Chai Jen Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Witajcie! Mam na imie Ewa,mieszkam w Niemczech i mam Thai Ridgeback nazywa sie Chai Jen. Szukam Hodowcy w Polske ktory ma Thai szczenieta . Dziekuje za pomoc. Pa Ewa Quote
bety Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Chai Jen napisał(a):Witajcie! Mam na imie Ewa,mieszkam w Niemczech i mam Thai Ridgeback nazywa sie Chai Jen. Szukam Hodowcy w Polske ktory ma Thai szczenieta . Dziekuje za pomoc. Pa Ewa Witaj! Niestety w Polsce nie ma :shake: jeszcze aktywnej hodowli, która miałaby szczeniaki. Pewnie minie jeszcze kilka lat zanim w Polsce pojawi się pierwszy miot Thai Ridgebacka. Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Zgadza się. W tym roku do Polski została sprowadzona suczka z Czech. Właścicielka jest nasza koleżanka z DGM o nicku "jenis". Pzdr. Quote
Dorota2007 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Chai Jen- dlaczego podjęłas TAKĄ decyzję???? I czy w ogólw tu zaglądasz??? Do wiadomości wszystkich- użytkownik o nicku Chai Jen oddał swoja sukę o takim własnie imieniu do niemieckiego schroniska! Więcej szczegółów - jak złapię po tym wszystkim oddech i założę nowy , najsmutniejszy w tej części topik. Na razie ciagle chce mi się płakać na myśl , jak okrutni potrafią być "miłosnicy"psów... Quote
Asiaczek Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ciekawe, dlaczego taka decyzja została podjęta. Może ten osobloiwy "charakter" TR dał o sobie znac...? pzdr. Quote
Recommended Posts