Gosia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A jeszcze zapomniałam zapytać o Rzeszów? Międzynarodowa...3 psy z Czech, moje 2, potem prosto do Brna. Ktoś jedzie? Quote
Hayne Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Gosia napisał(a):A jeszcze zapomniałam zapytać o Rzeszów? Międzynarodowa...3 psy z Czech, moje 2, potem prosto do Brna. Ktoś jedzie? Ktoś kilka tygodni temu zarzekał się, że do Rzeszowa nie jedzie... Pewnie, że by się pojeździło na dobry początek roku, ale tyle pracy wokół... :placz: :placz: :placz: Quote
Gosia Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Zarzekałam się, bo miał sędziować Szemraj. A ja od niego już mam Caciby, to na co mi następne? Ale zmienili sędziego, więc jadę. A potem prosto do Brna... Quote
Hayne Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No to rozumiem, że w Brnie w tym roku zwycięzają polskie shiby :) :cool3: My się wybieramy dopiero na klubówkę, w liczbie bliżej jeszcze nieokreślonej. Quote
Recommended Posts