Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ehh .. nie zgadniecie , co mi ie snilo!

Otoz snilo mi sie ze obudzilam sie rano, bo slyszalam placz pieska,biednego, ( mialam juz moja nuke w tym snie ) ktos wiedzial ze mam huskiego i poprostu zostawil w nocay w kartonie na wycieraczce druga sunie ;) Byla juz raczej dorosla :) Najgorzej bylo jak sie obudzilam rano i to byl tylko sen :(

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To moja znajoma spała mając otwarte oczy - to dopiero było widowisko :lol: Na kazdych wycieczkach wszyscy przychodzili do naszego pokoju by ją "pooglądać" :P

Posted

A mnie się często śni taki sen... Siedze sobie w pięknym jeep'ie marki TOYOTA :) , obok mnie na miejscu kierowcy oczywiście mój TZ, a za nami z tyłu 4 husky - rudy (Ceik), czarny, wilczy i biały. Jedziemy w bardzo konkretnym kierunki - na zawody na Kubalonce :-?

Jaka szkoda, że ty tylko sen..... :cry: :cry: :cry: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Jeżeli mowa o snach powtarzajacych sie, to mialem taki sen w dzicinstwie - mialem wtedy ok 5 latek.

To było tak ......

Wchodze do sypialni rodziców, i razem z nimi widze siebie i brata śpiących sobie smacznie.Aż tu nagle w pokoju obok przez okno wkrada sie rudy lis w niebieskich ogrodniczkach. Wchodzi do sypialni i próbuje mnie ukraść :D , wtedy rodzice i brat wstają, wyciągaja takie wielkie pały i wyskakuja na tego lisa z impetem.Lis ucieka..........., zaczymuje sie na chwile w oknie patrzac na mnie i mowi; "Ja tu jeszcze wróce, ja Ci jeszcze pokarze" :lol: i ucieka.

Ten sen powtarzał mi sie co noc przez jakis rok dlatego go tak dobrze zapamietalem.