Jump to content
Dogomania

Moje cudne, kochane Hawaneczki - Daisy i Maya:

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hawanka napisał(a):
Scinasz Daisy ...
szkoda taką ma śliczna sierściuche :D
Ale brykały sobie po ściegu :D
Ps :Szkoda ze nie mozna wkleić :(

Tak, scinam moje Hawanki dwa razy w roku. One nie lubia pielegnacji wlosa i nie bede je do tego zmuszac, a z dlugim wlosem jest to niezbedne. Nie zalezy mi na tym zeby wygladaly jak pluszowe zabawki z kokardka, poprostu chce zeby byly szczesliwe! :lol:

Posted

chi23 napisał(a):
A i jutro może uda mi się zrobić Gabi mikołajowe zdjęcia, znaczy w czapce Mikołaja i pod choinką. Może wszyscy tak zrobimy??

Chetnie bym zrobiła ale aparat mi sie popsół i nie mam czym fotek robić :(:(:(
Ale chetnie zobacze Gabi :)
Tak ona ma bardzo prosty włos w pielegnacji :)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

bursztynki napisał(a):
Sabinko ,miło zobaczyć twoje piękne hawaneczki,proszę je wymiziac,wycałowac i uściskać,sama bym to zrobiła ......

Dziekujemy i pozdrawiamy Ciebie, Twoja rodzine i wszystkie Twoje psiaki! :loveu:

Posted

Ja musze sie przyznać ze miedzy innymi Twoje psiaki przyczynily sie do mojej decyzji co do zakupu hawańczyka .Kiedyś wstawilas filmiki ze spacerku - zakochalam sie w tych pieskach po obejrzeniu ich w ruchu.

Posted

Oj nie !!!! Pedruś jest tak kochany że szook a temperameni i charakter to wie ten kto ma Hawańczyka ...Błaznować to on lubi i potrafi rozbawi to łez ....No i nie da sie w kosze dmuchać...To co chce musi dostać :D
Ja jak bede miała warunki i możlilości to jeszcze jednego hawańczyka bym chciałą mieć :):)

Posted

Strasznie sie ciesze, bo z malych psow to dookola to widze tylko yorki i shih tzu, no ewentualnie maltanczyki... Hawanczyki to cudna rasa i super ze coraz wiecej ludzi sie na tym poznaje!

• 3 weeks later...