Hayne Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Gosia napisał(a):Taq- a kim pokryłaś Taq? Powyższe zdanie brzmi dwuznacznie... :lol: Taq, a kiedy możemy się spodziewać powiększonego grona polskich shib? :loveu: Quote
Taq Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Gosia - gratulacje za Wrocław :multi: Sensei Kenjo pokryl Taq :razz:. A grono polskich shib mam nadzieje, że powiększy się około 13 litopada :eviltong:. Quote
ktrebor Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 To ten psiak z hodowli Xandrina? Nigdy go niestety nie miałem okazji widzieć na żywo, bardzo ładna głowa na zdjęciach mu wychodzi. Chyba typem budowy pasuje do Taq - prawda? Słyszałem też, że również nowa hodowla z Gdyni (Mały Samuraj) ostatnio też nim robiła krycie. A i jeszcze jedno pytanie mam - a jaki przydomek sobie wybrałaś? Masz stronkę? Dorzucilibyśmy do linkowni. Quote
Taq Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Tak, Kenjo mieszka w Xandrinie. Wydaje mi się, że pasują z Taq do siebie, to co Taq ma nieidealne, Kenjo ma ok, czyli np. małe uszka, ładnie noszony ogon i wzrost :oops:. No i utrzymamy amerykański rodowód. Rodzaj sierści też ten sam mają. A głowę to Taq też ma bardzo ładną ;). Przydomek mam "z Kolorowej Bajki" www.zkolorowejbajki.com i z góry dziekują za dorzucenie nas do linkowni :lol:. Może wiecie czy w "Małym Samuraju" urodziły się maluchy? Quote
ktrebor Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Link dodany :) Z informacji, które są w sieci, jest info, że urodziny są przewidywane też na listopad. Quote
Taq Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ktrebor napisał(a): Z informacji, które są w sieci, jest info, że urodziny są przewidywane też na listopad. Nie, odbiór sczzeniąt miał być w listopadzie. Quote
ktrebor Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 A to źle zrozumiałem te ogłoszenia (najwyraźniej należę do tych 80% populacji Polski, którzy nie rozumieją słowa pisanego:). Nic mi w takim razie nie wiadomo o urodzinach. Kiedyś właścicielka suczki z Małego Samuraja udzielała się aktywnie na innym forum, niestety forum zniknęło a ja nie mam z nią żadnego kontaktu. Quote
ktrebor Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Udało mi się nawiązać ponowny kontakt. Z tego skojarzenia urodziła się jedna suczka (czarna), wczoraj po raz pierwszy otworzyła oczy. Nie ma jeszcze właściciela. Quote
Gosia Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Taq napisał(a): No i utrzymamy amerykański rodowód. Shiby sa z Japonii- nie z Ameryki. Quote
Taq Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Gosia napisał(a): Shiby sa z Japonii- nie z Ameryki. Rasa shiba tak ale nie każdy pies/suka rasy shiba rodzi się w Japoni, a tym samym nie pochodzi z Japoni, tyko pozostają mu dalekie korzenie Japońskie :p. Może i powinnam napisać - rodowód z przodkami urodzonym w Ameryce :eviltong:. Quote
Gosia Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Wyzłośliwiam się...Hi hi. :evil_lol: Pozdrawiam Quote
Taq Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Gosia napisał(a):Wyzłośliwiam się...Hi hi. :evil_lol: Oj, nieładnie :diabloti:. A czy sobie na to zasłużyłam, źle dobrałam Taq męża?! Gratulacje ze Nowy Dwór, wielkie gratulacje :laola:. Shiba na pudle :crazyeye: Quote
Recommended Posts