Asiaczek Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 "dziadu" przez duże czy przez małe "d'...?:evil_lol: Pzdr. Quote
kslawin Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Asiaczek']"dziadu" przez duże czy przez małe "d'...?:evil_lol: Pzdr. :crazyeye:Hmmm... Pewnie przez duże "D":lol: Quote
kslawin Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Łapka już się wygoiła:multi: Na to konto Aki zafundował sobie dzisiaj 3 godzinny pobyt na śniegu:lol: Quote
Asiaczek Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 A uwieczniłeś ten historyczny spacer na fotkach? Pzdr. Quote
Szybowiec Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 I spacer i śnieg dobrze jest uwiecznić na fotkach-nikt nam wtedy nie zarzuci,że w Polsce nie ma zim...:evil_lol:A jakby znikły to pamiątka na lata...:diabloti: Quote
kslawin Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Asiaczek']A uwieczniłeś ten historyczny spacer na fotkach? Pzdr. To nie był spacer. Aki biegał sobie swobodnie po terenie (ogrodzonym :evil_lol:) posesji. Na spacerek do lasu planujemy wybrać się dzisiaj. Tylko, że jak na razie Aki nie ma na to najmniejszej ochoty:diabloti: Quote
ktrebor Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Amandil też z obrzydzeniem patrzy na błoto za oknem :) Czy wszystkie shiby przejawiają taką niechęć do zabrudzenia sobie futra? Quote
andromeda Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 ktrebor napisał(a):Amandil też z obrzydzeniem patrzy na błoto za oknem :) Czy wszystkie shiby przejawiają taką niechęć do zabrudzenia sobie futra? Moj czasami wraca ze spaceru jak po walce z G....chociaz czasami to nawet dosłownie :crazyeye: bo tez prowadzam go po polach i łakach gdzie czasami spaceruja krowy:oops: a rolnicy uprawiaja ziemie :roll: ale plus taki ze mały moze biegac, chasac ile wlezie i do tego las blisko :cool3: tam naszczescie nie ma krowich placków. A czy brzydzi sie brzydkiej pogody to nie wiem, ale ja napewno. i przez to nie chodzi na spacerki, gdy uznam ze za oknem jest okrooopnie:roll: Quote
kslawin Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Niestety, zimowych fotek nie będzie :shake: Coś się pogoda szybowcowi nie spodobała i poza wyjściem na siusiu i kupkę, za żadne skarby nie dało rady go na dwór wyciągnąć:diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 To co, czekamy do wiosny?:evil_lol: Pzdr. Quote
Szybowiec Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Życzą Ewa,Roman,Iga z shibowcami...:evil_lol: Do zobaczenia w Kielcach...:oops: Quote
kslawin Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Dziękuję za życzenia. Przepraszam, że nie odpisywałem ale miałem dość "pracowite" święta. Pozdrawiam Krzysiek z rodzinką i Akim Quote
kslawin Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 Aki odszedł dzisiaj za Tęczowy Most :cry: Quote
Asiaczek Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 O, masz.... gdzie nie wejde, tam zmartwienie i smutek... Aki mial ok. 9 lat, tak? A może nawet więcej, co i tak jest bez znaczenia, jak odchodzi Przyjaciel..... Dla Akusia ["]... pzdr. Quote
Matagi Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Tak,bardzo,bardzo mi przykro.....:-( AKI [*] Quote
Recommended Posts