Pati_Aki Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 A my niesmiało chcielibyśmy się przywitać... :) Dostaliśmy zaproszenie od Roberta, bardzo nam miło dołączyć do Waszego grona. Jestem Pati i mam sunię rasy shiba o imieniu Aki. Trzy tygodnie temu przyszła na świat jej pierwsza córcia :) Jeśli się trochę tu po-orientuję co i jak, to postaram się wkleić zdjęcia :) Zapewne niektorych z Was spotkałam na wystawach, tylko po nickach ciężko się domyślić, kto jest kto ;) ale wszystkich serdecznie podrawiam ;) Quote
Pati_Aki Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Bardzo chętnie byśmy się podzielili zdjęciami, ale nie wiem, jak je tu umieścić... byłabym wdzięczna za pomoc :) Narazie mała rośnie jak na drożdżach, ma teraz 5tygodni. Tylko jeszcze nie ma wlaściciela.. :/ Quote
ktrebor Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 TUTAJ znajdziesz dokładny (krok po kroku) opis jak wstawiać zdjęcia na dogomanię :) Quote
Pati_Aki Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Uwaga, probuję: Chyba się udało ;) Sunia jest bardzo wesoła i ciekawska :) obecnie ma 8 tygodni. Jeszcze nie znaleźliśmy dla niej odpowiedniego domku. Quote
Recommended Posts