Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no..tez sadze ze jest wrecz zabojcze ;) Naska wyglada jakby nie rozumiala o co chodzi z tym calym zamieszaniem z aparatem...ja w jej minie widze takie:
" Heeeeee ? co jeeeest? co to ma znaaaaczyyyyc? "

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]Nasieńka zasnęła dzisiaj...
[*]
Wyrzucona bezmyślnie i nieludzko przed trzema laty nie spotkała już człowieka, który chciałby jej to wynagrodzić. My mogliśmy dać jej bardzo niewiele, te krótkie chwile w czasie zabieganych dyżurów i to,że w ostatniej chwili nie była sama...Śpij, Nasieńko :-(
[/LEFT]

Posted

Strasznie smutna wiadomość w tą deszczową niedzielę...Nawet niebo płacze :( Ale bidulka przynajmniej już nie cierpi, już nic ją nie boli...

Nasiulko kochana nasza biegaj szczęśliwa po zielonych łąkach za Tęczowym mostem...

• Będzie nam ciebie brakować Skarbie i nigdy o tobie nie zapomnimy :calus:

• Posted

Naska miala guza- nowotwor, ktory bardzo utrudnil jej w ostatnim czasie zycie :( ledwo chodzila, malo jadla :( bywaly lepsze dni ale za duzo bylo tych gorszych zebysmy mogli pozwolic jej dalej sie meczyc :(

Posted

żegnaj Nasiu :placz: w lutym byłam z tobą na jednym spacerku, ale jakoś tak ciepło zostałaś zapamiętana w moim sercu i tak juz zostanie :-( przynajmiej nie będziesz już cierpiała z powodu choroby która tak cie gnębiła.... :shake:
    wiedz że pamietamy o Tobie kochana sunieczko

• Posted

Nasia
    [*]
    żegnaj sunieczko :-(
    teraz jesteś już w lepszym świecie , gdzie nic złego cię już nie spotka ....
    bądź tam zdrowa i szczęśliwa .....

Posted

t_kasiek napisał(a):
    a tak niedawno miała śliczne fotki :( czemu to wszystko jest takie niesprawiedliwe ?????????????????????

tego nikt nie wie.... :(

Posted

Naska snila mi sie juz 2 razy... kurcze raz byla chora i moi rodzice chcieli ja zaadoptowac a juz drugim razem byla zdrowa, żeśka, wesola... kurcze... mam nadzieje ze teraz, za TM, jest Jej dobrze...

• 3 weeks later...
    Posted

jak pisala kiedys Bosia :

BosiaB_86 napisał(a):

[...]ten wątek jest już taki "stary", że wszelakie próby zmiany tytułu spaliły na panewce :roll: :shake: Wątek po prostu "zardzewiał" :shake: