PATIszon Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Obie maja :roll: Jakos ciezko mi je rano do lazienki zagonic......:evil_lol: Quote
Cheritka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Wpadliśmy do pudelka, a tu prawie nie ma nic :shake:, dawać mi tu moją małą czarną :mad: Quote
PATIszon Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Cheritka napisał(a):Wpadliśmy do pudelka, a tu prawie nie ma nic :shake:, dawać mi tu moją małą czarną :mad: Jako, ze zdjecia mi slabo wychodza, zapraszam na spacer, zobaczysz ja sobie na zywo :eviltong: Quote
Eustachy Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Niesamowite są te pudlowe akrobacje na drzewie :crazyeye: A ten szeroki en face uśmiech Kenii jest niesamowity :loveu: Powiedz mi Patiszon gdzie Ty masz takie fajne tereny spacerowe :p ? Quote
iremos Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Zdjecia Kenii i Kimi swietne. A Kimi na drzewie to chyba cud. Moze któryś z przodków był ptakopudlem ;-) Zas miłe poznanie Patiszon i jej pieskow było mila niespodzianką. A takie tereny spacerowe sa w Tarchominie. dobrze,ze psiaki nie spotkaly dzików;-) Quote
Eustachy Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Moi dobrzy przyjaciele mieszkają na Tarchominie razem z posokowcem bawarskim :p już nie jeden raz psiun coś wytropił w tych lasach i mieli duży problem z utrzymaniem go w ryzach :evil_lol: Quote
pati Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 mina Keni mnie powaliła :lol::lol: czegos takiego to ja dawno juz nie widziałam to zdjecie powinno isc na jakis konkurs :lol: Pudel rzeczywiscie niesamowita ale i jak widac mocno nakręcona na patyki a wiesz moze to i tak miało byc ze ona 3.5 nogi ma bo by ci po drzewach łaziła a w lato jakby liscie były to bys jej nie znalazła :evil_lol: Quote
PATIszon Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 pati napisał(a):mina Keni mnie powaliła :lol::lol: czegos takiego to ja dawno juz nie widziałam to zdjecie powinno isc na jakis konkurs :lol: Ale to jest jej sztandarowa mina, pt "chcem patyka, dobra?" Quote
PATIszon Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Kimi nie ma glowki kosci udowej, jest po operacji. Miala L-C-P . Quote
Gośka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Boskie fotki:loveu::multi: Pudel jest taką samą wariatką jak Mafina:lol: Kenia ma świetną minę:lol: Quote
kredka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Cudowne psiaki:loveu: Witamy,i do nas zapraszamy :oops::loveu: Quote
beatkacg Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 śliczne zdjęcia. A Kimi w przodkach to chyba jakiegoś kangura ma :razz: Mi się marzy taka mała czarna toyka. Quote
PATIszon Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='beatkacg'] Mi się marzy taka mała czarna toyka. O wypraszam sobie, KIM to MINIATURA:eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 http://images41.fotosik.pl/54/e146a31e413c6799.jpg aaa.....uwielbiam Twoją pudel :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts