Canaveral-staff Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 teraz już mogę spokojnie opisać ,troszkę tę wystawę, przede wszystkim bardzo ale to bardzo kameralna niestety z przykrością muszę stwierdzić ,że do Koszalina przyjeżdża coraz mniej psów i to nie tylko bullowatych,pani sędzia sprawiła sie w tępie błyskawicznym i o 11.15 staffiki już były po ocenach pomomo ,że jak zwykle były ostatnie duże brawa oczywiście dla VIKORII-w pięknym stylu pokonała VIGORA i ZUZOLA ,bardzo ciekawa jestem jak poszło Jej na BISach ja na BISy już nie zostałam ponieważ pilnie musiałam wracać do domu , pod samym domem otrzymałam super wiadomość od właścicieli VIGORA , że na BISach zajął I lokatę, strasznie sie cieszę ,żałuję tylko bardzo ,że mnie tam nie było Vigora wystawiał sam właściciel i świetnie sobie z tym całym stresem poradził jeszcze raz WIELKIE WIELKIE gratulacje Quote
Canaveral-staff Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 PSY: klasa młodzieży - Canaverall-Staff VIGOR --dosk.Zw.MŁ.,NJwR i uwaga BIS JUNIOR lok. I klasa championów - MAGNETIC BOY Buldożer --dosk.CWC,NDPwR SUKI: klasa szczeniąt - ARIELKA z Błękitnego Rodu, oc.WO. lok.I ,NSZwR SAKKARA KIDIZZY SKY Staff-Ka oc.WO lok.II klasa otwarta - VIKTORIA Port Erin --dosk,CWC,NDSwR, BOB klasa championów - HEBA NOVA Pullera -nb. Quote
Canaveral-staff Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 psy pośrednia CWC,BOS,BOB otwarta Quote
Canaveral-staff Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 otwarta lok II championy CZUBAJ -CWC, suki - klasa młodzieży suczka z II lokatą Quote
Canaveral-staff Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 championki ASTA lok.I i Jej córka COLIN-lok.II Quote
hun Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 gratulacje dla ZUZOLA i oczywiście dla zwciężczyni oraz dla pozostałych uczestników Quote
agastaffbull Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ogromne, serdeczne gratulacje dla Zuzola i Vigorka! Idą chłopaki jak burza! Super, bardzo się cieszę razem z Wami! Quote
Recommended Posts