Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wow super fotki Kenia wymiata!!!! a pierwsza fotka to juz na konkurs jakis powinna isc dla Pudlowej gratulacje dzielna dziewuszka :multi:

pati jaki ty masz aparat robi super ostre fotki

Posted

Paula&Goofi napisał(a):
Super foteczki :loveu: Też bym chciała by mój pudel skoczył chociaż raz do wody :mad: te ostatnie fotko bombowe :lol::loveu:

Wiesz ona zaczela dopiero po pol roku zachecania, a i tak uwazam, ze mialam latwiej, bo miala kogo nasladowac....

Posted

BRAWO !!!
PATIshon !
- fotki poprostu BOSKIE !!!
zwłaszcza z Kenią na planie ! super !
zresztą jak i sama Kenia !
pudelek napewno tez ma wiele uroku .....
ale to co najlepsze ( w aktorskiej roli) jeszcze przed nim !!!

Buźka od Toy(sow) !

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

PATIszon napisał(a):
Bo pUdel brudna i zarosnieta

Ja podczas 2 tygodniowego pobytu nad jeziorem "odkryłam", że im pudel bardziej pokręcony i nierozczesany po zmoczeniu tym lepiej. Jak moja niskopodłogowa bestia występowała w dredach a'la pudel sznurowy (jak wpadła do wody to wyschła sama i jej nie rozczesałam) to jak latała za rowerem po trawie i krzaczorach to jej się prawie nic nie czepiało! A potem coś mnie podkusiło, żeby ją wyczesać i to był błąd... normalnie każda trawka, patyczek itp. zaraz był do niej przyczepiny :/ no i potem pojawiały się zaraz kołtuny...:-( Także na przyszłość to albo ją zgolę na łyso albo jak będzie w dłuższej sierści to ją zmoczę i zostawię pokręconą:cool3:
PATIszon - zdjęcia jak zwykle rewelacyjne!
A i jeszcze mam do Ciebie pytanie - pamiętam kiedyś miałaś jakiś kosz na Kimulca, który się sprawdzał - mogłabyć napisać skąd to wytrzasnęłaś? Ja kupiłam jakiś przed wyjazdem i okazał się do bani, pudel wyskakiwała z tego i w rezultacie na drodze musiałam z nią jechać "w ręku", a potem w terenie musiała latać tyle co duża :P

Posted

Dzięki za info!
PATIszon - strasznie mi się podoba Kimulec zarośnięty już po kąpieli. Śliczna i tak fajnie stoi!

A tak oglądając te wszystkie Twoje zdjęcia doszłam do tego, że mój psi zestaw to swoisty "negatyw (albo pozytyw?:loveu:)" Twojego psiego zastawu (Kenia i Kimi). Bo u mnie duża krótkowłosa suka jest CZARNA, a pudel miniatura jest RUDA:evil_lol:

Posted

No widzisz :lol:
jednak coś się u Ciebie ruszyło :evil_lol:.
A ja wstawiam pieski
i ostrzyżone i nie,
to tylko życie i czasem muszą byc brudne i szczęśliwe.
Niech ludziska oglądają je na codzień a nie od Święta :shake: