Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Na wystawie CAC-Nitra/SK (17.03.2007) był 1 TR. I mam jego piekne zdjęcia! Wstawię je później. Teraz idę spać. pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Hihi. Tak, wyspałam się, ale za to czeka mnie jeszcze trochę prac domowych. A potem - zdjęcia. pzdr. Quote
basia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 No, nie przesadzaj już z ta pracą - dziś niedziela :eviltong: Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Jakos tego nie odczułam, że dzisiaj niedziela. No, fakt. Do pracy nie poszłam... Ale: - odespać wystawę - spacery z psiakami - pilne odpowiedzi na maile/posty - uporządkowanie rzeczy wyjazdowych - pranie (ręczne!) dywaników psiowych ... ... ... To mało? pzdr. Quote
basia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 To mało? No jakoś nie zauwazyłam na tej Twojej liście wklejenia zdjęć na dgm .. :roll: ;) Quote
Asiaczek Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 I prawidłowo! Bo wklejanie zdjęć jest nieco dalej... Podam za to imię tego TR. kl. o ALTER MAGIC Z BANANOVE REPUBLIKY Pzdr. Quote
bety Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Asiaczek napisał(a): Podam za to imię tego TR. kl. o ALTER MAGIC Z BANANOVE REPUBLIKY Pzdr. Stary znajomy z polskich wystaw - cudeńko/cukiereczek. :lol: Quote
donya Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 sliczny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Zgadza się. Szalenie efektowny, ale tez Stefek-Burczymucha z niego...:lol: Nie podobało musię, jak jakis inny pies/suka obok niego przechodzili, a przed ringiem głownym to i na oje baski naburczał... Pzdr. Quote
donya Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Asiaczek napisał(a):Zgadza się. Szalenie efektowny, ale tez Stefek-Burczymucha z niego...:lol: Nie podobało musię, jak jakis inny pies/suka obok niego przechodzili, a przed ringiem głownym to i na oje baski naburczał... Pzdr. Widocznie wszystkie skosnookie tak maja ;) Quote
basia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Stary znajomy z polskich wystaw - cudeńko/cukiereczek. :lol: Cukiereczek w czekoladowej polewie :lol: Piękny :loveu: Quote
bety Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 W zeszłym roku na wystawie w Katowicach też burczał ale tylko obok swoich klamotów i "stada" (klatka, miska, "swoje" dziecko w wózku itp.). Jak tylko się oddalił od tego wszystkiego to siedział cicho, może za dobrze zna teren wystawy i uznaje go za swoją własność :evil_lol: Pzdr Quote
Recommended Posts