AnkaS-P Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Piękne, puszyste "kluseczki". Gratulacje dla dumnej mamy :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 O, i ja z przyjemnoscią popatrzyłam sobie na 'szybowce"... Pzdr. Quote
Hayne Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Powyżej jest suczka, imię nieznane, słodka, puszysta przylepa :) Quote
Asiaczek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Czy to aby na pewno shiba? A może mały misio, misio-plusio...?:lol: Pzdr. Quote
Hayne Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 A tu śpi piesek, zabawny, radosny, rozbrykany tygrysek ;) Quote
Asiaczek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Hayne napisał(a): A tu śpi piesek, zabawny, radosny, rozbrykany tygrysek ;) Taaaa, nastepny, co wierzy, ze to shiba...:evil_lol: BTW - miodzio... Pzdr. Quote
Hayne Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Asiaczek napisał(a):Czy to aby na pewno shiba? A może mały misio, misio-plusio...?:lol: Pzdr. Tak, to jest żywa pluszowa kulka ! Nie sposób się do niej nie przytulać :loveu: Quote
Gosia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Dziewczyny- dziewczynka to skóra zdarta z Wooffiego, jak był mały. Szok. Asiaczku- na moje oko to SĄ SHIBY. :mad::evil_lol::evil_lol: Tak wyglądaja jak są małe dla niepoznaki, żeby się człowiek nabrał. A potem, jak się już raz nabierze, to z górki idzie...:roll::cool3: Quote
Asiaczek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Gosia napisał(a):Asiaczku- na moje oko to SĄ SHIBY. :mad::evil_lol::evil_lol: Tak wyglądaja jak są małe dla niepoznaki, żeby się człowiek nabrał. A potem, jak się już raz nabierze, to z górki idzie...:roll::cool3: Uhahahahhahahahahahah...:evil_lol: Z górki...:evil_lol::roll: Pzdr. Quote
Recommended Posts