Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich wlascicieli Shib w Polsce:multi:
Posiadam mala domowa hodowle Shib w USA. Oto moja sunia :lol: Sachiyo, importowana z Japonii :lol: Pozdrawiam wszystkich milosnikow rasy Shiba :lol:

ZDJĘCIE

Posted

Charakterek ma bardzo dobry :lol: Tylko nie lubi wystaw :roll: Oto moj psiak AKC Ch San Jo Sweet William
Moj przydomek to Hanazono, co znaczy po japonsku ogrod kwiatow,
pozdrawiam
Janka

Posted

Wlasnie zwrocilam uwage na Tattoi w ktoryms poscie, ze to bardzo piekna sunia :)

Otrzymalam zdjecia od mojej znajomej Japonki, ktora jezdzi co rok na Nippo Grand shows, zwyciezczyni ostatniej Grand Nippo BOB - jak sie podoba? Podobno wlasciciel kupil ja juz dorosla za (rownowartosc) 30 tys dolarow :roll:

Posted

Janko- bo Tattoi ma prawie czysto japoński rodowód i jest z super hodowli, która bazuje na importach. Niestety- obecnie wyliniała i przypomina zmoczonego w szambie szczura:-)))
Będziemy ją kryć importem z Japonii, więc spodziewamy się fajnych dzieci.
Bardzo się staramy, jednak w Polsce ograniczeni jesteśmy głównie kasą- niestety- dobre krycie zagraniczne to 1000 euro, a wielu z nas by się cieszyło, gdyby zarabiało połowę tego.
Ta BOB- ka bardzo ładna- jak dla mnie mogłaby mieć lepsze kątowanie tyłu. Ale ja jestem spaczona rasami użytkowymi:-)))

Pozdrawiam-

Posted

Moim zdaniem glowa jest bardzo ladna a figura nie zabardzo mi sie podoba, wlasnie dla mnie strome katowanie lopatki, slaba gorna linia grzbietu i nisko osadzony ogon troche dlugi grzbiet ....no coz ale zdjecia przeklamuja takze, a poza tym moze stac na nierownym terenie....

• 4 months later...
Posted

Witam po dlugim czasie nieobecnosci spowodowanej odchowaniem dwoch miotow Shib:) Obydwa mioty pieknie sie odchowaly i szczenieta byly zdrowe i silne. Przedstawiam moja sunie, ktora zostala u nas :) Ma teraz prawie 3 miesiace