Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Nawet kilka domków znalazły:loveu:

Wczoraj dzwoniłam do Pani Diksi, jest nią zauroczona, sunia z każdym dniem jest coraz fajniejsza, kochana, już nie ma kłopotów z jedzeniem, choć lubi tylko dobre kąski, bardzo przywiązała się do Panstwa i swojego kolegi psiaka, z którym bawi się świetnie.
Ma adresówkę na wszelki wypadek ( zgodnie z moim zaleceniem;)) ale i tak nie ma najmniejszego zamiaru nigdzie się ruszać.

Rambik, psiak, ma się świetnie, chodzi krok w krok za swoim Panem. Adresówka wg zalenia Rudej76:evil_lol:

Larcia to widać na powyższych zdjęciach, poza tym jej Pańca sama moze nam więcej napisać.;)

Szczeniorka- muszę ją odwiedzić, brak czasu mnie wykańcza a Agata zajęta jest poważnymi sprawami związanymi ze schroniskiem w Zyrardowie więc nie zawracam jej głowy. Zadzwonię do domku suni i się dowiem więcej.

• 1 month later...
Posted

waldi481 napisał(a):
Sorry-nie zauważyłam.Jestem wkurzona tymi dyskusjami odnośnie tych chłopaków co zabili tego szczeniaka.:angryy:Jestem za ukaraniem g....a nie za dyskusją,za laniem jak trzeba-a nie za dyskusją.Jak prawo jest bezsilne,to porządnie wytłumaczyć od tyłu:angryy:
Elżbieta

Widzę, że jednak czasami myślimy tak samo.... Ja chciałam Sobiechowi wytłumaczyć od tyłu, a Ty nakrzyczałaś...