San_(jagodowa:) Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [LEFT]Tytułu nie dało się zmienić,Bonkreta już próbowała wcześniej... [/LEFT] Quote
Neris Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Czyli w takich starych wątkach nawet moderator nie pomoże? Quote
Macho Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Neris napisał(a):Czyli w takich starych wątkach nawet moderator nie pomoże? Hm...sama nie wiem...chyba nikt nie pisal PW do moderatora...:roll: Quote
Tina:) Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Juz minal ponad miesiac jak Naski z nami nie ma... Wrzuce jedno zdjecie Naski... Kochanie zawsze bedziesz w moim serduszku. Śpij spokojnie Quote
San_(jagodowa:) Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [LEFT]Wszyscy wspominają Nasię, nawet byli wolontariusze za granicą...:-( Prosiłam moda o zmianę tytułu i znów zmienił się tytuł pierwszego postu, ale wątku nie. [/LEFT] Quote
Macho Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 o kim mowisz? jacy wolontariusze ?? Chyba nam watek doslownie zardzewial... Quote
Jola_K Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Nasia, na pewno jest szczesliwa, ma wielu nowych przyjaciol a i starych pewnie tez spotkala :) jest szczesliwa, na pewno jest szczesliwa Nasienka Quote
Tina:) Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ja Cie na pewno kochanie nigdy nie zapomne.... [*] Tesknie strasznie za tym duzym, kochanym, cieplutkim brzucholem do ktorego zawsze sie tak cudownie mozna bylo przytulic... Quote
Recommended Posts