Agappe Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 widzieliście taje tego koloru????:crazyeye::crazyeye: Quote
Agappe Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 znalazłam właśnie genialną stronę o tajach co prawda po rosyjsku, ale to mały problem ;) są opisane rodzaje włosa, kolory, z jakich rodziców wychodzą jakie dzieci i wiele, wiele innych rzeczy a tu małe zdjądtko z tej strony :loveu::loveu::loveu::loveu: i jeszcze jedno Quote
basia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jaka fajna ciapa na tym ostatnim ;) Agappe, może mogłabyś potłumaczyć conieco z tej strony, chociaż te co bardziej ciekawsze rzeczy, please.. Quote
Agappe Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 basia napisał(a):Jaka fajna ciapa na tym ostatnim ;) Agappe, może mogłabyś potłumaczyć conieco z tej strony, chociaż te co bardziej ciekawsze rzeczy, please.. Basia niestety mój rosyjski jest na baaaardzo podstawowym poziomie i szczerze mówiąc wątpie, żebym była w stanie prztłumaczyć to co tam jest.. sama rozumiem piąte przez dziesiąte:oops::oops: ale np. przy rodzajach włosa są śliczne zdjęcia, na których wszystko widać ;) Quote
basia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 W takim razie będę musiała pokonać swojego lenia i zajrzeć na stronkę. W końcu uczyłam się w szkole rosyjskiego ;) Quote
Dorota2007 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ostatnio widziałam zdjęcia tajków -pręgusków.Super , wygladają jak małe tygryski. Niestety , mimo ciągłych starań hodowców tajlandzkich - kolor ten jest nieuznany przez FCI, a szkoda... Quote
Recommended Posts