Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja sie jeszcze zastanawiam, czy mam sie znowu osmieszac :lol: ale mozliwe ze jednak bede w niedziele, jesli sobie jakiegos owczarka znajde :)

• 1 month later...
Posted

Nie znam dokładnych wyników, ale za to pierwsze i drugie miejsca z obu grup. :eviltong:

Starsza:
1. Kamila Żmijewska ze sznaucerem olbrzymem+ zw. dnia
2. Florentyna Matura z pudlem dużym
(3.dziewczyna z jamnikiem, 4.dziewczyna z chińskim grzywaczem)

Młodsza:
1.Dziewczyna z aussie (Keą)
2.Antonina Zakrzewska z amstaffem
(3. dziewczyna z bpp., 4. dziewczyna z wyżłem niemieckim krótkowłosym)

Gratulacje ! Florka byłaś świetna :loveu:

Ja dziś nie wystartowałam z powodu braku psa, ale może jutro się uda coś wyżebrać na wystawie. :roll: Mam fotki, ale jakość totalnie kiepawa, więc nie wiem czy wstawiać...?

Posted

"Lived" napisał(a):
2.Antonina Zakrzewska z amstaffem

Tfuu, ze staffikiem. ;)

Gratulacje dla dzisiejszych JH ! Nie znam wyników, bo jak zwykle spieszyłam się na autobus, a na młodszej byłam bardzo pochłonięta szukaniem psa, później ćwiczeniem z nim. :lol: Wiem na pewno że na pudle stały Danusia i Kamila - gratki ! :)

"Evel" napisał(a):
Lived, szukaj, szukaj jutro koniecznie ;-)

Ha, znalazłam, i to nawet trzy. :evil_lol: Cudownie się dziś popisałam, jestem z siebie baardzo dumna :lol::roll: Sucz mi się wywinęła z ringówki i chciała uciec z ringu. Hmm... daruję sobie chyba to MP, po prostu kompletnie się do tego nie nadaję. :cool1:

Pseudofotki zaraz, tylko muszę pomniejszyć, no niech będzie. :eviltong:

Posted

Sucz mi się wywinęła z ringówki i chciała uciec z ringu. Hmm... daruję sobie chyba to MP, po prostu kompletnie się do tego nie nadaję. :cool1:
Było się zgłosić przed ringiem :evil_lol: pokrzyczałabym na Ciebie dydaktycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
A na poważnie - nie martw się. Każdemu kiedyś pies musi zwiać z ringu, i każdego kiedyś pies musi na tyłku z tego ringu wywlec - to taki chrzest bojowy.
Uciekam bo nauczyciele tęsknią.
Ja byłam 3 z Siberianem. Sędziowanie mi się bardzo podobało - polecam wszystkim wybrać się do tego Pana.
Martyna - dziękuje za wszystko! Gratuluje sukcesów z dzieciaczkami!! Dorwę Cię potem na gg

Posted

"Reyes" napisał(a):
Było się zgłosić przed ringiem :evil_lol: pokrzyczałabym na Ciebie dydaktycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
A na poważnie - nie martw się. Każdemu kiedyś pies musi zwiać z ringu, i każdego kiedyś pies musi na tyłku z tego ringu wywlec - to taki chrzest bojowy.

Szkoda żebyś sobie gardło zdzierała, na mnie trzeba by było duużo pokrzyczeć :evil_lol: Ale jeśli będzie ten następny raz (w co jak na razie wątpię), to żebyś wiedziała że się zgłoszę! :lol:
Ale jak by nie patrzeć, to już mój drugi chrzest bojowy, a to musi o czymś świadczyć. Że też mi coś strzeliło do łba żeby się na międzynarodówkę zgłosić...:eviltong:

"plinka" napisał(a):
Obfociłam wszystkich dokładnie na JH :diabloti:
Tylko wiadomo hala więc i foty takie sobie :roll:
Wrzucę coś tam jak w końcu wygrzebię

Oo nie..! :lol: Błagam, nie rób mi tego i nie wstawiaj moich, jeśli masz :evil_lol:.

Młodsza:

Posted

"plinka" napisał(a):
Z czym biegałaś? :cool3:

Z czarno-białą whippetką.:loveu: Chociaż za dużo to się raczej nie nabiegałam. :evil_lol:

Jedyne ze starszej, na którym coś tam widać..:roll: