pasz Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Kochani a oto zdjęcia naszego "hultaja" na śniegu. i... słodki buziak :D mała Julcia była zachwycona lizaniem Pałasza :) Quote
puz Posted March 14, 2005 Author Posted March 14, 2005 Paszko wyglada przecudnie nie moge sie doczekac znowu naszego spotkania Quote
bea100 Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Kochani, czy ktos juz wie jaka będzie stawka w Katowicach i o której ogary i na jakim ringu (kto sędziuje) ? Byłabym wdzięczna 8) Quote
pasz Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 BEATKO OGAR POLSKI PSY/MALES Klasa szczeniąt/Puppy Class 2583 BOHUN ROTTI Poszły w Las Klasa młodzieży/Junior Class 2584 LITWOR ze Stadniny Cisowiec 2585 RAGO Galicyjska Sfora Klasa otwarta/Open Class 2586 Mł.Ch.PL. PAŁASZ z Południowej Kniei 2587 PUZON z Południowej Kniei Klasa użytkowa/Working Class 2588 Ich. TERCET Olfactus SUKI/FEMALES Klasa młodzieży/Junior Class 2589 GAWĘDA Olfactus 2590 LEGENDA z Matecznika Ogara 2591 LEŚNA z Matecznika Ogara 2592 ŻYWIA z Gończaków Klasa pośrednia/Intermediate Class 2593 OKAZJA z Południowej Kniei Klasa użytkowa/Working Class 2594 BASETLA Olfactus 2595 KODA ze Stadniny Cisowiec 2596 OFIKLEJDA z Południowej Kniei Klasa championów/Champion Class 2597 Ch.PL. PRYMKA Grające Echo Klasa weteranów/Veteran Class 2598 Ch.PL. HUBA Chojar Ogary zaczynają się o godzinie 10,30 na ringu numer 3 Pozdrawiam Quote
bea100 Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Puz, Pasz: Pasz: Bardzo Ci dziekuję, wywołałam zainteresowanie ogarami na forum molosów :lol: . Być może podejdzie do Ciebie i Puz pogadać o ogarach dziewczyna (kobieta) o nicku Klara :D Będę baaardzo Wam kibicowała i czekała (niecierpliwie) na dokładny opis tego co się będzie działo w Spodku 8) Darz Bór !!!!!!! Quote
puz Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 nie ma sprawy Bea bedzie relacja a co powiecie na to wysłałam zgłoszenie Puzona do Przechlewka :lol: Quote
puz Posted April 7, 2005 Author Posted April 7, 2005 u nas w końcu taka cisza i spokoj na Gończych bez waśni i sporów, na szczescie ferment bedzie siany gdzie indziej.Juz zdazyłam zuwazyc ze Pani Fermentowa wyzywa nas od głupich itd itd ale co tam nie bede sie znizac do jej poziomu i odpowiadac na zaczepki skoro nie ma tego odwagi powiedziec wprost to lepiej urabiac o tym w przekonaniu innych dogomaniaków, gratuluje jej poziomu kultury i zachowania , nadal czekam na jej dowody jak ja ja to obraziłam i jej rodzine i psa :evilbat: Quote
Bluebird Posted April 7, 2005 Posted April 7, 2005 Jestem ciekawa, co na te Wasze dziwne kłótnie i pomówienia powiedziałby nasz Kochany Ojciec Święty.. - myślę, ze nie byłby zbytnio zadowolony i także jak juz nie ma Go wsród nas, to i tak to widzi i słyszy.. wstydźcie się! Kiedyś myślałam sobie, że w przeciwieństwie do innych ras, tutaj w ogarach i gończych polskich, wśród wlascicieli tych psów panuje spokój i przyjaźn, czy to w innych rasach tez tak nie moze być? No ale widać i tutaj przyszła zwaśń i jakaś dzika zazdrość i nasuwa sie pytanie: czy to na pewno jest potrzebne???? Przecież jest to większa grupa ludzi posiadających psiaki rasy, którą lubią, która jest naszą polską rasą i czy są potrzrebne te wszystkie niesnaski??? Jeśli jesteś miłosnikiem danej rasy, to rozmawiaj z wszystkimi mającymi takze psa tej rasy, a nie obgaduj ich i nie poniżaj! Pomyśl jak czułbyś/czułabyś się na miejscu tej osoby, nielubianej przez wiekszość osób - na pewno nie najlepiej...... wiem cos o tym..... Skoro lubisz ogary, to lubisz je wszystkie, nawet te troszeczkę mniej ładne, ale na pewno bardzo kochane przez swoich właścicieli, więc szanuj ich takze, jeśli nie, to nie jesteś godzień/godna nazywać sie CZŁOWIEKIEM... Jan Paweł II zawsze Był, Jest i Będzie w naszych sercach, myślach i mam nadzieję, że czynach także. Te moje słowa są skierowane do wszystkich osób, bywających tutaj na forum i nie tylko. Quote
puz Posted April 7, 2005 Author Posted April 7, 2005 moze warto zauwazyc co ta Pani pisze na moj temat i uwazam to z zakończone Quote
Bluebird Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 odnosnie zakończenia różnych spraw, to czytam już to po raz kolejny na "gończych".. Najlepszym lekarstwem na takie pomówienia, to po prostu nie zwracanie na nie uwagi, przynajmniej na forum, a one same ucichną i ulegną zapomnieniu.......... Quote
pasz Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 wstydźcie się! Skoro lubisz ogary, to lubisz je wszystkie, nawet te troszeczkę mniej ładne, ale na pewno bardzo kochane przez swoich właścicieli, więc szanuj ich takze, jeśli nie, to nie jesteś godzień/godna nazywać sie CZŁOWIEKIEM... Te moje słowa są skierowane do wszystkich osób, bywających tutaj na forum i nie tylko. Po to tutaj się wypowiadamy bo lubimy ogary. Każdy z nas ma swoje racje i taka jest idea forum zeby je wymieniać. Czasem ktoś nas obrazi albo chce ośmieszyć...ale przecież na tym forum świat się dla nas nie kończy każdy z nas ma swoje życie i swoje uciechy i problemy. Ja nie mam się czego tutaj wstydzić a to że ktoś próbuje mnie oczerniać to nie załamię i nie zamknę się w sobie...trzeba czasem być mądrzejszym i trzymać się swoich racji. pozdrawiam wszystkich ( oprócz...) Asik i pasz :D Quote
puz Posted April 10, 2005 Author Posted April 10, 2005 Czasami najlepiej wrzucic swoje trzy grosze nie znajac tematu to ostatnio ulubione zajecie pewnych dogomaniaków. A co do wstydu , ja nie mam sie czego wstydzic, na tym polega różnica że ja jeszcze potrafie spojrzec w lustro! I powiedziec tutaj wprost ze nikogo nie oczerniłam w bluźnierczy sposób ani jego rodziny ani psa. Temat jest juz zakończony i mam nadzieje ze postronne osoby wyciagna wnoski i moze kiedys ruszy ich sumienie za ich niewlasciwe zachowanie a co do Ciebie Blubird prosze zapoznaj sie z tematem a nie wrzucja wlasnie tych trzech groszy , bo nie sadze zeby było Ci przyjemnie jakby Ci ktos napisał ze jestes głupia panienka i nie dorastasz pozpstałym dogomaniakom do piet i to tutaj na forum. Dziekuje Asiu za dobre słowo, i do zobaczenia wkrótce :lol: Quote
Bluebird Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 ale z was "małe osiołki".............. :angel: Quote
puz Posted April 15, 2005 Author Posted April 15, 2005 [quote name='Bluebird']ale z was "małe osiołki".............. :angel: Zal mi Cie strone wczesniej pisałas o Ojcu Świętym i o wstydzie naszego zachowania a co sama robisz? To co myslisz o mnie lub o Asi mam naprawde gdzies ale widac ze sama prezentujesz wysoki poziom kultury mowiac o tym publicznie, jak to juz ujełas? "nie byłoby Ci przyjemnie" prawda? Ale to juz twoja sprawa Quote
Bluebird Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Tak jak juz to napisalam w prywatnej wiadomosci do Ciebie, to osiolki to bardzo miłe zwierzaczki, tym bardziej ze są spokrewnione z konikami. Ktoś tutaj za bardzo to bierze do serca :D Ja tez czasami sama na siebie mowie osiolek :D Pozdrowienia dla wszystkich BARDZO POWAZNYCH dogomaniaków :D :D Quote
Bluebird Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 I oczywiście do zobaczenia na klubówce we Wrocławiu (no chyba,ze Boncza cieczke dostanie, ale lepiej nie) Quote
mmbbaj Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Bluebird napisał(a):I oczywiście do zobaczenia na klubówce we Wrocławiu (no chyba,ze Boncza cieczke dostanie, ale lepiej nie) Witaj! :P czasami na spacerze, na Ochocie (Warszawa) spotykamy Bończę, która ma ponoć związki i z Warszawą i z Poznaniem, czy to ta sama? :niewiem: , spotykamy ją z Małgosią :D Quote
bea100 Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 [quote name='mmbbaj']Bluebird :P już wszystko wiem od Małgosi! :lol: Qrcze, tutaj jak widać..nic się nie ukryje :krolik: Quote
mmbbaj Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 [quote name='bea100'] :lol: Qrcze, tutaj jak widać..nic się nie ukryje :krolik: Bea! ja nie jestem jakoś nadmiernie dociekliwa :roll: , po prostu spotykamy się czasem na spacerze, Bajan i Bończa lubią się i tak normalnie się dowiedziałam :fadein:A miała być jakaś tajemnica :roll:? Quote
bea100 Posted April 28, 2005 Posted April 28, 2005 mmbbaj napisał(a):...tak normalnie się dowiedziałam :fadein:A miała być jakaś tajemnica :roll:? Pewnie, że nie :lol: Po prostu rozbawiło mnie to, jaki świat jest mały :wink: PS Widziałam Bończę na ringach i jest to wg mnie super sunia 8) i wcale się nie dziwię, że Bajanek też jest nią zachwycony :lol: Quote
Recommended Posts