Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym rozwinął bardziej co to jest pseudohodowla, w jakich warunkach te psy żyły i dopisać że w końcu zaslugują na milość etc. i że czekamy na ludzi dobrej woli ;)

Posted

Anashar napisał(a):
Ja bym rozwinął bardziej co to jest pseudohodowla, w jakich warunkach te psy żyły i dopisać że w końcu zaslugują na milość etc. i że czekamy na ludzi dobrej woli ;)

To napiszmy, że były trzymane tyko po to, żeby dawały szczeniaki- suka 5 letnia miała ciagle szczeniaki mimo, że nie ma predyspozycji do rodzenia- ciągle cesarki. Jesli dobrze kojarzę to Agata wpominała, że tak było a jesli nie to pozostaje opis pseudohodowli.

Guest Elżbieta481
Posted

Założyliśmy bazarek dla biedaków:-(:-(

Posted

waldi481 napisał(a):
Założyliśmy bazarek dla biedaków:-(:-(

O super, dziękujemy:loveu:
Niestety jeszcze nie mam żadnych wpłat, jak tylko coś dojdzie, napiszę.

Co do tekstu do cegiełek- wystawimy je po sobocie więc mamy trochę czasu na zastanowienie.
Teraz jest czas na skombinowanie pieniędzy, słabo idzie. Pewnie przez to że trzeba takiemu facetowi płacić. Ale lepiej zapłacić niz potem te psy wyciągać z bagien a z dwóch suk byłyby dziesiątki szczeniąt.

Posted

Witam. Prowadzimy akcje sprzeciwiajaca sie decyzji Sądu dotyczacej SPALENIA PSA przez nieletnich oprawców! W związku z tym każdy kto pragnie przyłaczyc sie do akcji niech wysle ten list na adres toz@toz.pl Jest to adres Towarzystwa Ochrony Zwierząt które będzie pełniło role oskarzyciela posiłkowego w procesie przeciw tej decyzji tegoz Sądu.
Każde stanowisko w tej sprawie bedzie dołączone do materiału sądowego jako głos opinii publicznej.

Oto list:

Mój głos w sprawie decyzji sądu/sprawa spalonego zwierzęcia:

Ja, niżej podpisana/y jako obywatel/ka tego kraju, wyrażam głęboka gorycz i rozczarowanie z powodu decyzji Sądu Dla Nieletnich w Lublinie w sprawie, która to dotyczyła zamordowania w bestialski sposób żywego zwierzęcia!
"Niska szkodliwość czynu..."Czy jest nią zabicie niewinego stworzenia i rozpowszechnianie nagrań z tego okropnego czynu?!
Sąd wydajac taka decyzję przyczynia sie do propagowania podobnych czynów wśród młodych ludzi być może w przyszłości z ofiarami w ludziach...

Z powazaniem
............

adres: toz@toz.pl

wiadomośc mozna przesyłac dalej.

Guest Elżbieta481
Posted

Wysłane.
Dziekujemy za powiadomienie.

Guest Elżbieta481
Posted

Czy ja mogę zwrócić się z apelem o pomoc przy wykupieniu psów do Przyjaciól z forum Beagli?Nie twierdzę,że pomogą,ale to ludzie o wielkich sercach i chciałabym spróbować.Mogę?I podałabym tytuł tego wątku..
--------------
Napisałam już nie czekając na odp..Widzę,że na forum Beagli tez wielkie zmiany..

Posted

waldi481 napisał(a):
Czy ja mogę zwrócić się z apelem o pomoc przy wykupieniu psów do Przyjaciól z forum Beagli?Nie twierdzę,że pomogą,ale to ludzie o wielkich sercach i chciałabym spróbować.Mogę?I podałabym tytuł tego wątku..
--------------
Napisałam już nie czekając na odp..Widzę,że na forum Beagli tez wielkie zmiany..

Oczywiście, że tak, bardzo dziękuję:loveu:

Ale przynajmniej oferty DT są:loveu:

Posted

kometa napisał(a):
gdyby byl potrzebny DT to sluze..

Oczywiście, są jakieś oferty, ale żadnych potwierdzonych na razie, zatem bardzo dziekuję,:loveu: napisałam pw.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Oczywiście, są jakieś oferty, ale żadnych potwierdzonych na razie, zatem bardzo dziekuję,:loveu: napisałam pw.

MOj dom dla chlopaka powazny i przemyslany wiec bez obaw;)

Posted

ruda76 napisał(a):
MOj dom dla chlopaka powazny i przemyslany wiec bez obaw;)

Bardzo się cieszę ale jeszcze niczego nie ustaliłysmy, dlatego się zabezpieczam:evil_lol:. Napiszę pw z numerem telefonu- poproszę Cię o Twój, jutro zadzwonię, dogadamy się co do domu i odbioru psiaka. Dzięki :loveu:

Posted

Wysłałam list.
Popytam się, może ktoś będzie chciał ONK-a.
W tym miesiącu nie dam rady nic wpłacić.
Mam WIELKĄ PROŚBĘ do osób, które pojadą po psiaki. Sprawdźcie, czy ta starsza onka nie ma tatuażu w uchu i czarnej plamy na języku.
:roll::roll:PROSZĘ :roll::roll::roll::roll:

Posted

wapiszon napisał(a):
Wysłałam list.
Popytam się, może ktoś będzie chciał ONK-a.
W tym miesiącu nie dam rady nic wpłacić.
Mam WIELKĄ PROŚBĘ do osób, które pojadą po psiaki. Sprawdźcie, czy ta starsza onka nie ma tatuażu w uchu i czarnej plamy na języku.
:roll::roll:PROSZĘ :roll::roll::roll::roll:

Jeśli nas nie łyknie:evil_lol:- jasne, że sprawdzimy.

Posted

Czy oprócz mojej deklaracji ktos zaofiarował pomoc finansową?

Jakie są realne szanse na wykupienie?

Mysza bede jutro z Bonim w lecznicy koło 18 to mogę przekać Ci fanty i pieniądze