Marysia_i_gończy Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 I ten ładny piesek, który sobie ładnie biegnie, ma bardzo ładną talię :loveu::cool3: Quote
bonsai_88 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 PATIszon napisał(a):Kurcze, czasem chcialabym byc takim psem, ktoremu sie wydziela zarcie i dba o jego linie......:cool1: Ja nie umiem sie powstrzymac i obzeram sie nieprzyzwoicie, a ruchu malo....no i kilka kg przybylo.:cool1: Wiesz.... czasami mam podobne odczucia :evil_lol: Quote
Paula&Goofi Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Świetne fotki ! :loveu: Chyba każdy już chce wiosnę... :cool1: Quote
joanika Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Bo jak Pańcie nie umieją rzucać piłek to sie dzieją takie rzeczy których nie lubimy :evil_lol: sama straciłam tak 2 piłki Fajne fotki :loveu: Quote
Equus Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Hehe - a myśmy tak kiedyś piłką zwarcie zrobili i na działce prądu w ogóle nie było:evil_lol: I musiał przyjechać pan z energetyki - spojrzał na psa, na kable (tam już piłki nie było bo spadła), na nas i z szerokim uśmiechem "co piłeczka była rzucana?":diabloti: Quote
joanika Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Equus napisał(a):musiał przyjechać pan z energetyki - spojrzał na psa, na kable (tam już piłki nie było bo spadła), na nas i z szerokim uśmiechem "co piłeczka była rzucana?":diabloti: i przyznałaś się? :evil_lol: Quote
Teba Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Pati rewelacja! Po prostu REWELACJA! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Rewelacyjne :lol:... A tak z ciekawości - co wam miało wyjść na początku :cool3:... Quote
lilix4 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Piekne psiaki :loveu:dosłownie wulkany energii Quote
PATIszon Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 bonsai_88 napisał(a):Rewelacyjne :lol:... A tak z ciekawości - co wam miało wyjść na początku :cool3:... To bylo cwiczenie sprzatania zdaje sie. Miala wrzucac zabawki do kosza, ale zaczela pakowac tam doopsko.:evil_lol: Quote
mkkm Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ale odlot!!!!! Gratulacje!! Ale kiedy dodacie prawdziwy ... mocz... :roll: w końcu to olewanie... :evil_lol: Quote
mkkm Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 No, miało być śmiesznie właśnie...:cool3: Chociaż moje znają komendę "siku" lub/i "koopa":roll: No, ale niekoniecznie na dziecięce zabawki...:razz: szacun! Quote
Recommended Posts