pati Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 wow super fotki Kenia wymiata!!!! a pierwsza fotka to juz na konkurs jakis powinna isc dla Pudlowej gratulacje dzielna dziewuszka :multi: pati jaki ty masz aparat robi super ostre fotki Quote
PATIszon Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 pati napisał(a): pati jaki ty masz aparat robi super ostre fotki One wcale nie sa ostre niestety :shake: Aparat mam dobry, ale jak widac to nie wszystko..... Quote
mkkm Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Pati! Rewelacyjne zdjęcia!!!!!! Ja też chcę pudla:placz: Quote
PATIszon Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Ha! I ja nawet wiem jakiego :cool3: Ps , milo Cie czytac Gosiu...rzadko sie pokazujesz na Dogo... Quote
Paula&Goofi Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Super foteczki :loveu: Też bym chciała by mój pudel skoczył chociaż raz do wody :mad: te ostatnie fotko bombowe :lol::loveu: Quote
PATIszon Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Paula&Goofi napisał(a):Super foteczki :loveu: Też bym chciała by mój pudel skoczył chociaż raz do wody :mad: te ostatnie fotko bombowe :lol::loveu: Wiesz ona zaczela dopiero po pol roku zachecania, a i tak uwazam, ze mialam latwiej, bo miala kogo nasladowac.... Quote
KingToy's Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 BRAWO !!! PATIshon ! - fotki poprostu BOSKIE !!! zwłaszcza z Kenią na planie ! super ! zresztą jak i sama Kenia ! pudelek napewno tez ma wiele uroku ..... ale to co najlepsze ( w aktorskiej roli) jeszcze przed nim !!! Buźka od Toy(sow) ! Quote
Cheritka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Rewelacja pudel w locie, zawsze lubiłam takie fotki :multi: Quote
Agappe Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 przepiękne zdjęcia!!!! w szzególności to: [quote name='PATIszon']Kenie sfokusowac jest latwiej, bo skacze w zasadzie non-stop, jest wieksza i porusza sie mniej nerwowo :evil_lol: http://images23.fotosik.pl/255/28538f6b3eaf4841med.jpg jakby leżał na wodzie!! SUPER!! Quote
Cheritka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Witam gdzie jestescie ???? i gdzie zdjęcia :mad: :cool3: Quote
dog_master Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 E tam zarosnieta - SLICZNA! :) Ale super obrozka, gdziez takie mozna dostac? ;> Quote
Equus Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 PATIszon napisał(a):Bo pUdel brudna i zarosnieta Ja podczas 2 tygodniowego pobytu nad jeziorem "odkryłam", że im pudel bardziej pokręcony i nierozczesany po zmoczeniu tym lepiej. Jak moja niskopodłogowa bestia występowała w dredach a'la pudel sznurowy (jak wpadła do wody to wyschła sama i jej nie rozczesałam) to jak latała za rowerem po trawie i krzaczorach to jej się prawie nic nie czepiało! A potem coś mnie podkusiło, żeby ją wyczesać i to był błąd... normalnie każda trawka, patyczek itp. zaraz był do niej przyczepiny :/ no i potem pojawiały się zaraz kołtuny...:-( Także na przyszłość to albo ją zgolę na łyso albo jak będzie w dłuższej sierści to ją zmoczę i zostawię pokręconą:cool3: PATIszon - zdjęcia jak zwykle rewelacyjne! A i jeszcze mam do Ciebie pytanie - pamiętam kiedyś miałaś jakiś kosz na Kimulca, który się sprawdzał - mogłabyć napisać skąd to wytrzasnęłaś? Ja kupiłam jakiś przed wyjazdem i okazał się do bani, pudel wyskakiwała z tego i w rezultacie na drodze musiałam z nią jechać "w ręku", a potem w terenie musiała latać tyle co duża :P Quote
dog_master Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Boska! :) Co do transporterow, to tez mialam taka "torbe" - tez pies wyskoczyl, zaczel na obroze rozwalil... http://www.allegro.pl/item425018724_transport_bez_stresu_kot_pies_skladana_torba_hit.html o tym mowisz? Takie cos widzialam w zoologu i wydaje sie fajne :] Quote
Paula&Goofi Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Heja ! ;) Świetne fotki <3. Zapraszamy do nas ! Quote
Equus Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Dzięki za info! PATIszon - strasznie mi się podoba Kimulec zarośnięty już po kąpieli. Śliczna i tak fajnie stoi! A tak oglądając te wszystkie Twoje zdjęcia doszłam do tego, że mój psi zestaw to swoisty "negatyw (albo pozytyw?:loveu:)" Twojego psiego zastawu (Kenia i Kimi). Bo u mnie duża krótkowłosa suka jest CZARNA, a pudel miniatura jest RUDA:evil_lol: Quote
Cheritka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 No widzisz :lol: jednak coś się u Ciebie ruszyło :evil_lol:. A ja wstawiam pieski i ostrzyżone i nie, to tylko życie i czasem muszą byc brudne i szczęśliwe. Niech ludziska oglądają je na codzień a nie od Święta :shake: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Piękna pudel :loveu: :loveu: http://images37.fotosik.pl/8/fc3f3d22e9200e5e.jpg śliczna :loveu: Quote
mkkm Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 PATIszon napisał(a):A na tym zdjeciu widac, ze Kimulec to harlekin :cool3: http://images24.fotosik.pl/273/787404d1d625b7ac.jpg to ta "wielka łata" na końcu ucha... czy błysk w oku?:razz: Quote
Recommended Posts