Hania Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Wybieram sie z ogarem - Bastą i gończymi - Lotką i Buchtą. Quote
LAURA Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Fajnie :D Z tego co wiem bedzie jeszcze Bystra :wink: A jaka jest opinia na temat pana Piotra Sliwki??? Quote
Hania Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 LAURA napisał(a): A jaka jest opinia na temat pana Piotra Sliwki??? Trudno powiedzieć - za mojej pamięci sędziował tylko raz we Wrocławiu - bardziej go znam jako sędziego od owczarków. Z innych psów o których wiem, że się wybieraja to z gończych - Baszkir, Las-er, Aura, a z ogarów - Rożek, Gawęda, Koda. Quote
bea100 Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Ja będę napewno /Wam pokibicować (marzę, że może wystawię swoje wnuki: Bajana, Błogą lub Bławata 8) ) Quote
puz Posted February 7, 2005 Author Posted February 7, 2005 Dziewczyny narazie na topie sa katowice :lol: Do Katowic jade dzis zgłosic Bohuna i zrejestrowac go w związku, sa zgłoszeni bracia tzn Harpagany :) Quote
puz Posted February 7, 2005 Author Posted February 7, 2005 19 marca sa katowice, mam czarna serie bo zamarzła mi linka w samochodzie od sprzegła, wczoraj na po trasie z rzeszowa padł akumulator w samochodzie i juz w samym krakowie, myslałam ze nie dojade dzis do zwiazku i nie zgłosze małego ale pojade , dobra dusza urzyczy mi auta Quote
bea100 Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Nie łam się Puz i nie daj się ,,złośliwości przedmiotów martwych" 8) Dzisiaj został zgłoszony Bajan na międzynarodówkę w Wwie :D Cieszę się z tego jak nie wiem co :angel: Quote
LAURA Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Jak to jest z wystawianiem ogarkow? widzialam dwa sposoby,jeden z przytrzymaniem ogona a drugi bez. Ktory jest wlasciwy? bea100-pewnie bedzie to wspaniale uczucie,muc wystawic swojego wnuka... :D Quote
Hania Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Jak dla mnie to z wzorca wynika, że ten bez trzymania ogona. Quote
puz Posted February 10, 2005 Author Posted February 10, 2005 :lol: Z tego co obserwowałam i jak sama wystawiam nie trzymam ogona , Hania wie najlepiej :lol: Katowiece sa dla ogarów chyba 18 marca , BEA 100 przyjeli Bohuna Puzona chyba tez bo juz w grudniu zgłaszałam fantastycznie nad warszawa musze sie zastanowic , troche daleko i meczace jak dla dwóch psów Quote
rOOn7 Posted February 10, 2005 Posted February 10, 2005 ello puz, widze ze byly klopoty w drodze powrotnej z Rzeszowa, mam nadzieje ze i tak nie zepsulo ci to humorku. Tez myslalem nad Wa-wa ale mam takie same argumenty przeciw - no i to ze w piatek grrrrrrrrrrr, katowice tez w piatek grrrrrrrrrrr, tak jak bysmy nie musieli pracowac na nasze zwariowane hobby. Pozdrawiam i do zobaczenia w Katowicach. Quote
puz Posted February 10, 2005 Author Posted February 10, 2005 Hej Roon7 witam na moim topicu ,niestety droga powrotna nie obyła sie bez przeszkód :evil: Na szczęscie autko odmówiło posłuszeństwa w Krakowie , ja tez mysle nad Warszawą ale w moim przypadku to strata czasu, w zeszłym roku organizacja i miejsce pozostawiało wiele do zyczenia , i to ze znowu w piatek, raczej pomysle nad innymi miedzynarodówkami, pozdrawiam i do zobaceznia w katowicach, jakby co to zadzwonie :lol: Quote
pasz Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Cześć Ciocia Ilonka! Znaleźliśmy zdjęcia jak chłopaki byli na siebie obrażeni i nie chcieli zrobić razem zdjęcia... Quote
pasz Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 A tutaj idziemy (jedziemy) na spacerek wieczorny.... Quote
sprytka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Pasz! Muszę Ci powiedzieć, że masz piękne psy! pozazdroscic! :lol: Quote
pasz Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 sprytka napisał(a):Pasz! Muszę Ci powiedzieć, że masz piękne psy! pozazdroscic! :lol: Jakbym miała w domu takie dwa hultaje to bym się nie nudziła napewno.... Mój jest tylko jeden.... :D :D Quote
bea100 Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Faktycznie, międzynarodówka w zeszłym roku w Wwie to był obciach i porażka :roll: W tym roku będzie na Torwarze ( jak 2 lata temu) a nie na składowisku złomu :lol: Powinno być miło :P Może się jednak Puziku wybierzesz ? 8) Pasz, będziesz ? W otwartej? Laura: Ech, z tym wystawianiem wnuków, to chyba większe przeżycie i adrenalina niż z własnymi pieskami...tak jest Haniu ? :D Quote
pasz Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Bea: jutro jadę zapłacić składkę do Związku i przy okazji zgłosić Pałasza. Do otwartej oczywiście bo na żadną inną się nie załapuje.... Quote
puz Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 Czesc Ciocia dziekuję za zdjęcia sciągnę je dzisiaj napewno do kompa bo fajnie wyglądają nasze chłopaki. Ale Paszko ma taka minkę jakby mówił do Puzona a moze jednak dla zasady Cie dzis nie ugryzę? Co do wystawy Warszawskiej cieżko mi sie zmobilizować jechać samej mi sie nie chec i do tego z dwoma psami :-? mysle i mysle ze w tym roku czeka nas wiele dalekich wyjazdów min inne międzynarodowe które olaliśmy w zeszłym roku. Musicie mnie dziewczyny zrozumiec samej na 600 km z hakiem w ciagu dnia - to poprostu niemozliwe :evil: nie dam rady tyle za kólkiem To ja WAS zapraszam na międzynarodową do Krakowa :lol: AAA Asik I Wojtuś z Pałaszkiem sa mile widziani na wakacjach u nas na wsi i w Krakowie jak juz odbierzemy mieszkanie od lipca wtedy :laola: zrobimy mały melanżyk :drinking: a pieski :buzi: Myslisz ze sobie nie odpuszcza chociaz jestem taka z nich dumna ze juz sie widziały drugi czy trzeci raz i były takie grzeczne pozdrowienia Quote
puz Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 :lol: Oczywiście wcześniej tez wpadnijcie cos sie wykombinuje , juz tesknimy za Wami i za Paszkiem, Ciocia jak bedziesz na gg odpisz mi koniecznie jak nowa karma Quote
Hania Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 bea100 napisał(a):Laura: Ech, z tym wystawianiem wnuków, to chyba większe przeżycie i adrenalina niż z własnymi pieskami...tak jest Haniu ? :D Jak dla mnie bez porównania ;-) Ale mam nadziję, że jakoś sobie z tym poradzimy ;-) - jakieś piwko na uspokojenie np. ;-) Quote
bea100 Posted February 19, 2005 Posted February 19, 2005 Hania napisał(a):....Ale mam nadziję, że jakoś sobie z tym poradzimy ;-) - jakieś piwko na uspokojenie np. ;-) :drinking: ? No to stoi :lol: Quote
puz Posted March 3, 2005 Author Posted March 3, 2005 Witam znowu szykuje sie spotkanie rodzinne :lol: Quote
Recommended Posts