Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łódzkie?? Czemu nie :) ja podałam Augustów, bo najlepiej znam tamte okolice i mniej więcej reszta też kojaży gdzie to jest :wink: a pola namiotowe są położone w pięknych miejscach, np. Ostry Róg jest tam taki jakby "cypelek" :lol: i dookoła woda, albo..hmm...Goła Zośka(?) chyba tak, nastepne przepiekne miejsce, mnóstwo terenu dla psiaków :)

ale ostatnio doszłam do wniosku, że chyba zorganizujemy to za rok, bo te lato....eh zresztą oglądacie prognozy pogody :(

Posted

No to my jedziemy szaleć na Mazurach :) Będziemy za Wami tęsknić :wink: (trzymajcie kciuki za tego tchórza, żeby w końcu weszła do wody :lol: ). A springer dojedzie już tam na miejsce, bo niestety nie zdążył dojechać do nas na czas:/

Trzymajcie się ciepło! :*

Posted

Lista:

1 Ania i Salma -WROCŁAW

2 Kika -PRZEMYŚL (podkarpackie)

3 Mausa -GLIWICE

4 Yassue - WARSZAWA

5 Alsa - BIAŁYSTOK

6 Dalmati&Maja - GDAŃSK

7 Dorcia - ŚWINOUJŚCIE

8 jovka - OKOLICE WARSZAWY[

9 Gosia i kropki- CHORZÓW

Posted
No to my jedziemy szaleć na Mazurach :) Będziemy za Wami tęsknić :wink: (trzymajcie kciuki za tego tchórza, żeby w końcu weszła do wody :lol: ). A springer dojedzie już tam na miejsce, bo niestety nie zdążył dojechać do nas na czas:/

Trzymajcie się ciepło! :*

A my jedziemy właśnie w Twoją stronę... Od soboty ruszamy najpierw do teściów (czyli okolice Białegostoku), a potem w stronę pojezierza suwalskiego do mojej rodziny i tak sobie przez tydzień będziemy kursować :) A jak zobaczysz dalmatyńczyka w wodzie, np. na środku jeziora, to napewno Rasta, ona jak widzi wodę to zaraz idzie pływać, nawet jedzenie zostaje 'w tyle' ( :o ), czyt. na brzegu ;) Potrafi skubana cały dzień prawie nie wychodzić i sama pływa nie zachęcana!

Posted

No to życzę miłego wypoczynku :D My dziś jedziemy na caly dzień do lasu, w którym na szczęście jest kilka małych jeziorek w których Salcia będzie mogła popływac za pileczką (ulubione zajęcie latem) :lol:

Posted

Już wróciłysmy :wink: spalone słońcem(już mi skóra z pleców schodzi) Gaja nochal czerwony, wybiegana, wymęczona etc. Springer się spóźnił i to sporo, jutro posiedzę w garażu i będę kombinować z tymi śrubkami :lol:

Pływanie...Jovko, ale Ci zazdroszczę, Gaja wchodziła do wody i owszem ale nie dalej niż do połowy łap, a wyglądało to przekomicznie :lol: jakby się wręcz brzydziła do niej wejść. ale były wyjątki, bo w pewnym momencie sama weszła i spacerowała przy brzegu. zresztą wszystko mam na zdjęciach, jutro idę wywołać :] i od razu wrzucę;)

a co najdziwniejsze, kilka razy wnosiłam ją sama na głębszą wodę, płynęła dzielnie do brzegu, a później jak ją jeszcze raz wnosiłam nie wyrywała się ani nie uciekała, tak jakby jej się to podobała, ale sama boi się wejść i trzeba ją poprostu wrzucać :lol: Jesteśmy zadowolone i wykończone:) a za jakieś 2 tyg. do Szczecina i nad morze :lol:

Jovko w okolicach Suwałk to i my byłyśmy, dokładnie Gołdap, myślę, że kojażysz :wink: