kako80 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 ja jestem z katowic. problem w tym ze wyjezdzam i wracam dopiero 20. jezeli do tego czasu nie znajdziecie nikogo, podjade. Quote
mysza 1 Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 kako80 napisał(a):ja jestem z katowic. problem w tym ze wyjezdzam i wracam dopiero 20. jezeli do tego czasu nie znajdziecie nikogo, podjade. Dzieki, na dogo sa tez osoby z Tych, może pomogą, maja bliżej. Quote
mysza 1 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Oneczki do góry, Larcia szuka domku... Quote
emilia2280 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Mysza, dzis podalam Twoje konto Iv_. Kupila 2 niewylicytowane koszulki po zakonczeniu bazarku i sprzedalam je za wywolawczá: razem 50zl. Koszt przesylki bioré na siebie. Quote
mysza 1 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 emilia2280 napisał(a):Mysza, dzis podalam Twoje konto Iv_. Kupila 2 niewylicytowane koszulki po zakonczeniu bazarku i sprzedalam je za wywolawczá: razem 50zl. Koszt przesylki bioré na siebie. Dziękuję:loveu:, widziałam na wątku koszulkowym, jak tylko dojdzie wpłata wpiszę na wątku do rozliczenia. Quote
kaja555 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Wizyta przedadopcyjna najprawdpodobniej w piątek o 17.00 ;) Pani generalnie pasuje około 17.00 - a ja mam czas do 17.00 :shake:, bo musze pilnować ekipy remontującej. Ale jutro powinni skończyć więc w piątek powinno się udać. Na pewno jakoś się spotkamy, więc pakujcie Larę :evil_lol: Quote
mysza 1 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 kaja555 napisał(a):Wizyta przedadopcyjna najprawdpodobniej w piątek o 17.00 ;) Pani generalnie pasuje około 17.00 - a ja mam czas do 17.00 :shake:, bo musze pilnować ekipy remontującej. Ale jutro powinni skończyć więc w piątek powinno się udać. Na pewno jakoś się spotkamy, więc pakujcie Larę :evil_lol: dzięki, oby Quote
mysza 1 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='mysza 1']Nowe wpłaty- 150 zł od Emilii 2280 Razem: 1065zł:p Dług: 835zł Nowa wpłata od li z bazarku Emilii2280- 50zł plus 4 zł, które wpłaciła zebrazebra (zamiast 16 20 za parasol, w dodatku prosi o ponowne wystawienie:loveu:) Czyli zebrałam 1119zł:loveu:, dzięki wszystkim za pomoc Dług: 781zł. Teraz jeszcze dojdzie transport suniek do domków. Quote
Inez de Villaro Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 a domki nie mogą pokryć kosztów transportu tak jak domki buldozie? Quote
mysza 1 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Inez de Villaro napisał(a):a domki nie mogą pokryć kosztów transportu tak jak domki buldozie? Nie mam szczęscia do tego :shake:, miały być opłaty adopcyjne jak na razie za żadnego psa nie dostałam złotówki. Takie akcje to są dobre dla milionerów... Z buldożkami było łatwiej, chętnych było bardzo wielu tutaj jest gorzej niestety. Pogadam z domkiem Di, Lara jeszcze nie ma. Quote
agata-air Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ja jeszcze dziś wysyłam ;/ sorry że tyle to trwało ale najpierw ty nie przyjezdzałaś a potem ja zapominałam Quote
mysza 1 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 agata-air napisał(a):ja jeszcze dziś wysyłam ;/ sorry że tyle to trwało ale najpierw ty nie przyjezdzałaś a potem ja zapominałam Spoko. Smsa z numerem please;) Quote
Inez de Villaro Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 agata- a Ty masz tego szczeniaczka? na ds? Quote
agata-air Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 rodzice (prawie) żony mojego brata :) ja już mam 1. onke bez łapki 2. wyżła weimarskiego odebraną z pseudohodowli 3. kundelka małego który był przywiązany w lesie do drzewa 4. buldożka ;p 5. buldożka ;p 6. yorka bez oka i....4 koty Quote
Inez de Villaro Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 sześć psów....;) ja Cie gonię...mam "tylko" cztery :) Quote
agata-air Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 weż pod uwagę że "normalne" są jedynie buldożki <hahaha> no i koty. reszta psów ma ADHD lub dla odmiany autyzm. tzn tak najłatwiej określić ich stan psychiczny, fizycznie nawet nie chce mi się wymieniać... ale cóż kocham takie psy :loveu: Quote
Inez de Villaro Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 a buldożki nie maja ADHD? bo mój czasem ma....szczególnie wieczorem...musi swoje kilometry przebiec :) gratuluje stadka:) Quote
agata-air Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 buldożki jak buldożki ;p czasem robią rajd slalom ;p U nich adhd takie typowe dla rasy, natomaist mój york z podniecania (że np. dostanie kabanosa) potrafi latać w kółko, wydawać różne dzwięki aż w końcu zaczyna się dusić ;/ za to Dora (szczeniak onka z tego wątku) to typowy adehadowiec;p lata gryzie warczy szczeka ;p Quote
mysza 1 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 agata-air napisał(a):buldożki jak buldożki ;p czasem robią rajd slalom ;p U nich adhd takie typowe dla rasy, natomaist mój york z podniecania (że np. dostanie kabanosa) potrafi latać w kółko, wydawać różne dzwięki aż w końcu zaczyna się dusić ;/ za to Dora (szczeniak onka z tego wątku) to typowy adehadowiec;p lata gryzie warczy szczeka ;p E tam od razu adhd, typowy owczarkowy szczenior z niej. Musi latać, gryźć takie jej zadanie na razie. Przywilej szczeniaka:eviltong:. Quote
mysza 1 Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Aha, trzymajcie kciuki, dzięki Doddy mam transport- Di w piątek pojedzie do nowego domku. Martwię sie jak Lara to rozstanie zniesie, mam nadzieję, że sobie poradzi i sama też do domku szyko pojedzie. Quote
kaja555 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 W sprawie Lary jestem wstępnie umówiona na jutro na 17.00 z Panią na wizytę przedadopcyjną Quote
mysza 1 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Mam jeszcze jeden chętny domek na Larcię i drugi prawie chetny, mysli.:eviltong: Quote
Inez de Villaro Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 no ja się nie dziwię....mysza bierz opłatę ...przeciez wykupiłas te psy a nie dostałaś:) Quote
Recommended Posts