Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kako80 napisał(a):
ja jestem z katowic. problem w tym ze wyjezdzam i wracam dopiero 20.
jezeli do tego czasu nie znajdziecie nikogo, podjade.

Dzieki, na dogo sa tez osoby z Tych, może pomogą, maja bliżej.

Posted

emilia2280 napisał(a):
Mysza, dzis podalam Twoje konto Iv_. Kupila 2 niewylicytowane koszulki po zakonczeniu bazarku i sprzedalam je za wywolawczá: razem 50zl. Koszt przesylki bioré na siebie.

Dziękuję:loveu:, widziałam na wątku koszulkowym, jak tylko dojdzie wpłata wpiszę na wątku do rozliczenia.

Posted

Wizyta przedadopcyjna najprawdpodobniej w piątek o 17.00 ;)

Pani generalnie pasuje około 17.00 - a ja mam czas do 17.00 :shake:, bo musze pilnować ekipy remontującej. Ale jutro powinni skończyć więc w piątek powinno się udać. Na pewno jakoś się spotkamy, więc pakujcie Larę :evil_lol:

Posted

kaja555 napisał(a):
Wizyta przedadopcyjna najprawdpodobniej w piątek o 17.00 ;)

Pani generalnie pasuje około 17.00 - a ja mam czas do 17.00 :shake:, bo musze pilnować ekipy remontującej. Ale jutro powinni skończyć więc w piątek powinno się udać. Na pewno jakoś się spotkamy, więc pakujcie Larę :evil_lol:

dzięki, oby

Posted

[quote name='mysza 1']Nowe wpłaty- 150 zł od Emilii 2280
Razem: 1065zł:p

Dług: 835zł

Nowa wpłata od li z bazarku Emilii2280- 50zł plus 4 zł, które wpłaciła zebrazebra (zamiast 16 20 za parasol, w dodatku prosi o ponowne wystawienie:loveu:)

Czyli zebrałam 1119zł:loveu:, dzięki wszystkim za pomoc

Dług: 781zł.

Teraz jeszcze dojdzie transport suniek do domków.

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
a domki nie mogą pokryć kosztów transportu tak jak domki buldozie?

Nie mam szczęscia do tego :shake:, miały być opłaty adopcyjne jak na razie za żadnego psa nie dostałam złotówki.
Takie akcje to są dobre dla milionerów...
Z buldożkami było łatwiej, chętnych było bardzo wielu tutaj jest gorzej niestety. Pogadam z domkiem Di, Lara jeszcze nie ma.

Posted

agata-air napisał(a):
ja jeszcze dziś wysyłam ;/ sorry że tyle to trwało ale najpierw ty nie przyjezdzałaś a potem ja zapominałam

Spoko. Smsa z numerem please;)

Posted

rodzice (prawie) żony mojego brata :)
ja już mam
1. onke bez łapki
2. wyżła weimarskiego odebraną z pseudohodowli
3. kundelka małego który był przywiązany w lesie do drzewa
4. buldożka ;p
5. buldożka ;p
6. yorka bez oka
i....4 koty

Posted

weż pod uwagę że "normalne" są jedynie buldożki <hahaha> no i koty. reszta psów ma ADHD lub dla odmiany autyzm. tzn tak najłatwiej określić ich stan psychiczny, fizycznie nawet nie chce mi się wymieniać... ale cóż kocham takie psy :loveu:

Posted

buldożki jak buldożki ;p czasem robią rajd slalom ;p U nich adhd takie typowe dla rasy, natomaist mój york z podniecania (że np. dostanie kabanosa) potrafi latać w kółko, wydawać różne dzwięki aż w końcu zaczyna się dusić ;/

za to Dora (szczeniak onka z tego wątku) to typowy adehadowiec;p lata gryzie warczy szczeka ;p

Posted

agata-air napisał(a):
buldożki jak buldożki ;p czasem robią rajd slalom ;p U nich adhd takie typowe dla rasy, natomaist mój york z podniecania (że np. dostanie kabanosa) potrafi latać w kółko, wydawać różne dzwięki aż w końcu zaczyna się dusić ;/

za to Dora (szczeniak onka z tego wątku) to typowy adehadowiec;p lata gryzie warczy szczeka ;p

E tam od razu adhd, typowy owczarkowy szczenior z niej. Musi latać, gryźć takie jej zadanie na razie. Przywilej szczeniaka:eviltong:.

Posted

Aha, trzymajcie kciuki, dzięki Doddy mam transport- Di w piątek pojedzie do nowego domku. Martwię sie jak Lara to rozstanie zniesie, mam nadzieję, że sobie poradzi i sama też do domku szyko pojedzie.