzony psiak potrafił tak szybko otworzyć się na świat. Tylko jeszcze z podchodzeniem do ludzi jest problem ale pewnie też szybko się przekona, że warto. A ja nie mogę się doczekać kiedy wtuli się we mnie z pełnym zaufaniem. Dla takich chwil warto żyć tylko czekać nie potrafię :oops:i bardzo bym chciała aby to było już.

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super wieści :lol:. Ja podejrzewam że Sonia pozazdrościła Figielkowi, Amorkowi i pozostałej ferajnie zdjęć z ogrodu i dla tego wyszła :razz:

Posted

Mam jeszcze jedną dobrą wiadomość. Udało mi się skontaktować z redakcją miesięcznika Mój Pies. W sierpniowym numerze będzie Sonia. Niestety ze względu na ilość miejsca, ogłoszenie będzie okrojone na maxa. Nie chciałam z tego rezygnować, z drugiej strony wiem, że może przejść bez odzewu tak małe ogłoszenie.
Natomiast w numerze wrześniowym mam dwa miejsca i chcę je odstapić dla innych psiaków z Krzyczek. Wybrałam Odiego który długo czeka i był naprawdę w cięzkim stanie. Nad drugim psiakiem zastanawiam się jeszcze.

Posted

Wchodze jeszcze raz,zeby zobaczyc Sonie bo mi serce po prostu kwitnie jak widze ja na zdjeciach!!!:loveu:
Teraz tylko domek z ludzmi o wielkim i dobrym sercu!

Posted

Nie wiem dlaczego nie przychodzą mi powiadomienia na mail o wpisach na wątkach?:shake:
Zaraz wklejam ogłoszenia Amorka do jego kolekcji. GoskaGoska :loveu::loveu:bardzo dziekuję!!
A Ty Kamilko widzę chyba jesteś zakochana w naszej Sonieczce? :loveu:Obiecuję, że będą jutro nowe zdjęcia z mojego pobytu u psiaków. Już się doczekać nie mogę i siedzę jak na szpilkach.

Posted

Kamila_s napisał(a):
Irenko,ja kibicuje wszystkim pieskom,ale Sonia ma wyjatkowe miejsce w moim sercu!:oops::-)
Juz tylko czekam na nowe zdjecia!!!

hej - jak sie przedluza allegro? Soni wygasnie za 30 minut (o 10:00)

Posted

Angie :) napisał(a):
hej - jak sie przedluza allegro? Soni wygasnie za 30 minut (o 10:00)

jak wygaśnie to możesz je wystawic raz jeszcze. zobaczysz na "moje allegro" w bodajże "nie sprzedane" taką opcję.
Natomiat nie wiem, jak przedluzyc akcje ktora jeszcze trwa

Posted

Kamila_s napisał(a):
Ienko,jak tam piesiunki??????Jak Sonia?????

Jutro tj w sobotę wybieram się wraz z Irenką do Niepołomic, więc porobię trochę aktualnych zdjęć...o ile nie będzie padać

Posted

Bardzo się cieszę Sonieczko, że odważyłaś się znowu zaufać człowiekowi. Wierzę, że tym razem będzie inaczej,...

Posted

[quote name='Akse1']Bardzo się cieszę Sonieczko, że odważyłaś się znowu zaufać człowiekowi. Wierzę, że tym razem będzie inaczej,...

Poniżej dowód że zaczyna wierzyć na nowo człowiekowi. No może jeszcze nie w 100%, ale już to że daje się karmić z ręki to wielki sukces !!!

P.S.

Ta karmiąca ręka to Irenka...w każdym razie część Irenki :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...