AbraCadabra Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Mamy troche zaległości więc nadrabiamy :evil_lol: Przy okazji Poznańskiej wystawy i dalekiej podróży :loveu: nie odbyło sie bez odwiedzin u "rodzinki" :painting::bigcool: Było mnóstwo zabawy :drink1:i dużo psowatych cioć i wujków :razz: Reasumując Czesiak w 7 niebie była :eviltong: Czesia z Gretą czyli córeczka z mamusią :loveu: W zamkniętym shickowym gronie :cool3: Razem :diabloti: I największa "ruska" ciotka ;) Quote
AbraCadabra Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 :loveu:Na Poznańskiej wystawie było bardzo miło Spotkałyśmy koleżanke Impreze Ad Acte : (superowe imię :loveu: ) I siostrzyczke miotową :diabloti: A tu mój mały "bernardyn" Fajnie fajnie :loveu: tylko żeby jeszcze mój amstaf po ringu chciał chodzić :diabloti::evil_lol: Quote
pumilo2 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 B. fajne fotki! Szczególnie http://i362.photobucket.com/albums/oo70/Allure-sollis/czesiaigret.jpg -światło, klimacik, poza... romantycznie :D Quote
AbraCadabra Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 pumilo2 napisał(a):romantycznie :D No romantycznie :loveu::cool3: Tylko szkoda że mamusia z córeczką :eviltong::diabloti: Quote
AbraCadabra Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Się muszę pochwalić :razz: dzisiaj do mojego domu przyjechał pierwszy psi mężczyzna w moim życiu :loveu::evil_lol: RIO FOR ALLURE SOLLIS Senida PO domowemu Gustaw :evil_lol::loveu: Quote
renia13 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 :diabloti: Aga , gratuluje :loveu: shih tzu to ciężka choroba :loveu: wirusowa ,zakazna i nie uleczalna :evil_lol: Quote
AbraCadabra Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Synuś :loveu::loveu::loveu: Najlepsze takie spontanicznie nie pozowane foty :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 http://i40.tinypic.com/11h9wzk.jpg jakie zawadiackie spojrzenie :loveu::loveu: Quote
Maleńka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 a skad masz takie zajefajne ubranko na mopsika? :razz: Quote
AbraCadabra Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Maleńka napisał(a):a skad masz takie zajefajne ubranko na mopsika? Kasiu Kochana a skąd wiesz że to mopsowe ?:razz::diabloti: To wyprawkowe :evil_lol: synuś od mamusi hodowlanej dostał :cool3: Bo to jedyne co na niego pasuje :loveu: Quote
AbraCadabra Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Maleńka napisał(a):Czy ja też otrzymam taką wyprawkę? :razz: Pytaj sie naszego "pseudohodowcy" :evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Maleńka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Czy ja też otrzymam taką wyprawkę? :razz: Quote
PapryczkaChili Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 o rany, ale fajne zdjęcia - tych jeszcze nie widziałam :razz: a wszystkie psiaki - jak zawsze PRZECUDOWNE :loveu: Quote
AbraCadabra Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Śladami wiosny :evil_lol: Mamy słońce sezon zdjęciowy czas zacząć :razz: Się nam troszke urosło :loveu: i obrosło :loveu: Pies balkonowy :evil_lol: Pies niewyraźny Gdzie ten rutinoscrobin? :evil_lol: Quote
renia13 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 :loveu:Gustaw :loveu: jak cie tu piękny miśku nie kochać :evil_lol: Quote
AbraCadabra Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Młode pokolenie wielbicieli shicków :cool1::evil_lol: Czyli to co mój Klusek lubi najbardziej :cool3: Przytulanie :diabloti: Dla odmiany całowanie :diabloti: Po tym jakże męczącym wysiłku trzeba było się przespać :diabloti: A Tu dla odmiany lirycznie :eviltong: Quote
alexandriota Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 słodziuchna sesja :loveu: śliczny Guciosław :cool3: Quote
AbraCadabra Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Miało byc majówkowe grillowanie :diabloti: a skończyło sie ną majówkowym spa dla mopów :cool3: Najpierw moja ulubienica BIG CHIC Astarte Gold vel Lola :loveu: szeptanie czułych słówek do uszka też było :diabloti::evil_lol: Quote
AbraCadabra Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 I tak tu nikt nie zagląda wiec moge wklejać bez presji :evil_lol::evil_lol::cool1: Moja kluska bardziej patetycznie :evil_lol::roll: Quote
Magda & Zicko Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Zagląda zagląda :P :evil_lol: mopy piękne..i to ucho Loli :loveu: Quote
pumilo2 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Dokładnie, ja też zaglądam i pewnie jeszcze dużo osób. Zwykle każdy się gapi, a mało kto komentuje. Wyszło to na jaw, ale presji nadal nie ma. (a przynajmniej mi, naiwnej, tak się wydaje:evil_lol:) Galeria bardzo fajna, tu lirycznie, tam na luzie. ;) Zawsze się miło ogląda. Lola=:loveu:! dołączam do fanklubu (chociaż ja akurat nie znam osobiście) Quote
Siamensis Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Co racja,to racja,psiaki przecudne,mam nadzieję,że z mojego też 'coś" fajnego wyrośnie:multi:;). pozdrowionka Quote
AbraCadabra Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 To jeszcze troche synusia :cool3::loveu::evil_lol: Mniej patetycznie :diabloti: czyli polujemy na szczura :evil_lol::roll: Quote
Recommended Posts