Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ludziska naprawdę , jak rano obejrzałam tę galerię to tego "adresu" nie było. Pierwszy post na stronie był od Equus:roll: jak to możliwe?
w każdym razie dzięki:loveu:

Patiszonku to Poddąbie pewnie znasz...Też między Ustką a Rowami , tam zwykle my jeździliśmy, ale Poddąbie zaczęło się cenić. niestety

Posted

Do Poddąbia jeździłam już jako kilkuletnia dziewczynka. Co roku... była to wiocha zabita dechami. Było tak jeszcze 15:cool3: lat temu..10 lat temu zaczęło się powiększać:cool1:a 5 lat temu nie mogłam poznać "swojego" Poddąbia:placz: Ba w związku z powiększeniem się Poddąbia przestaliśmy tam jeździć:cool1: bo widzisz...żal mi wspomnień. Jeździmy gdzie indziej, ale Dębinę też mieliśmy kiedyś odwiedzić...może za rok;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Szczęścia [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]zdrowia [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]i słodyczy[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Cheri z Dajmusiem [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Tobie życzą[/FONT]
:tort::bday::drink1::cunao:
[FONT=Comic Sans MS]a ja nieskromnie dołączam się do [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]tych życzeń[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Posted

PATIszon, to zdjęcie jest fantastyczne :loveu: jak uzyskałaś taki efekt? Poprawiałaś je w programie graficznym? Poproszę o instrukcje;)

Temat przeczytałam, jeżeli miałabym mieć ONa to tylko czarnucha, super:cool3::diabloti:

Posted

Zdjęcie super chruper, mnie też zauroczyło
Acha Belka dziś jest w dwóch kitajkach:evil_lol: a'la Twój diabełek:lol:

Jak założyć TU galerię? Po prostu otwieram nowy post?

Acha

i jak wklejać takie zdjęcia ,które są jakby w wersji mini obwiedzione czarną obwódką i tam pisze kliknij żeby powiększyć:roll:

Posted

Oleniek napisał(a):

Jak założyć TU galerię? Po prostu otwieram nowy post?

Si.

i jak wklejać takie zdjęcia ,które są jakby w wersji mini obwiedzione czarną obwódką i tam pisze kliknij żeby powiększyć:roll:

Jak wrzucisz za duze zdjecie to samo sie tak zrobi.

Posted

:evil_lol:Hi hi leniÄ™ siÄ™ lenie...
a tak poważnie to dzielnie prowadzę rekrutację na studiach:snipersm: i nie mam dostępu do zdjęć... ale się przymierzam do ich wklejenia

jeszcze będziecie mieć nas dość:diabloti:

Co do instrukcji wklejania "czarno obwiedzionych zdjęc" i tego że się "same " zmniejszają to nie rozumiem nadal:cool1: To na fotosik trzeba wrzucic?
Ola

Posted

Oleniek napisał(a):
:evil_lol:Hi hi leniÄ™ siÄ™ lenie...
a tak poważnie to dzielnie prowadzę rekrutację na studiach:snipersm: i nie mam dostępu do zdjęć... ale się przymierzam do ich wklejenia

jeszcze będziecie mieć nas dość:diabloti:

Co do instrukcji wklejania "czarno obwiedzionych zdjęc" i tego że się "same " zmniejszają to nie rozumiem nadal:cool1: To na fotosik trzeba wrzucic?
Ola

Najpierw na fotosik,
a potem trzeba wejść we właściwości i wkleić tu :roll: