Hayne Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Mam dziwne wrażenie, że pewna Gosia powinna się tu nieco pochwalić! :mad: Czekamy... ;) I co się dzieje z polskimi shibami? Nikt tu już żadnych zdjęć nie zamieszcza? Ktoś się wybiera do Warszawy? Quote
Gosia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Chodzi Ci o tę marną bardzo dobrą z Chorwacji? :cool3: Quote
Hayne Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Nie taką odpowiedź miałam na myśli :shake: Proszę się tu zaraz poprawić ;) Quote
Gosia Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dobrze- Woof- Puf wystawiał się u Japończyka pierwszy raz w życiu. W Portoros w Słowenii. Dostał piękny opis i rezerwowego Caciba. Podobno wszystko ma "top" i "beautyfull". Porównanie przegrał z championem z dell Biaggio. Sędzia długo się zastanawiał, w końcu dał wygrać championowi. Drugiego dnia wystawy Wooffie wygrał z tym samym psem u Stefana Sinko. Dostaliśmy Caciba i dozgonną nienawiść Włoszki, która wystawiała złotego championa z dell Biaggio. Nie powiem- przyjemnie mi. Szczególnie, że na wystawie w Chorwacji, gdzie Wooffie dostał ocenę bardzo dobrą, hodowla dell Biaggio wycofała swojego (czarnego tym razem)championa z oceny. Ich piesek miał chyba kiepski dzień, bo nie chciał się wystawiać. Obejrzeli pod ringiem Woofa, który leżał na plecach i bawił się piłką, i się wycofali. Strasznie byli zaskoczeni, jak im pokazałam kartę z oceną bardzo dobrą. Pozdrawiam Quote
Hayne Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Ta odpowiedź była nieco bardziej wyczerpująca :p choć pozbawiana szczegółów i zdjęć................. Ale niech tak już będzie :) To nikt nie jedzie do Warszawy? Quote
Asiaczek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Gosiu, sama wiesz, że psiak bez oceny bardzo dobrej, to jak żołnierz bez karabinu... I tak gratuluję pięknych wyników i tej chwili radości, gdy wygraliście z Del Biaggio!!!! Ale rację ma Hayne - gdzie fotki! Ja bym chętnie obejrzała jakies "wystawowe" shiby... Pzdr. Quote
Gosia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Pewnie,ze tak, tylko musiałam jechać 1500 km, żeby Wooffie dostał pierwszą bardzo dobrą w życiu całym:-))) "Podróże kształcą. A zwłaszcza dookoła świata." A był tam zwierz, co się nazywał JUMA MONGO Asiaczek. Znasz jego wynik? pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Gosia napisał(a): A był tam zwierz, co się nazywał JUMA MONGO Asiaczek. Znasz jego wynik? pozdrawiam Gosiu, znam, znam. Jumcia dostał 3xCACIB i 3xBOB!!! W moim FB jest kilka fotek tego psiaka. BTW - jestem bardzo dumna z tego psa. Mieszka na Litwie i juz sporo nagrabił!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Gosiu, od Ingi (właścicielki Jumaszki) dostałam 1 fotkę shib. Wstawię ją tutaj. Ale nie pytaj, co to za psiaki. To raczej Ty, mając katalog, jesteś w stanie to ustalic, prawda? Pewnie to z konkurencji hodowlanych...? Pzdr. Quote
Gosia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Tak- z prawej jest Kuro Saimyosho del Biagio- champion, z którym Woofol walczył o Cacib, a z lewej championka Tessaiga Go Biagio. A psiaka Ci gratuluję. Idzie jak przeciąg. :multi: Quote
Asiaczek Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Rzeczywiście Juma = Mój Kochany Przeciąg!:loveu: Pzdr. Quote
Hayne Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Basenji PRZECIĄG - to mi się podoba ;) A Shiba co - wiecznie PRZEZIĘBIONA (czyt. szalona) ? Quote
Asiaczek Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Bop shiba jest już w następnej fazie szaleństwa, czyli jest po przeciągu, czyli jest przeziębiona...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Oczywiscie! A masz wątpliwości...?:crazyeye: pzr. Quote
Recommended Posts