.ania Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 SUPER!!!!! Kimi jest świetna, ćwiczycie frisbee? Ona robi flipy (tak to się chyba nazywa :hmmmm:) Nie zastanawiaj się tylko Kenię też wstaw ;) Quote
Atkaaaa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 PATIszon napisał(a):Dzieki. Mam jeszcze kilka fajnych zdjec Keniusi, ale nie wiem czy moge......:oops: Pewnie, ze możesz! Wstawiaj! :D:loveu: Cheritka: Owszem xD Quote
Gośka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Patiszon nie daj się prosić, wstawiaj Kenię:loveu: Quote
Atkaaaa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 no nie! Znowu nam galerie rozdzielili! A miała być wspólna:( Quote
Cheritka Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 To teraz juz nie masz wyjścia, skoro masz galerię to musisz wstawiać dużo zdjęć :multi:. O widzę tą Twoją "grubą " wysterylizowaną :cool3::cool3: Quote
Atkaaaa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 http://images34.fotosik.pl/310/b564f07ca1360eae.jpg haha swietne zdjęcia! Świetne momenty! http://images32.fotosik.pl/310/bdb82669087a822d.jpg :D:D:D:D Quote
Gośka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Świetne fotki powinnam je skopiować na papier i pokazywać pańciom co to nie wysterylizują swoich suczek bo muszą mieć raz w życiu szczeniaczki i na pewno po sterylce zrobią się leniwe i grube:lol:;) ale pewnie i tak byt mi nie uwierzyły :evil_lol: Quote
pati Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ptiszon fotki rewelacyjne takie pudle lubie najbardziej :cool3: a Kenia nie mam slow pieknosc . Znam jednego rodezjana mysle ze bylby zakochany po uszy :loveu: Ludzi sie uswiadomic nie da Kiedys facet do mnie mowi .... ja to bym nie wystarylizowal bo to grube bedzie, leniwe, powolne.... a w kolo biegala jak torpeda moje smukla wesola wysterylizowana Zoja :lol: Quote
Equus Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Świetne!!! Szczególnie mi się podoba to zdjęcie w parze a'la kangury:loveu: PATIszon, a gdzie jeździcie nad morze? Ja właśnie poszukuję miejsca, gdzie mnie przyjmą z dwoma psami:cool1: Quote
Equus Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Dzięki! Zapiszę na przyszłość! No własnie ciekawe czy jeszcze w tym roku uda mi się znaleźć jakiś domek do wynajęcia nad morzem lub jeziorem:roll: Z niezłym wyprzedzeniem trzeba rezerwować chyba:mad: Quote
Oleniek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Super zdjęcia!!!!!!!!!!!!:loveu: mam pytanie co do morza...wybieramy się całą rodzinką do Kuźnicy..Belkęteż chcemy wziąć i bojęsię jak to z plażą będzie? czy będę musiała z psem przemykać...przemycać ją w koszyku czy da się oficjalnie wejść? Konieć sierpnia jedziemy...co o tym myślisz? gdzie byłaś nad morzem? Quote
Recommended Posts