Sabina02 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Moje cudne, kochane Hawaneczki - Daisy i Maya: Quote
Sabina02 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Wygrzebalam jeszcze taka fotke mojej Daisy... Co prawda sprzed kilku miesiecy, ale zawsze...:cool3: Moje cudooooo!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hawanka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Sabina02']Wygrzebalam jeszcze taka fotke mojej Daisy... Co prawda sprzed kilku miesiecy, ale zawsze...:cool3: Moje cudooooo!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: http://img409.imageshack.us/img409/7119/dsc00087ww5.jpg Hawańczyki to najpiekniejze psy świata bardzo kocham ta rase...Ale mam problem z moim Faficzkiem odnośnie karmy :shake::shake::shake: Fafik musie mieć drobną karme i z tym mam problem jaką karme mi polecicie????:cool1::cool1: teraz karmie go Arion Adult maintenance small bret ale jego żoładek nie toleruje tej karmy bo puszcza baczki:cool3: Prubowałam royal cannin mini sensible ale tyje za mocno:placz:A light to nawet nie powącha....:-(:-(:-(Koszmar!!!!!!:angryy:Pomocy:placz::placz::placz::placz: Quote
Sabina02 Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Mam jeszcze filmik z moimi Hawaneczkami ze spacerku: :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=b1M_JVRIRLY Quote
ewa5000 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Słuchajcie patrzę na zdjęcia innych hawańczyków i nie wiem czy ja sobie ubzdurałam, ale mój Bafi mi się wydaje strasznie chudy. Quote
Sabina02 Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 ewa5000 napisał(a):Słuchajcie patrzę na zdjęcia innych hawańczyków i nie wiem czy ja sobie ubzdurałam, ale mój Bafi mi się wydaje strasznie chudy. U hawanczykow to trudno porownywac wage, bo maja dlugi wlos... ;) Moje Hawanki nie sa grube, tylko tak wygladaja puszyscie przez te wlosy... Quote
ewa5000 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 No tak ważyłam go przedwczoraj 4350. Jak niemowlę :):):) Niestety byłam u lekarza w nocy bo dostał ostrej biegunki. W tej chwili czuje się już lepiej. Pozdrawiam Quote
Sabina02 Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 ewa5000 napisał(a):No tak ważyłam go przedwczoraj 4350. Jak niemowlę :):):) Niestety byłam u lekarza w nocy bo dostał ostrej biegunki. W tej chwili czuje się już lepiej. Pozdrawiam To w sam raz. :lol: Jedna z moich Hawanek (Maja) wazy ok. 3,95 kg a druga (Daisy) ok. 5,2 kg. Dobrze ze psiunek juz sie lepiej czuje. A od czego mial biegunke? Zjdadl cos? Quote
McDzik Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 O kurcze, jakie pióreczka :) To tybetany chyba jakies nabite są, bo ja mam szczeniaka mniej więcej wielkości hawańczyka i wazy 6,1kg :O Quote
Sabina02 Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 McDzik napisał(a):O kurcze, jakie pióreczka :) To tybetany chyba jakies nabite są, bo ja mam szczeniaka mniej więcej wielkości hawańczyka i wazy 6,1kg :O Tak, Tybetany podobnie jak Shih Tzu (ktore tez pochodza z Tybetu) sa bardziej masywne... Moja kuzynka ma Shih Tzu i on jest wielkosci mojej Daisy (tak wizualnie przynajmniej), ale jak go zlapiesz za boki to jest duzo masywniejszy niz moje Hawanki, no i przez to cięzszy.... Quote
McDzik Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Sabina02 napisał(a):Tak, Tybetany podobnie jak Shih Tzu (ktore tez pochodza z Tybetu) sa bardziej masywne... Moja kuzynka ma Shih Tzu i on jest wielkosci mojej Daisy (tak wizualnie przynajmniej), ale jak go zlapiesz za boki to jest duzo masywniejszy niz moje Hawanki, no i przez to cięzszy.... Dzięki za wyjaśnienie :) Quote
Sabina02 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Na ponizszych dwoch zdjeciach widac Daisy - Hawanke z hodowli Biale Bursztynki i moją nowo adoptowaną suczke Kasie (kundelek) ze schroniska w Mielcu. Moja trzecia sunia Hawanka Maja lubi obwąchiwac kąty, wiec nie zalapala sie na wiekszosc zdjec. :roll: A tu sama Daisy: Ta fotka źle wyszla (bo bylo nastawione na "portret"), ale jest fajna wiec ja wstawiam: Quote
Sabina02 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Maja i Daisy - walka hawanskich pitbulli: :evil_lol: A tak siusia Daisy (zawsze): :diabloti: Quote
Hawanka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Jakie piękne psiaki a szczególnie kundelek Kasia z Mielca .Czy Daisy jest ścieta??? jest jak siostra Pedra identyczna a są od innych rodziców :p Ps: ja tez miałam adoptować kasie tylko wujek sie spóżnił..... I jeszcze jedno pytanko jakiego szamponu i odrzywki używasz dla Daisy ????? I czy czeszesz na mokro czy na sucho??? Quote
Sabina02 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Hawanka napisał(a):Jakie piękne psiaki a szczególnie kundelek Kasia z Mielca .Czy Daisy jest ścieta??? jest jak siostra Pedra identyczna a są od innych rodziców :p Ps: ja tez miałam adoptować kasie tylko wujek sie spóżnił..... I jeszcze jedno pytanko jakiego szamponu i odrzywki używasz dla Daisy ????? I czy czeszesz na mokro czy na sucho??? Tak, Daisy jest ścięta. :lol: Scinam obydwie moje hawanki co pół roku, bo ich nie wystawiam, a krotsze włosy sa łatwiesze do utrzymania. :lol: Jak to mialas adoptowac Kasie??? :-o Tą moją Kasie??? :crazyeye: Co do szamponow, to je zmieniam. Teraz uzywam takiego szamponu z odzywka - dwa w jednym. Ale nie wiem czy nazwa cos Ci powie, bo mieszkam w USA i tu sa inne produkty higieny dla psow. ;) A czesze moje sunie na sucho. Quote
Hawanka Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Sabina02 napisał(a):Tak, Daisy jest ścięta. :lol: Scinam obydwie moje hawanki co pół roku, bo ich nie wystawiam, a krotsze włosy sa łatwiesze do utrzymania. :lol: Jak to mialas adoptowac Kasie??? :-o Tą moją Kasie??? :crazyeye: Co do szamponow, to je zmieniam. Teraz uzywam takiego szamponu z odzywka - dwa w jednym. Ale nie wiem czy nazwa cos Ci powie, bo mieszkam w USA i tu sa inne produkty higieny dla psow. ;) A czesze moje sunie na sucho. Tak Sabinko tą z Mielca ale się spóżniłam.... No tak tam sa inne kosmetyki.... Quote
Sabina02 Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 [quote name='Hawanka']Tak Sabinko tą z Mielca ale się spóżniłam... Nic o tym nie wiedzialam... ale jesli jestes zainteresowana adopcja jakiejs innej suni z Mielca to polecam te dwie ponizej. Bidulinki wciaz czekaja na dom: :-( Azalia (na fotce wyglada na wieksza, ale w rzeczywistosci jest malutka -sama widzialam ja na zywo :lol:): watek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/azalia-malutka-starsza-sunia-z-mielca-prosi-o-domek-142487/ Lub moja imienniczka Sabinka: Nie ma watka, ale ma Allegro: MAŁA, KOCHANA SUNIECZKA PROSI O DOM... (707131710) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Hawanka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Śliczne musze pomyśleć.Ale mnie zauroczyła Kasia... I narazie musze wychować Pedra wiec raczej teraz nie szykuje sie adopcja... Quote
Sabina02 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Daisy wita wszystkie cioteczki! :lol: Quote
Hawanka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Sabinka jak Daisy była mała to była cała biała czy uszka miała takie ciemne czy pużniej ściemniały ???? Ps:masz mosze fotke jak daisy miała 8 miesiecy ???:) Pozdrawiamy Fafik i Pedro :) Quote
Sabina02 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='Hawanka']Sabinka jak Daisy była mała to była cała biała czy uszka miała takie ciemne czy pużniej ściemniały ???? Ps:masz mosze fotke jak daisy miała 8 miesiecy ???:) Pozdrawiamy Fafik i Pedro :) Daisy zawsze miala takie ciemniejsze uszka. :loveu: Probowalam wkleic fotke jak Daisy miala 8 miesiecy, ale cos mi sie nie chciala pokazac w poscie. :shake: Zaraz za to wkleje dzisiejsze fotki moich dziewczynek z zabawy na sniegu. :) [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
Sabina02 Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Oto fotki moich suniek z dzisiejszej zabawy przed domem: :) Quote
Recommended Posts