Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj jest prawdziwe święto:multi:
Mam cudowne wiadomości w sprawie Sonieczki. Zaczyna sama wychylać główkę z budy, wychodzić i obserwować świat. Zaczyna wracać powolutku do życia, małymi kroczkami zaczyna ufać:multi::multi:
A wczoraj Gosia i Nikodem z Krakowa nagrywali filmik z psiakami z Krzyczek. I nie wiem dlaczego ale wszystkie psy z wyjątkiem Filipka przyszły na "mizianko" do Pana Nikodema. A dzisiaj Paulinka robi "ciachu-ciachu" Amorkowi i Aresowi.
Strasznie dziękuję Gosi i Nikodemowi za ten filmik.
Mam nadzieję, że ktoś pomoże jak trzeba będzie wstawić na wątek?

Posted

Izzie1983 ja czekam teraz na kolejny przełomowy dzień, kiedy Sonia o własnych siłach wyjdzie do ogrodu. Z całą pewnością zapachy lata sprawią, że będzie się czuła coraz lepiej a towarzystwo człowieka nie będzie jej przeszkadzać.

Posted

Jak tylko Sonia się przełamie to daj znać koniecznie! Tak mocno trzymam za nią kciuki, zresztą jak za wszystkie pieski z Krzyczek. Wolę nie myśleć co one tam przeżyły...

Posted

A jak z sunią 37? Jeśli dobrze pamiętam jest u GoniP(poznań) i nastąpiła zupełna przemiana psa :lol: Czy ma już jakieś ogłoszenia?

Posted

Janna nie wiem niestety jak czuję się ta sunia w Poznaniu. Pewnie Gonia w tej chwili nie ma czasu na założenie wątku, ale napiszę do Niej i poproszę o jego założenie.
Ja cieszę się, że Sonia z Niepołomic robi takie postępy. Nawet pewnie nie wiecie jak te małe kroczki są dla mnie wielkie. Na dodatek od niedzieli Jej nie widziałam i łzy mi się w oczach kręcą jak pomyślę o sobocie. Najchętniej to bym cały tydzień siedziała w Niepołomicach.

Posted

Próbowałam właśnie pierwszy filmik od Nikodema z Aresem i Amorkiem wkleić na wątek. Mamy prawo go rozsyłać, tylko oczywiście nie potrafię wstawić na dogo. Czy może ktoś mi pomóc? Gdyby ktoś jeszcze chciał gdzieś go wstawić to bardzo proszę o kontakt

Posted

irenaka napisał(a):
... A dzisiaj Paulinka robi "ciachu-ciachu" Amorkowi i Aresowi.

Ach ta Paulina....żegnajcie chłopaki :placz:...witajcie kastraci....oj cieńko teraz bedziecie śpiewać (szczekać)...

Posted

Romi ja już teraz wiem, dlaczego nie chciałeś dyskutować w sobotę na temat kandydatów na TZ -ta dla Paulinki:evil_lol::evil_lol: Też chyba bym się bała. Nawet nie wiesz jaki miała wczoraj Paulinka dobry humor po tym "ciachu-ciachu". A TZ-ta nadal szukam dla Niej.
Paulinko! Wybacz wrednej ciotce:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Próbowałam właśnie pierwszy filmik od Nikodema z Aresem i Amorkiem wkleić na wątek. Mamy prawo go rozsyłać, tylko oczywiście nie potrafię wstawić na dogo. Czy może ktoś mi pomóc? Gdyby ktoś jeszcze chciał gdzieś go wstawić to bardzo proszę o kontakt

Hmmm, dawno tego nie robiłam, ale mogę spróbować :p
Wyślij na maila mwiselka@o2.pl

Posted

janna napisał(a):
A jak z sunią 37? Jeśli dobrze pamiętam jest u GoniP(poznań) i nastąpiła zupełna przemiana psa :lol: Czy ma już jakieś ogłoszenia?

irenaka napisał(a):
Janna nie wiem niestety jak czuję się ta sunia w Poznaniu. Pewnie Gonia w tej chwili nie ma czasu na założenie wątku, ale napiszę do Niej i poproszę o jego założenie.

Wzywają mnie, więc jestem :lol:
I wepchnę tu parę zdań o Puśce, bo nie mam faktycznie czasu na zakładanie oddzielnego wątku. Jeśli dostanę pozwolenie od Irenki :loveu::loveu::loveu:

Posted

irenaka napisał(a):
Romi ja już teraz wiem, dlaczego nie chciałeś dyskutować w sobotę na temat kandydatów na TZ -ta dla Paulinki:evil_lol::evil_lol: Też chyba bym się bała. Nawet nie wiesz jaki miała wczoraj Paulinka dobry humor po tym "ciachu-ciachu". A TZ-ta nadal szukam dla Niej.
Paulinko! Wybacz wrednej ciotce:evil_lol::evil_lol:

Irenko, ja już teraz wiem dlaczego tak rzadko jestem, a jak jestem to z tobą w Niepołomicach !!! Ja się poprostu boję Pauliny że mi to samo zrobi. Nie chce zostać Farinellim...

Posted

[quote name='irenaka']GoniaP ja tu nawet dywan rozwinę i kwiaty Ci wręczę na powitanie tylko pisz co u suni!! :evil_lol::multi::eviltong: To ja przed Tobą padam na kolana i dziękuję :loveu:

[quote name='irenaka']I jeszcze zdjęcia jak możesz to wklej, "zaśmiecaj" niech się nasze oczy radują.
Najpierw zdjęcia:

http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/PipiIPuKa

Potem napiszę, bo coś weny nie mam :shake:
Powiem tylko, że Puśka (37) uważa mnie za swoja panią :-( Wczoraj została wysterylizowana, nie była szczenna, uff!
A Pipi (49) jeszcze się boi, podchodzi do ręki tylko, kiedy człowiek stoi po drugiej stronie krat. Wtedy opiera się łapami o siatkę i liże ręce.
Wczoraj również miała jechać na sterylkę, ale tak się bała, że postanowiłam odłożyć zabieg na później.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...