Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja już tłumacze ponieważ ja gadałam z facetem i byłam u niego:
jest suka 5 lat(według mnie mniej, facet sam nie wie ile) wiele razy rodziła- 250zł
suka ok. roku nie miała jeszcze szczeniąt-1000zł
pies dorostły-250 zł
wszytskie onki piękne- zdjęcie przedstawia starszą sukę i psa.
jest też szczenie starszej onki i tego psa- szczenie suczka
Facet odda po tej cenie jeśli bierzemy wszytskie i szczenie jest za darmo.

o łodzi wiem ponieważ sprzedał już tam 3 pekińczyki, a teraz chcą onki.
to ostatnie psy z tej pseudo, nic im nie zostaje.
Psy ogólnie rzecz biorąc są w dobrym stanie, zawsze mieszkały w kojcu...i się mnożyły. jestem za wykupem bo trafią do kolejnej psudo, nie wiadomo do jakich warunków. lepiej to zrobić teraz niż za 3 lata wyciagać wraki psów z łodzi...

szczeniak urodził się pierwszego kwietnia to jeden z tych- suczka
http://upload.miau.pl/3/110131.jpg

starsza suczka
http://upload.miau.pl/3/110135.jpg
http://upload.miau.pl/3/110139.jpg

Posted

Piękne, jak wszystkie Onki zresztą:evil_lol:
Agata- szykuj się na sobotę- jedziemy choćby nie wiem co. Czy wiesz cokolwiek o ich usposobieniu- jak reagują na ludzi? Buldożki były lekko przestraszone ale po kilku dniach wskakiwały mi na kolana, ciekawe jak te.
Czy do transportu będą nam potrzbne klatki dla ONków? Ja mogę jechać na dwa samochody - jednym ja, drugim mój TZ- u niego sporo się zmieści.

Posted

Pies jest potężny, suczki drobniejsze. jeśli masz klatki zabrałabym je. nie wiem wiele o usposobieniu psów, były niedaleko reszty więc raczej powinny do innych zwierząt być łagodne co do ludzi raczej też ale raczej...acha PAMIĘTAJ JESTEŚ MOJĄ SIOSTRA :evil_lol:
facet powiedział 1500zł za wszytskie potem podzieli na poszczególne psy, myśle że tak sobie powiedział TO 1000 zł bo odrazu założył że albo wszytskie albo żaden.

Posted

agata-air napisał(a):
Pies jest potężny, suczki drobniejsze. jeśli masz klatki zabrałabym je. nie wiem wiele o usposobieniu psów, były niedaleko reszty więc raczej powinny do innych zwierząt być łagodne co do ludzi raczej też ale raczej...acha PAMIĘTAJ JESTEŚ MOJĄ SIOSTRA :evil_lol:
facet powiedział 1500zł za wszytskie potem podzieli na poszczególne psy, myśle że tak sobie powiedział TO 1000 zł bo odrazu założył że albo wszytskie albo żaden.

:evil_lol:Tak jest, ciekawe, jak z podobieństwem:evil_lol:
Nie mam klatek, trzeba pożyczyć w takim razie

Posted

Ale facet sprzedający- okropny. Gdyby było wiadomo ile zaproponował mu tem pseudo hodowca, to może można by było negocjować(tak aby Wasza oferta była korzystniejsza a zapłaciło by się mniej):o

Posted

Ja mam chetnego na dwa psy do pilnowania posesji, ale to raczej nie dla tych ONków.

Jakoś pomożemy, tylko jak pisałem, narazie z kasą na OwP dość cienko. Jak mi ktoś ładnie skleci tekst to wystawie cegielki i zaczniemy działać ;)

Posted

Anashar napisał(a):
Ja mam chetnego na dwa psy do pilnowania posesji, ale to raczej nie dla tych ONków.

Jakoś pomożemy, tylko jak pisałem, narazie z kasą na OwP dość cienko. Jak mi ktoś ładnie skleci tekst to wystawie cegielki i zaczniemy działać ;)

Nie, nie dla nich raczej. Są już jakieś oferty DT i byc może DS - boję się zapeszać;), najgorzej jednak z kasą. Ani grosza nie ma:shake:

Czy ktoś ma zdolności pisarskie moze i chcialby napisac tekst do cegiełek?:evil_lol:

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
ja moge napisac, proszę o informacje co to ma byc bo nigdy nie robiłam tego...choć pisaniem zajmuję się na co dzień

Szczerze powiem, że nie wiem- domyslam się, że tekst opisujący sytuację- likwidacja pseudohodowli, koniecznosc wykupu itd. nie znam się na tym:razz:

Posted

łodzian3333 napisał(a):
Witajcie, gdyby potrzebny był jeszcze DT proszę o kontakt. Mój nr gg 5331477.
Pozdrawiam

Pewnie, że potrzebny, tylko ja nie mam gadu- gadu:shake:.

Posted

beka napisał(a):
Piękne teksty pisze majqa :) i jeszcze kocha owczarki :)

Inez napisała rzeczowy krótki tekst, moim zdaniem dobry -wysłała mi na pw, zaraz wkleję

Posted

TRAGEDIA OWCZARKÓW NIEMIECKICH...
Z likwidowanej pseodohodowli udało się uratować już prawie wszstkie psy! Pan "hodowca" postanowił pozbyć sie niedochodowego interesu!
W jego rękach pozostały jeszcze 4 psy rasy owczarek niemiecki - dwie suczki, w tym jedna bardzo wyeksploatowana pięcioletnia, druga młoda, jeden dorosły pies i jeden szczeniaczek .
Jedyną szansa dla nich jest wykupienie z rąk "właściciela". W przeciwnym razie trafią do kolejnej pseudohodowli (jest już kupiec)!!!!!! Mamy mało czasu!!!!!!
Prosimy o pomoc w ich wykupie!!!
Liczy sie każda złotówka!!!!
Życie tych psów jest w naszych rękach!!!!
Pomózcie!!!!!