Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

schronisko Gdansk Promyk

PIES BAZYL OK. 4 LATA 616093900049710
WIELKOŚĆ: DUŻY
SZCZEPIENIA: TAK
KASTRACJA: TAK
BOKS: K-3
„Witam. Do schroniska trafiłem w połowie listopada zeszłego roku. Jestem bardzo pozytywnie nastawiony do ludzi. Bardzo szybko przywiązuję się do nowych osób. Jestem bardzo karny. Znam podstawowe komendy i wykonuję je bez problemu. Raczej nie toleruję małych psów. Na spacerach z wolontariuszką wobec innych psów wykazuję zainteresowanie, ale bez oznak agresji. Lubię aportować i wykonywać inne zadania na przeszkodach znajdujących się na schroniskowym placu „zabaw”. Jestem bardzo silny i po wyjściu z kojca na spacer potrafię nieźle ciągnąć, ale pracujemy nad tym. Bardzo ekscytuję się na widok przejeżdżających samochodów. Akceptuję bez problemu dzieci (sprawdzone). Reaguję na przywołanie i wtedy wracam do opiekuna. I chociaż generalnie jestem wielkim, przyjaznym „przytulakiem”, to potrzebuję opiekunów doświadczonych, dla których nie będę pierwszy w życiu psem.” Pozdrawiam, Bazyl.

Bazyl-7.jpg

Bazyl-4.jpg

• 1 year later...
Posted

Dzidek to przemiły rottweiler – pies do kochania

Dzidek nie jest młodzikiem. Nie wiadomo w jakich okolicznościach trafił do schroniska. Nie mogliśmy pozwolić aby cierpiał w tak strasznym miejscu. Te psy nie potrafią żyć bez swojego człowieka. To prawdziwi przyjaciele.

Zabraliśmy Dzidka do kameralnego hoteliku. Jego życie odmieniło się. Jest już po kąpieli i podstawowych badaniach. Mamy nadzieję, że to pierwszy krok w kierunku do wymarzonego miejsca na ziemi jakim jest prawdziwy dom.

Dzidek jest przemiłym misiem do przytulania, akceptuje inne zwierzęta. Będzie wspaniałym przyjacielem dla kogoś, kto podaruje mu nowy dom!

Imię: Dzidek
Numer: 99/2016
Wielkość: duża
Rasa: rottweiler
Przeznaczenie: do domu z ogrodem, do mieszkania w bloku, do innych zwierząt
Status: do adopcji

Kontakt: 503 069 502 lub fundacja@przytulpsa.pl

508793724_2_644x461_dzidek-to-przemily-r

508793724_3_644x461_dzidek-to-przemily-r

508793724_1_644x461_dzidek-to-przemily-r

508793724_4_644x461_dzidek-to-przemily-r
----