bety Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 OLSZTYN 6.VII.2008 (CWC) Sędzia: Ewa Marcinkowska PSY Klasa młodzieży S'HOSHI Matagiinu - V1, Zw.Mł., NJwR, BOB Klasa championów ECHIKETTO OF BONSAI Xandrina Klasa weteranów KONJIKI NO-TAMA Xandrina SUKI Klasa młodzieży FUJI OF BONSAI Xandrina Klasa otwarta M'BABAGOMA Tajgeta - V1, CWC, NDSwR YUZUKI Gamron Tylko tyle wiem :shake: Pzdr Quote
Asiaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Matagi powinna byc zadowolona... Ale czy Ona tutaj zagląda? pzdr. Quote
Matagi Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Asiaczku!:lol:kochany!-zagląda Ona,jak ma moment jeden wolny od czegoś tam;):loveu:ta praca mnie zabiera za dużo czasu:shake: A z Lidzbarko-Olsztyna jestem jasne,że zadowolona:multi::loveu:Czarny sikun :diabloti:zgarnął wsio,a jego mamusia została najlepszą dorosła suką/i nikogo nie zeżarła w ringu:evil_lol:bo nie dali-pilnowali;)[SIZE=2].Hoshi w Lublinie również zgarnął:ZW.MŁ,NJwR i BOB-miał 10 miesięcy,teraz ma 11,za tydzień Wawa-jeżli kolejne Zw.Mł.dostanie,to mam MŁ.Ch.Hanka w Lublinie była wpół łysa,dostała doskonałą,lokatę II i słusznie.Z Lidzbarka wycofałam,co będę z golasem latać;).W Wawie też łysola nie będzie,tylko sikun z mamusią:diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Cieszę się, że "dałaś głos". Trochę brak Twoich wpisów na forum... Pzdr. Quote
Matagi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Asiaczek']Cieszę się, że "dałaś głos". Trochę brak Twoich wpisów na forum... Pzdr. A już tam brak....;):evil_lol:......poprawię się,znajdę troszkę czasu i coś naskrobię;) teraz piszę z pracy,szef wybył,a ludzie jakoś dziś niekoniecznie mnie napastują:lol: Quote
Recommended Posts