Hanazono Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Witam wszystkich wlascicieli Shib w Polsce:multi: Posiadam mala domowa hodowle Shib w USA. Oto moja sunia :lol: Sachiyo, importowana z Japonii :lol: Pozdrawiam wszystkich milosnikow rasy Shiba :lol: ZDJĘCIE Quote
ktrebor Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Śliczności, a jak charakterek? Pochwal się przydomkiem i pozostałymi psiakami w hodowli :) Quote
Hanazono Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Charakterek ma bardzo dobry :lol: Tylko nie lubi wystaw :roll: Oto moj psiak AKC Ch San Jo Sweet William Moj przydomek to Hanazono, co znaczy po japonsku ogrod kwiatow, pozdrawiam Janka Quote
ktrebor Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 No to pozostaje tylko ciężka praca, nad utemperowaniem charakteru na wystawach :) a ile ma lat? Masz jeszcze jakieś inne fajne shibki u siebie? Quote
Gosia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Witaj- fajnie, że się odezwałaś- Twoja sunia bardzo podobna do mojej Tattoi:-) Pisz, co tam u Was w USA... pozdrawiam- Quote
Hanazono Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Wlasnie zwrocilam uwage na Tattoi w ktoryms poscie, ze to bardzo piekna sunia :) Otrzymalam zdjecia od mojej znajomej Japonki, ktora jezdzi co rok na Nippo Grand shows, zwyciezczyni ostatniej Grand Nippo BOB - jak sie podoba? Podobno wlasciciel kupil ja juz dorosla za (rownowartosc) 30 tys dolarow :roll: Quote
Hayne Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Śliczna, jeśli wierzyć zdjęciu - to ma fajny kolor - taki w sam raz - niej jest ani jasna ani ciemna czyli prawdziwy red. Quote
Gosia Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Janko- bo Tattoi ma prawie czysto japoński rodowód i jest z super hodowli, która bazuje na importach. Niestety- obecnie wyliniała i przypomina zmoczonego w szambie szczura:-))) Będziemy ją kryć importem z Japonii, więc spodziewamy się fajnych dzieci. Bardzo się staramy, jednak w Polsce ograniczeni jesteśmy głównie kasą- niestety- dobre krycie zagraniczne to 1000 euro, a wielu z nas by się cieszyło, gdyby zarabiało połowę tego. Ta BOB- ka bardzo ładna- jak dla mnie mogłaby mieć lepsze kątowanie tyłu. Ale ja jestem spaczona rasami użytkowymi:-))) Pozdrawiam- Quote
Hanazono Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Moim zdaniem glowa jest bardzo ladna a figura nie zabardzo mi sie podoba, wlasnie dla mnie strome katowanie lopatki, slaba gorna linia grzbietu i nisko osadzony ogon troche dlugi grzbiet ....no coz ale zdjecia przeklamuja takze, a poza tym moze stac na nierownym terenie.... Quote
Gosia Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Eee- no wiesz- w końcu wygrała Klub- no i rasę, więc chyba nie jest taka brzydka, jak piszemy:-))))))))) Quote
Hanazono Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Witam po dlugim czasie nieobecnosci spowodowanej odchowaniem dwoch miotow Shib:) Obydwa mioty pieknie sie odchowaly i szczenieta byly zdrowe i silne. Przedstawiam moja sunie, ktora zostala u nas :) Ma teraz prawie 3 miesiace Quote
Recommended Posts