Gosia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Kto będzie na klubówce- gadać. Ja zgłosiłam 3 psy. Zamierzam wygrać Klub. Słucham propozycji :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Mogę zdradzić, że w klasie baby wystąpi Zwyciężczyni Świata z roku 2009 z Bratysławy- AGENT CLARICE STARLING Hannibal. ;););) Quote
Gosia Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 ktrebor napisał(a):A ta psina to suczka po Tattoi? jes ser AGENT CLARICE STARLING Hannibal No chyba,że siostry będa biegac szybciej- choć wydaje mi się to mało prawdopodobne...:-))) Quote
Hayne Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Śliczne shibki. No to mamy na co czekać na klubówce :) A w jakim mieście zamieszkała młoda TANABATA jeśli można zapytać? Może też pojawi się w marcu w Nowym Dworze? Quote
Ewson Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Młoda Tanabata mieszka w Poznaniu :) Nowy Dwór Mazowiecki troche dla Nas daleko. Poza tym najierw musimy zająć się posłuszeństwem(w miare możliwości oczywiście) dopiero potem może pomyślimyo wystawach. Zasadniczo chcieliśmy pieska do kochania, a nie wystawowego. Quote
Gosia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 A wiesz, że to mój wnuk- bo po moim Harweyku? ;) Znaczy mały Tanabata, nie Agent- Agent to moje dziecko. Quote
Ewson Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 wiem ze po Harweyu :) dlatgo taka śliczna :) Quote
Recommended Posts