Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosia napisał(a):
Taq- a kim pokryłaś Taq?

Powyższe zdanie brzmi dwuznacznie... :lol:

Taq, a kiedy możemy się spodziewać powiększonego grona polskich shib? :loveu:

Posted

Gosia - gratulacje za Wrocław :multi:

Sensei Kenjo pokryl Taq :razz:. A grono polskich shib mam nadzieje, że powiększy się około 13 litopada :eviltong:.

Posted

To ten psiak z hodowli Xandrina? Nigdy go niestety nie miałem okazji widzieć na żywo, bardzo ładna głowa na zdjęciach mu wychodzi. Chyba typem budowy pasuje do Taq - prawda?

Słyszałem też, że również nowa hodowla z Gdyni (Mały Samuraj) ostatnio też nim robiła krycie.

A i jeszcze jedno pytanie mam - a jaki przydomek sobie wybrałaś? Masz stronkę? Dorzucilibyśmy do linkowni.

Posted

Tak, Kenjo mieszka w Xandrinie. Wydaje mi się, że pasują z Taq do siebie, to co Taq ma nieidealne, Kenjo ma ok, czyli np. małe uszka, ładnie noszony ogon i wzrost :oops:. No i utrzymamy amerykański rodowód. Rodzaj sierści też ten sam mają. A głowę to Taq też ma bardzo ładną ;).

Przydomek mam "z Kolorowej Bajki" www.zkolorowejbajki.com i z góry dziekują za dorzucenie nas do linkowni :lol:.

Może wiecie czy w "Małym Samuraju" urodziły się maluchy?

Posted

ktrebor napisał(a):
Z informacji, które są w sieci, jest info, że urodziny są przewidywane też na listopad.

Nie, odbiór sczzeniąt miał być w listopadzie.

Posted

A to źle zrozumiałem te ogłoszenia (najwyraźniej należę do tych 80% populacji Polski, którzy nie rozumieją słowa pisanego:). Nic mi w takim razie nie wiadomo o urodzinach. Kiedyś właścicielka suczki z Małego Samuraja udzielała się aktywnie na innym forum, niestety forum zniknęło a ja nie mam z nią żadnego kontaktu.

Posted

Udało mi się nawiązać ponowny kontakt. Z tego skojarzenia urodziła się jedna suczka (czarna), wczoraj po raz pierwszy otworzyła oczy. Nie ma jeszcze właściciela.

Posted

Gosia napisał(a):
Shiby sa z Japonii- nie z Ameryki.

Rasa shiba tak ale nie każdy pies/suka rasy shiba rodzi się w Japoni, a tym samym nie pochodzi z Japoni, tyko pozostają mu dalekie korzenie Japońskie :p.
Może i powinnam napisać - rodowód z przodkami urodzonym w Ameryce :eviltong:.

Posted

Gosia napisał(a):
Wyzłośliwiam się...Hi hi. :evil_lol:

Oj, nieładnie :diabloti:. A czy sobie na to zasłużyłam, źle dobrałam Taq męża?!

Gratulacje ze Nowy Dwór, wielkie gratulacje :laola:. Shiba na pudle :crazyeye: