arima Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Mam pytanko=na ostatniej wystawie pies mój został zwyciezcą rasy i karcie oceny ma -W ZAŁĄCZENIU WNIOSEK CWC-,ale oprócz dyplomu ,medalu i tej karty z opisem nie dostałam zadnego wniosku.Zapomnieli mi go dac,czy sam ten wpis to juz wniosek? Quote
nice_girl Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 Na niektórych wystawach dają w załączeniu karteczki o wniosek CWC.Te karty ocen dostarczane są do Zarządu Głownego i na ich podstawie jest wystawiany championat :wink: Czyli ten sam wpis to juz jest wniosek:-) Quote
arima Posted July 1, 2004 Author Posted July 1, 2004 Dzięki Nice Girl,bo juz myślałam,ze przegapiłam okazje.Ale muszą byc trzy,prawda? Quote
Pirat_fila Posted July 1, 2004 Posted July 1, 2004 prawda :) w dodatku od trzech różnych sędziów, a jeden z nich musi być zdobyty na wystawie międzynardowej lub klubowej i nie zapomnij o tym, że między pierwszym a ostatnim wnioskiem musi minąc conajmniej pół roku. Quote
JustynaJK Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 najważniejsza jest karta ocen i na jej podstawie potem wystawia się championat.karteczki lużne z CWC to właściwie tylko dla wystawcy są. Quote
arima Posted July 2, 2004 Author Posted July 2, 2004 Dziekuje dziewczyny.Ja te karty ocen zbieram,a luznych karteczek nigdy nie dostałam.Z tym championem to pewnie tak łatwo nie bedzie bo ja rzadko na wystawy jezdze.Własciwie to na trzech tylko byłam,na miedzynarodowej tez,w Poznaniu.Wszedzie doskonałe i złoto,ale nikt wiecej nie kwapił dac sie mojemu psiakowi zadnego wniosku.Tylko raz Inowrocław-pan Jurek,ale widze ze nie cieszy sie on dobrym zdaniem na forum.Mnie sie tam spodobał.-Ale byłam dumna.... Quote
ursus Posted July 12, 2004 Posted July 12, 2004 Tak to juz jest z sędziami od wielu ras, że jak nie czują danej rasy to wolą na wszelki wypadek nic niedać...........albo nawet z BDB puszczają stawkę całą....... Smutne to ale niestety tak bywa......... sama widziałam jak fila bras. dostał bdb za to ,że był przebudowany w zadzie............ ( a jaki ma być fila??) :evil: Quote
dziewcze Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 "że między pierwszym a ostatnim wnioskiem musi minąc conajmniej pół roku." tzn . ze te 3 wnioski cwc musze zdobyc wciagu 6miesiecy./.? tak? Quote
dziewcze Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 "że między pierwszym a ostatnim wnioskiem musi minąc conajmniej pół roku." tzn . ze te 3 wnioski cwc musze zdobyc wciagu 6miesiecy./.? tak? Quote
nice_girl Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 "że między pierwszym a ostatnim wnioskiem musi minąc conajmniej pół roku."tzn . ze te 3 wnioski cwc musze zdobyc wciagu 6miesiecy./.? tak? Niedokładnie tak.Te 3 wnioski musisz zdobyć w odstępie minimum 6 miesięcy. :wink: Quote
ursus Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Moja suka robiła championat przez 10 lat !! :lol: Odstęp ma być minimum 6 miesięcy ale maximum nie podaje regulamin żaden :lol: Quote
dziewcze Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 dzieki nice_girl dowiedzielismy sie wczoraj ze nas pies jest jednak championem, a na wystawy jezdzilismy bo nam sie i archiemu bardzo atmosfera podoba. chociaz i tak malo jezdzilismy. dziekuje i pozdrawiamy alaskan.end.pl ps. dopiero wczoraj dowiedzielismy o co w tych championatach chodzi.. (moze archio by mial juz ml.ch gdybysmy byli lepiej doinformowani) Quote
Agappe Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 u Was na stronce w wynikach nie ma informacji o CWC. Skoro tyle razy dostawał złoto to chyba gdzies musiał dostać te CWC?? swoją drogą bardzo ładna stronka :) Quote
dziewcze Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 za kazdym razem jak dostawalismy zloty medal to tez otzymywalismy CWC. jak pisalam ta stronke to nie wiedzialam ze to istotne jest. ale teraz dopiszemy. dziekuje za tak mila ocene archi site:) Quote
tarmokikerpill Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Mam pytanie...moja suczka dostała CWC...ale jest to tylko zaznaczone krzyżykiem w polu CWC na karcie oceny...a nie ma żadnej innej o tym wzmianki. W regulaminie pisze "Fakt przyznania CWC sędzia wpisuje do karty oceny odręcznie ,,CWC” wraz z oddzielną parafą." Czy to oznacza ze CWC mojej suki sie nie liczy? Quote
maga18 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 jak masz podpis sedziego/pieczątke na karcie oceny to jak najbardziej sie liczy Quote
Recommended Posts