Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 8 months later...
Posted

AKI jest prześliczny!:multi:Jak nauczę się wstawiać fotki to dam jego pobratymców...:evil_lol:Mówiliśmy,że mamy jego kuzynkę pochodzącą po tej samej hodowli?:multi:Jest cudownie rozrabiająca-taka z charakterkiem...:diabloti:Stara się rządzić naszym stadkiem shib-o naiwna!Ale ciągle próbuje...:cool3:.Ciekawe komu się szybciej znudzi?;)

Posted

[quote name='ktrebor']Ale szatański jęzor :) Taki z niego diabełek jak wygląda na zdjęciach?

Pomnóż to co widzisz na zdjęciach przez 10 - dopiero wtedy można powiedzieć jaki z niego diabełek:diabloti:

• 1 month later...
Posted

W dniu urodzin szanownemu jubilatowi składają życzenia dużo zdrowia,pociechy z właściciela,coby spełniał najskrytsze marzenia-AKIDO,FUJI i ASTRA wraz z właścicielami/tymi istotami ludzkimi/.:new-bday::tort:

Posted

Aki dziękuje za życzenia i pozdrawia szczeknięciem (już prawie dorosłym) oraz liźnięciem w nos :dog: wszystkie szybowce, asiaczki i inne psie nacje oraz ich właścicielki i właścicieli:BIG::tort::bday:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']A dlaczego dopiero w weekend? Dzisiaj jest środa, tyle dni mamy czekac...?

Pzdr.

Przepraszam, że nadal nie ma zdjęć, ale Aki miał mały wypadek.:placz:
Na lodzie zerwał sobie praktycznie całą jedną opuszkę na lewej przedniej łapie.:placz:
Obyło się co prawda bez szycia (bo nie było co zszywać:placz:) ale na łapie ma nadal opatrunek i nie wygląda z tym zbyt fotogenicznie.
Wypadek nie przeszkodził mu w rozprawieniu się z nowymi zabawkami:evil_lol:.
Fotki będą jak łapka się zagoi, a goi się ładnie
:lol:

Posted

Tak,tak nie daj się prosić...Chcemy zobaczyć jubilata!I jego prezenciory.:multi:Asiaczku,a Ty co ,nie zaglądasz do starych znajomych?Mam nadzieję,że spotkamy się w Rzeszowie...;)

Posted

[quote name='Szybowiec']Tak,tak nie daj się prosić...Chcemy zobaczyć jubilata!I jego prezenciory.:multi:Asiaczku,a Ty co ,nie zaglądasz do starych znajomych?Mam nadzieję,że spotkamy się w Rzeszowie...;)
A wiesz, że jakoś umknęliście mi z subskrypcji...:oops:
Zaraz lecę poszukać Was w Galeriach szybowcowych:lol:

Pzdr.

Posted

Zycze szybkiego powrotu do zdrowia! z moich obserwacji wynika ze shibby bardzo bardzo nie lubia opatrunkow na lapach!moja regularnie rozcina sobie o cos lapki...ma poltora roku a juz 3 razy jej sie zdarzylo...takze 1pomoc mamy opanowana...przez 1 wypadek ma blizne do dzisiaj...i zostanie do konca zycia.na punkcie sowjej lapy ma kompletnego bzika!strasznie nie lubi kidy cos jej tam kombinuje...taki uraz :) opatrunki zrywa za kazdym razem kiedy tylko jej nie pilnuuje.chowa sie po katach zeby tylko zdjac to swinstwo :)

Posted

O jej,jaki smutek bije z jego pyszczka...:shake:Mam nadzieję,że jest już lepiej-choć w dalszym ciągu nie widzieliśmy prezenciorów...:mad:A tak naprawdę to mam prośbę-błagam o zmianę linku na zdjęcia-w ostatnim poscie "Czy są tu wlaściciele shib"?Mamy drobny kłopocik-kslawin-pliiiiz...Jeszcze raz o pomoc...:oops:A zdjęcia mamci Astry tam są...

Posted

Opuszka goi się powoli, ale bez powikłań:multi:
Oczywiście, że opatrunek mu przeszkadza:angryy: i usiłuje go przeflancować po swojemu:evil_lol:
"Smutna mina", która jest na wcześniejszych zdjęciach, zniknęła z pyszczka na dobre:multi:
Niestety Aki do zdjęcia z prezentami nie miał ochoty pozować:mad:
Jego spojrzenie wyrażało prezydenckie: "Spieprzaj Dziadu!!":angryy: