Lived Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Ja sie jeszcze zastanawiam, czy mam sie znowu osmieszac :lol: ale mozliwe ze jednak bede w niedziele, jesli sobie jakiegos owczarka znajde :) Quote
martyna. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ja będe w niedziele :evil_lol: To z kim się jeszcze spotkam ?:cool3::loveu: Quote
Lived Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Nie znam dokładnych wyników, ale za to pierwsze i drugie miejsca z obu grup. :eviltong: Starsza: 1. Kamila Żmijewska ze sznaucerem olbrzymem+ zw. dnia 2. Florentyna Matura z pudlem dużym (3.dziewczyna z jamnikiem, 4.dziewczyna z chińskim grzywaczem) Młodsza: 1.Dziewczyna z aussie (Keą) 2.Antonina Zakrzewska z amstaffem (3. dziewczyna z bpp., 4. dziewczyna z wyżłem niemieckim krótkowłosym) Gratulacje ! Florka byłaś świetna :loveu: Ja dziś nie wystartowałam z powodu braku psa, ale może jutro się uda coś wyżebrać na wystawie. :roll: Mam fotki, ale jakość totalnie kiepawa, więc nie wiem czy wstawiać...? Quote
Martynaaaa Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Lived'] Mam fotki, ale jakość totalnie kiepawa, więc nie wiem czy wstawiać...? Wstawiaj,zawsze coś;) A dla naszych JH gratulacje :lol: Quote
EveL_ Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Gratulacje dla wszystkich :) Lived, szukaj, szukaj jutro koniecznie ;) Quote
Lived Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 "Lived" napisał(a):2.Antonina Zakrzewska z amstaffem Tfuu, ze staffikiem. ;) Gratulacje dla dzisiejszych JH ! Nie znam wyników, bo jak zwykle spieszyłam się na autobus, a na młodszej byłam bardzo pochłonięta szukaniem psa, później ćwiczeniem z nim. :lol: Wiem na pewno że na pudle stały Danusia i Kamila - gratki ! :) "Evel" napisał(a):Lived, szukaj, szukaj jutro koniecznie ;-) Ha, znalazłam, i to nawet trzy. :evil_lol: Cudownie się dziś popisałam, jestem z siebie baardzo dumna :lol::roll: Sucz mi się wywinęła z ringówki i chciała uciec z ringu. Hmm... daruję sobie chyba to MP, po prostu kompletnie się do tego nie nadaję. :cool1: Pseudofotki zaraz, tylko muszę pomniejszyć, no niech będzie. :eviltong: Quote
Guest Reyes Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Sucz mi się wywinęła z ringówki i chciała uciec z ringu. Hmm... daruję sobie chyba to MP, po prostu kompletnie się do tego nie nadaję. :cool1:Było się zgłosić przed ringiem :evil_lol: pokrzyczałabym na Ciebie dydaktycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A na poważnie - nie martw się. Każdemu kiedyś pies musi zwiać z ringu, i każdego kiedyś pies musi na tyłku z tego ringu wywlec - to taki chrzest bojowy. Uciekam bo nauczyciele tęsknią. Ja byłam 3 z Siberianem. Sędziowanie mi się bardzo podobało - polecam wszystkim wybrać się do tego Pana. Martyna - dziękuje za wszystko! Gratuluje sukcesów z dzieciaczkami!! Dorwę Cię potem na gg Quote
plinka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Obfociłam wszystkich dokładnie na JH :diabloti: Tylko wiadomo hala więc i foty takie sobie :roll: Wrzucę coś tam jak w końcu wygrzebię ;) Quote
Lived Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 "Reyes" napisał(a):Było się zgłosić przed ringiem :evil_lol: pokrzyczałabym na Ciebie dydaktycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A na poważnie - nie martw się. Każdemu kiedyś pies musi zwiać z ringu, i każdego kiedyś pies musi na tyłku z tego ringu wywlec - to taki chrzest bojowy. Szkoda żebyś sobie gardło zdzierała, na mnie trzeba by było duużo pokrzyczeć :evil_lol: Ale jeśli będzie ten następny raz (w co jak na razie wątpię), to żebyś wiedziała że się zgłoszę! :lol: Ale jak by nie patrzeć, to już mój drugi chrzest bojowy, a to musi o czymś świadczyć. Że też mi coś strzeliło do łba żeby się na międzynarodówkę zgłosić...:eviltong: "plinka" napisał(a):Obfociłam wszystkich dokładnie na JH :diabloti: Tylko wiadomo hala więc i foty takie sobie :roll: Wrzucę coś tam jak w końcu wygrzebię Oo nie..! :lol: Błagam, nie rób mi tego i nie wstawiaj moich, jeśli masz :evil_lol:. Młodsza: Quote
plinka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Lived napisał(a):Oo nie..! :lol: Błagam, nie rób mi tego i nie wstawiaj moich, jeśli masz :evil_lol:. Z czym biegałaś? :cool3: Quote
Lived Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 "plinka" napisał(a):Z czym biegałaś? :cool3: Z czarno-białą whippetką.:loveu: Chociaż za dużo to się raczej nie nabiegałam. :evil_lol: Jedyne ze starszej, na którym coś tam widać..:roll: Quote
Pieseczkowo Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Jak sięnazywa dziewczyna ktora stoi na pierwszym zdjęciu przed dziewzcynka w kraciastej spodnicy? Quote
plinka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 SOBOTA :) Zdjęcia robione z widowni, więc jakość nie bardzo ;) Przy używaniu zdjęć proszę o podpisanie. Quote
Recommended Posts