bea100 Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Ja z innej beczki: czy ktoś wie jak poszło ogarom w Łodzi? Jestem bardzo ciekawa zwycięzców (wg Stafika) 8) Quote
tunio Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Beo,Stefika,a nie Stafika... :wink: A jesli idzie o Lodz to pozwolicie,ze i my sie pochwalimy.Najpierw pokonalismy w swojej klasie czecha o 2lata starszego,a nastepnie pokonalismy psy z posredniej oraz championow i zabralismy CACIBa 8) Fajna koncowka sezonu,prawda ? :wink: Alez ja sie chwale,ale sami pamietacie poczatki Malenstwa i komentarze go dotyczace,wiec co mi tam... :evilbat: Nie musze chyba mowic,ze chadzam dumna jak paw i smieje sie jak glupi do sera ? :wink: :D Quote
bea100 Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Ups :oops: , soreńki za literóweczkę :P Carreńko: bardzo GRATULUJĘ maleństwu i Tobie :popcorn: , to wspaniałe wieści ( a ktos tu dopiero co mówił, że ,,przestaje wystawiać", czy się mylę ? :wink: ) Quote
tunio Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 Bea,dziekujemy 8) Ale faktem jest,ze jeszcze tylko zakonczymy ch.pl i koniec tegorocznego sezonu. Quote
puz Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 Co do Ogarów w łodzi Litwor Zw Młodzieży Żaba ZW Młodzieży i Chyba ZW Rasy :lol: Quote
puz Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 A co do weekendu majowego oh Puz nie moze sie jeszcze pozbierac z nadmiaru ruchu i strasznej burzy w koncu wygladało to tak ze oboje z Pałaszem dotykali sie grzbietami i łapami i wyladowali zmeczeni pod jednym stołem. Spali jak dwie papuzki nierozłaczki a przez cały pobyt u nas Puzon byl zaganiany w rog pokoju za krzesło a Paszko paradował po całym mieszkaniu Quote
pasz Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Witajcie to nasze zdjęcia z weekendu... podróż autem.... :lol: :lol: :lol: :lol: a na koniec ciuciubabka..... Quote
bea100 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 :jumpie: aaaaaaaaaaaaaale się uśmiałam z tego ostatniego zdjątka :lol: :lol: :lol: Quote
pasz Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 bea100 napisał(a)::jumpie: aaaaaaaaaaaaaale się uśmiałam z tego ostatniego zdjątka :lol: :lol: :lol: Bea chyba otworzę topic " śmieszne foty naszych piechów" bo mam takich pełno.... :D Quote
bea100 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Pasz; oj zrób to, zrób koniecznie, to SUPER POMYSŁ :angel: Własnie dostałam od Hani zdjęcia znad jeziora ( jak wracała po Lesznie) są tam kapitalne fotki mokrych psów, śmieszne bardzo :lol: A nikt poza mną ...ich nie widzi. Quote
puz Posted June 1, 2005 Author Posted June 1, 2005 :lol: nieprawda Bea ja tez mam te fotki od Hani tylko nie wiadomo czy mozna je wkleic :lol: Quote
bea100 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 puz napisał(a)::lol: nieprawda Bea ja tez mam te fotki od Hani tylko nie wiadomo czy mozna je wkleic :lol: Ejej, napisałam przykładowo i w tym sensie, że jest trochę takich fotek, które nie są zamieszczane tutaj bo brak tematu na nie (jest galeria ale to co innego przecież) a które napewno wiele osób obejrzałoby z frajdą i uśmiechem; nie sądzisz? Nadal uważam, że Pasz powinna założyć u nas ,,Psią Galerię zdjęć dowolnych, różnych oraz różnistych" :lol: Quote
Sabina1 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Och Pasz, jak ja zazdroszczę Twojemu psu. Morze, za którym tak tęsknię, cieplutki piasek i pańcia, która wywozi na taką majówkę. Też miałabym taką szczęśliwą minę. Czemu nie jestem Pałaszem? :D Pomysł ze zdjęciami znakomity, bardzo na nie będę czekać. Quote
LAURA Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Zdjęcia genielne :wink: a to ostatnie to po prostu-------> :lol: :lol: :lol: Quote
musia Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 A ja z pytaniem , dlaczego rodzeństwa nie ma na klubówce :evilbat: Quote
puz Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Odpowiedz jest prosta-trzeba dac innym szanse :lol: Puz i Pałasz nie potrzebuja juz klubówek obaj ukonczyli CHPL i czekamy na certyfikaty. Jesli chodzi o Puzonka tak jak bratu brakuje do uprawnien przegladu i testów. Teraz pracujemy nad uzytkiem. Bylismy w Przechlewku i na marginesie poznałam Orawę. Niestety nie uzykałam dyplomu ale jedziemy do krosna i bedziemy startowac w konkursach. Mam szanse na przystapienie do testów i przegladu w krosnie, wiec zadna strata. Moze za rok sie pojawie z młodzieza i w klasie championów wystawie Puzonka. Narazie czeka mnie szpital :cry: i operacja na kolano, wystawa krakowska i Krosno. Poprostu za duzo wyjazdów a klubówka jest nam zbedna Quote
bea100 Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 puz napisał(a):...Puz i Pałasz nie potrzebuja juz klubówek obaj ukonczyli CHPL i czekamy na certyfikaty....a klubówka jest nam zbedna Dla mnie klubowa to takie święto danej rasy i uważam, że to najważniejsza z wystaw w ciągu roku, no taka, na której nie trzeba wogóle akurat się ,,ścigać" a warto zwyczajnie ,,być" 8) Ale rozumiem, że masz wiele innych zajęć (i problemów) i dlatego w tym roku odpuszczasz :wink: Quote
LAURA Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 Dla mnie klubówka to tez swięto danych ras,ale niestety klubowa ogarka i gończego polskiego zawsze jest za daleko... :( Quote
Hania Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 puz napisał(a):. Bylismy w Przechlewku i na marginesie poznałam Orawę.Niestety nie uzykała dyplomu Puz Orawa dostała dyplom III stopnia zkonkursu tropowców :-). Byłas tak zakręcona startem swojego psiura , ze nic nie pamietasz :-) Quote
musia Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Dzięki Haniu za sprostowanie Orci. Pierwsze co Janka napisała do mnie po powrocie to o dyplomie Orawy. Zobaczymy się na klubówce Quote
puz Posted June 6, 2005 Author Posted June 6, 2005 [quote name='Hania'][quote name='puz']. Bylismy w Przechlewku i na marginesie poznałam Orawę.Niestety nie uzykała dyplomu Puz Orawa dostała dyplom III stopnia zkonkursu tropowców :-). Byłas tak zakręcona startem swojego psiura , ze nic nie pamietasz :-) Dziewczyny to nie tak ja w swojej wypowiedzi zjadłam m i wyszło uzyskała a nie uzyskałam bo odnosiło sie to do mojej osoby ze ja nie uzyskałam jade dalej do Krosna. A o Orawie pamietam i Puzonowi wstyd ze taka młoda dziewczyna i jest juz psem uzytkowym. Ja poprostu za szybko pisze i zjadam litery i wychodza nieporozumienia. My jestesmy dumni bardzo z Orawy i jest bardzo podobna do Opuska wiec sprostowałam wypowiedz i przeparszam za niepoprozumienie. Quote
puz Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 musia napisał(a):Oki , w porządku :lol: :lol: :lol: Taka wtopa :oops: Quote
musia Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 A ja właśnie wrzuciłam w gończych - fotki ze spaceru ogarkowo-gończego. Quote
Recommended Posts