Asiaczek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Gdyby nie ta puchatosc sierści, to prawie basenji... http://img205.imageshack.us/img205/6388/1img0019tl8.jpg I nawet obróżki maja takie, jak moje ... Pzdr. Quote
kslawin Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Asiaczek napisał(a):Gdyby nie ta puchatosc sierści, to prawie basenji... http://img205.imageshack.us/img205/6388/1img0019tl8.jpg I nawet obróżki maja takie, jak moje ... Pzdr. Ale to "prawie" robi wielką różnicę ;) Pozdrowienia dla "Asiaczków" :laola: Quote
Asiaczek Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Wiedziałam! Wiedzialam, że Ktoś napisze o tej "różnicy"!:lol: Pzdr. Quote
kslawin Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Kilka zdjęć z 11 listopada br. Quote
Szybowiec Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 AKI jest prześliczny!:multi:Jak nauczę się wstawiać fotki to dam jego pobratymców...:evil_lol:Mówiliśmy,że mamy jego kuzynkę pochodzącą po tej samej hodowli?:multi:Jest cudownie rozrabiająca-taka z charakterkiem...:diabloti:Stara się rządzić naszym stadkiem shib-o naiwna!Ale ciągle próbuje...:cool3:.Ciekawe komu się szybciej znudzi?;) Quote
ktrebor Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ale szatański jęzor :) Taki z niego diabełek jak wygląda na zdjęciach? Quote
kslawin Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 [quote name='ktrebor']Ale szatański jęzor :) Taki z niego diabełek jak wygląda na zdjęciach? Pomnóż to co widzisz na zdjęciach przez 10 - dopiero wtedy można powiedzieć jaki z niego diabełek:diabloti: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Może i diabełek, ale jaki słodki!:loveu: http://img396.imageshack.us/img396/5310/pb112525kr4.jpg Pzdr. Quote
Szybowiec Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 W dniu urodzin szanownemu jubilatowi składają życzenia dużo zdrowia,pociechy z właściciela,coby spełniał najskrytsze marzenia-AKIDO,FUJI i ASTRA wraz z właścicielami/tymi istotami ludzkimi/.:new-bday::tort: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ja tez przyłączam się do zyczeń - dużo i naj... Pzdr. Quote
kslawin Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Aki dziękuje za życzenia i pozdrawia szczeknięciem (już prawie dorosłym) oraz liźnięciem w nos :dog: wszystkie szybowce, asiaczki i inne psie nacje oraz ich właścicielki i właścicieli:BIG::tort::bday: Quote
kslawin Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Asiaczek napisał(a):A jakie prezenty dostał? Pzdr. Nowe zabawki + nowa obroża + Royal Canin Vet Digest & Skin Quote
Asiaczek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 To ja , jako gość, poproszę fotki zabawek i nowej obróżki... Pzdr. Quote
kslawin Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Asiaczek napisał(a):To ja , jako gość, poproszę fotki zabawek i nowej obróżki... Pzdr. Postaram się coś "cyknąć" w weekend Quote
Asiaczek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 A dlaczego dopiero w weekend? Dzisiaj jest środa, tyle dni mamy czekac...? Pzdr. Quote
kslawin Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 [quote name='Asiaczek']A dlaczego dopiero w weekend? Dzisiaj jest środa, tyle dni mamy czekac...? Pzdr. Przepraszam, że nadal nie ma zdjęć, ale Aki miał mały wypadek.:placz: Na lodzie zerwał sobie praktycznie całą jedną opuszkę na lewej przedniej łapie.:placz: Obyło się co prawda bez szycia (bo nie było co zszywać:placz:) ale na łapie ma nadal opatrunek i nie wygląda z tym zbyt fotogenicznie. Wypadek nie przeszkodził mu w rozprawieniu się z nowymi zabawkami:evil_lol:. Fotki będą jak łapka się zagoi, a goi się ładnie:lol: Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 A co ty opowiadasz. Pies nawet z opatrunkiem zawsze jest gotowy do fotek! Zrób kilka, no, nie daj się prosić!:lol: Pzdr. Quote
Szybowiec Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Tak,tak nie daj się prosić...Chcemy zobaczyć jubilata!I jego prezenciory.:multi:Asiaczku,a Ty co ,nie zaglądasz do starych znajomych?Mam nadzieję,że spotkamy się w Rzeszowie...;) Quote
Asiaczek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Szybowiec']Tak,tak nie daj się prosić...Chcemy zobaczyć jubilata!I jego prezenciory.:multi:Asiaczku,a Ty co ,nie zaglądasz do starych znajomych?Mam nadzieję,że spotkamy się w Rzeszowie...;) A wiesz, że jakoś umknęliście mi z subskrypcji...:oops: Zaraz lecę poszukać Was w Galeriach szybowcowych:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ale jest juz lepiej? Nie ma chęci zerwać opatrunku i załozyc go ponownie, ale "po swojemu"? Pzdr. Quote
Ewson Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Zycze szybkiego powrotu do zdrowia! z moich obserwacji wynika ze shibby bardzo bardzo nie lubia opatrunkow na lapach!moja regularnie rozcina sobie o cos lapki...ma poltora roku a juz 3 razy jej sie zdarzylo...takze 1pomoc mamy opanowana...przez 1 wypadek ma blizne do dzisiaj...i zostanie do konca zycia.na punkcie sowjej lapy ma kompletnego bzika!strasznie nie lubi kidy cos jej tam kombinuje...taki uraz :) opatrunki zrywa za kazdym razem kiedy tylko jej nie pilnuuje.chowa sie po katach zeby tylko zdjac to swinstwo :) Quote
Szybowiec Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 O jej,jaki smutek bije z jego pyszczka...:shake:Mam nadzieję,że jest już lepiej-choć w dalszym ciągu nie widzieliśmy prezenciorów...:mad:A tak naprawdę to mam prośbę-błagam o zmianę linku na zdjęcia-w ostatnim poscie "Czy są tu wlaściciele shib"?Mamy drobny kłopocik-kslawin-pliiiiz...Jeszcze raz o pomoc...:oops:A zdjęcia mamci Astry tam są... Quote
kslawin Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Opuszka goi się powoli, ale bez powikłań:multi: Oczywiście, że opatrunek mu przeszkadza:angryy: i usiłuje go przeflancować po swojemu:evil_lol: "Smutna mina", która jest na wcześniejszych zdjęciach, zniknęła z pyszczka na dobre:multi: Niestety Aki do zdjęcia z prezentami nie miał ochoty pozować:mad: Jego spojrzenie wyrażało prezydenckie: "Spieprzaj Dziadu!!":angryy: Quote
Recommended Posts