agacia Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 Ja tez moge na nozkach. :wink: Pay moze tesz chcesz do norwegii? Chyba mamy jeszcze miejsce. :wink: Quote
PaYooK Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 ELO!!! agacia ale na barana?? czy obok na wlasnych nozkach?? ;) Quote
agacia Posted June 2, 2003 Posted June 2, 2003 Wiem,ze ci nie obojetnie,wiec pojde na nogach. :D Pozatym nie wiem czy zaszlibysmy daleko jakbys mial mnie niesc. :wink: Quote
PaYooK Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 ELO!!!! Dla szpicow to dopiero rozgrzewka :wink: zgadzam sie ;) Quote
PaYooK Posted June 3, 2003 Posted June 3, 2003 ELO!!! to bedzie tak: Ja i PaYooK i Ty i Azja to bedzie czworka wspanialych ;) Quote
basia Posted June 5, 2003 Posted June 5, 2003 Piwko? :o Hmmm... Taa... dorzućmy im jeszcze lodówke do chłodzenia tego piwka na plery, ze dwa rowery i może jakiś wózek :) PaY to kiedy wyruszacie, żeby dotrzec na czas do Morska?? :lol: 8) :drinking: Quote
Recommended Posts