mysza 1 Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Inez de Villaro napisał(a):no wypraszam sobie te "marudy".........zdjęcia!!! Piłam do Kopra, bo mi lecenie w kule zarzuca:evil_lol: Quote
Inez de Villaro Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 o mamusiu...ile pieknych owczarków...aż serce rośnie! Quote
mysza 1 Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Larcia na aniołka wygląda, leży sobie spokojniutko:loveu: Quote
dalia 54 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 piekne onki super ze znalazly domek;) Quote
mysza 1 Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Nawet kilka domków znalazły:loveu: Wczoraj dzwoniłam do Pani Diksi, jest nią zauroczona, sunia z każdym dniem jest coraz fajniejsza, kochana, już nie ma kłopotów z jedzeniem, choć lubi tylko dobre kąski, bardzo przywiązała się do Panstwa i swojego kolegi psiaka, z którym bawi się świetnie. Ma adresówkę na wszelki wypadek ( zgodnie z moim zaleceniem;)) ale i tak nie ma najmniejszego zamiaru nigdzie się ruszać. Rambik, psiak, ma się świetnie, chodzi krok w krok za swoim Panem. Adresówka wg zalenia Rudej76:evil_lol: Larcia to widać na powyższych zdjęciach, poza tym jej Pańca sama moze nam więcej napisać.;) Szczeniorka- muszę ją odwiedzić, brak czasu mnie wykańcza a Agata zajęta jest poważnymi sprawami związanymi ze schroniskiem w Zyrardowie więc nie zawracam jej głowy. Zadzwonię do domku suni i się dowiem więcej. Quote
Belula Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 waldi481 napisał(a):Sorry-nie zauważyłam.Jestem wkurzona tymi dyskusjami odnośnie tych chłopaków co zabili tego szczeniaka.:angryy:Jestem za ukaraniem g....a nie za dyskusją,za laniem jak trzeba-a nie za dyskusją.Jak prawo jest bezsilne,to porządnie wytłumaczyć od tyłu:angryy: Elżbieta Widzę, że jednak czasami myślimy tak samo.... Ja chciałam Sobiechowi wytłumaczyć od tyłu, a Ty nakrzyczałaś... Quote
agata-air Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Już jakiś czas temu miałam wstawić zdjęcia i film...ale brakowało mi czasu Dorka :loveu: Wrzuta.pl - doraa Quote
mysza 1 Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Jest piękna:loveu:, bardzo Ci dziękuję za zdjęcia, musiałam zmusić Cię myslami:evil_lol:, bo wczoraj dużo o niej myślałam:loveu: Quote
Recommended Posts