Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No pewnie, że się ją ściągnie, o ile już nie jest ściągnięta. To zdjęcie było robione na szybko, zaraz po tym jak trafił do schroniska. On jest zapięty na normalną obrożę, którą ma pod kolczatką. ;) Już są nim zainteresowani jacyś ludzie.

Posted

W Ełckim azylu przebywa młoda , łagodna suka.Lubi inne psy - w schronisku siedzi kojcu ze szczeniakami.Sympatyczna i spokojna.
Przywieziona z ulicy - nikt się po nią nie zgłosił.
Pozwoliła sobie obejrzeć uszy i brzuch - tatuażu nie znaleziono :(

Posted

Sara to młoda rottwailerka, bardzo zaniedbana i wychudzona. Błąkała się na jednej z wsi. Jest bardzo łagodna i przyjacielska. Gdy biegała luzem przebywała z dziećmi nie robiąc im krzywdy. Sara jest przepiękna i przekochana.

Rambo kilka dni chodził bezpańsko ulicami Iławy. Jest to dość potężny "mężczyzna". Jest bardzo wyciszony, pobyt w schronisku znosi dość spokojnie. Mamy nadzieję że właściciel znajdzie się szybko. Rambo to naprawdę śliczny pies

Przebywają w schronisku w Iławie
Do adopcji

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

schronsko Bełchatów(woj.łodzkie)-tam chyba nie ma nikogo z dogo,przebywaja tam psy w typie rotka
nr B1236 - starsza sunia, oceniona na ok 9 lat:placz: łagodna; przyjazna dla innych psów w schronisku od 21.10.2008

pies o numerze B0559 - kastrowany; lekko agresywny dla ludzi i innych zwierząt-czyli całkiem nie za dobrze:shake:; rok urodzenia ok. 2005; w schronisku od 15.08.2008

• 2 weeks later...
Posted

W Tarnobrzegu jest taka suczka

Tereska - półtoraroczna suczka rasy rottweiler, łagodna, inteligentna, aktywna - wszędzie jej pełno. Uwielbia pieszczoty i zabawy z psami odpowiadającymi jej wzrostem. Najchętniej przebywa w ogrodzie. Wymaga dużo ruchu i odpowiedniego właściciela, który poświęcałby jej trochę serca i uwagi. Musi zostać oddana z powodu choroby właściciela.

Posted

nie wiem o nim na razie nic
pracownik wpuścił mnie żeby zrobić zdjęcia ale rozładowywali karę z samochodu i nie bardzo mieli czas
jutro zawiozę tam kubrak dla pół-dobki to się dopytam

Posted

pies ma około 7 lat
w schronisku od ponad dwóch tygodni
jest łagodny nie wykazuje agresji ani w stosunku do ludzi ani do innych psów
siedzi sam w boksie zadaszonym
wygląda na zrezygnowanego z budy wyszedł dopiero po dłuższym wołaniu
stał przy kratach nie bardzo zwracając na nas uwagę po czym poszedł spowrotem do budy
wyglądał jakby chciał powiedzieć-Nic dla mnie nie macie to po co mi zwracacie głowę

wrażenie ogólne : SŁODKI NIEDŹWIADEK